to sam uzeo za primjer jer post iznad tvog govori da je rap sranje pa sam vidio korn i napisao, sorry
Umjetnik
Seljačina
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
to sam uzeo za primjer jer post iznad tvog govori da je rap sranje pa sam vidio korn i napisao, sorry
ma ljudi nema problemanego kao što ste svi 100 puta čuli: svatko ima svoj stil i tako i ja. mene nitko nemože odgovoriti od onoga čega slušam.
Ima neke dobre pjesme, a nekih da boli... Uglavnom nekad ga poslusam...![]()
![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=40053
ne znam sto reci, lol?
pa ovo je zanimljiva naketa... svoj sam glas dao umjetniku...
to sto radi je pohvalno (šteta što se prodao), dobre pjesme, dosta obrađenih tema iz devedestih i dananjih dana, sve sto pogađa male ljude kojima proslost nije bitna (i one kojima je). isve ostalo. sve sto se tice danasnjeg zivota je obrađeno kod njega...
kultura njegova pričanja govori sama za sebe, i ja smatram da bi se trebao malo upristojit.. ali sta je tu je..
ugl imam sve njegove albume (obadva) i slusam ga otpocetka i bio je dobar i ostao je dobar...
EDO CAREEEE.
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
je, zaboravio sam na zlatnu dolinu
my bed
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
u čmar...
ma dobar je glavonja..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Hmmm ja sam dao glas da umjetnika iako malo baca na seljaka... ima frenky npr. reper LEGENDA(isto bosanac)
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
zaboravio na stigo ćumur, ali imam pol pjesama s njega, i cijeli sopundtrack zlatne doline, koji ne smatram aulbumom nego soundtrack filma...
pa nije bio neciji rob osim od t-coma kad je trebalo napunit dom sportova ako se ne varam.... ali to je bilo onda, a ja mrzim t.com pa je meni to onda prodano...
makar bi onda cijena karata i sbega bila visa ali t.com je zadnji koejg bi uzeo.. i jos je radio reklame za njih ak se ne varam.
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Nije bas imao na pladnju 20 oglasivaca pa ti biraj. To nije nikakva prodaja, nije mijenjao rijeci pjesama ili ponasanje. Obavio je ugovorne obveze i to je to.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...."Od Umjetnosti se Ne Živi,Za Umjetnost Se Živi"....
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
ah cuj.. .svatko ima svoje misljenje o svemu i svacemu... gledo sam dost njegovi intervjua, i tak.... ok combika, meni je ok, slusam njegove pjesme svaki dan....
s ovom porukom iznad se slazem...
www.gadgethive.com
isuse ko je ovo digo??
After all...
Pa koji je vama? Tema je stara mjesec dana, sto dramatiziras?
www.gadgethive.com
ajmo..... vrpice, udri edo... sta se svađate, svako kaze svoje misljenje i ok....
onaj ko ne voli stare ankete neka ne ulazi u takve postove.
good bye
Kad kidam veze
Pisem pisma i pjesme
Ja ne mogu vise gutat
A plakat se ne smije
Pa slazem pisma
I punim svoje teke
Zajebano pravo
Nisam ni covjek ni dijete
Babo!
Ni zdrav ni lud
Ni dobar ni grub
Samo zeljan pravde