hahahah, ludo
što ćeš ako te termiti napadnu?![]()
pa da ga malo najavimo,da i postoje več mobiteli od drva,meni se dopao na prvi pogled bez obzira što je siromašan funkcijama,tj.proizvođač je samo stavio kameru koliko sam shvatio,znači pozivi i poruke igraju glavnu ulogu,šteta jedino što je cijena prevelika i što če ga samo moč kupiti vani ili naruđbom,mogu se kladiti da kad bi došao u Hrvatsku barem u seriji 1000 kom da bi planulo odmah,normalno da je po razumnoj velikoj cijeni.
slike http://www.coroflot.com/public/indiv...993&sort_by=1&
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
hahahah, ludo
što ćeš ako te termiti napadnu?![]()
Pa bude ga polakiral!!!!Viš to je ok od drveta,ak ti padne i malo se udubi,uzmeš šmirgla,malo pobrusiš i ko novi je!
Uostalom,mobitel mi je preljep,stvarno dobro izgleda.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
sve je to stvar dizajna...drvo, aluminij, plastika....u ovom slučaju je jeben dizajn
After all...
izgleda jako lijepo i elegantno
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
sirocco se moze sada sakritti pored ovakog mobitela,bas je i ljep i elegantan i sto se mene tice netreba mu nis,jer sa izgledom sve pokriva.
Telefon fakat dobro izgleda s obzirom da je napravljen od drveta i ziher je full lagan (nisam citao specs), ali bilo bi ga dobro drzati dalje od crva i mrava....![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ne znam kako izgleda i ako postoji pravi primjerak, ali ovo je računalni 3D model.
ma daaaj... kakave su to gluposti :blah:
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
strasno lijep mob... bas je lud...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
baš je gruviš i stajliš
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Meni se mob skroz sviđa... baš je elegantan...
A koliko vidim ima i prednju kameru...
Eh kad bi toga bilo kod nas...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
joj a tek ovao http://www.coroflot.com/public/indiv...933&sort_by=1&
After all...
pa baš koliko sam čito nisu baš karakterizirali cijenu,a več vidiš da če biti za elite napravljen,ošto svi znamo da je drvo jeftino ali ovo je dizajnerski mobitel normalno da bude cijenom večiu nego ostali u njegovoj konkurenciji sve ti govori nokija vertur
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Liijep model, elegantan, čak je i slide!! Lijep je, ali si to nebi kupio i da bi ga dobio džabe...![]()
![]()
Valjda će imati i neki miris drva kao Siemens SK65 Burlwood
fensi...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja cekam da izade mob od mramora i opeke po sebi.![]()
jako lijepo i neobicno dizajniran.mozda postane i praksa izrada luksuznih modela sa umecima od drveta(mahagonij,tikovina...).
izgleda da san ja jedini kojem ovaj mob i nije baš nešto ljep.....
Fora...ako ništa drugo,kad ste na moru i kad zvizne u vodu zna plivat
Bookmarks