u ničemu ti se sofverski ne razlikuju v360 i L7. indentične softvere i opcije u samom mobitelu imaju.
Evo, postojao v360 modding ali ne i l7 modding.
Zelio bih da se ovdije pise o moddingu za L7 jer iako su v360 i l7 slicni softverski neke stvari nisu uvijek kompatibilne.
htio bih znati kako ukloniti vodafone i kako mijenjati ikone neovisno o skinu kojeg koristim
u ničemu ti se sofverski ne razlikuju v360 i L7. indentične softvere i opcije u samom mobitelu imaju.
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
imam R513_G_08.B7.DCR_RB verziju softvera i mislim da se preko nje ne moze flashat nesto sto je starije od ove verzije. E sad, kako mogu staviti npr yuet 2.2 na moj mob?
Monsterpack uploadan: imate ga pod linkovima
CARpeDiem*
ajde reci koji te odreden dio zanima za moddat pa ćemo objasnit kaj treba napravit
|\/|0T0r0La
Gdje mogu naći digital audio player i jeli bolji od itunesa? Kad ga stavim jeli mogu pisat sms ili se instalira u javu kao java aplikacija?
Igor99 hvala na monsterpacku kojeg si mi dao stvarno je zakon.
Skinovi su super odlični (osim moto koji ne radi baš), iTunes super, java kolekcija fenomenalna, produljeno snimanje kamere na +-beskonačno i sve radi fantastično.
Za sve zainteresirane igor99_MP:
http://files-upload.com/162618/2007-...60554.rar.html
Imate ga i u threadu linkovi
Da, taj moto skin sam stavio samo tolko da ga ima, dakle da je na prvom mjestu na skinovima tako da drugi skinovi mogu vući ikone sa njega.
BTW drago mi je da vam se sviđa moj backup sa mobauživajte
![]()
CARpeDiem*
imaš winamp player za mob ali meni nije bolji od mTunesa isto player za mob
|\/|0T0r0La
znam za taj player ali budući da on pita za druge nabrojio sam mu ajd stavi link za taj player igore da ga stavim na mob
|\/|0T0r0La
E sad sam tek pročito ovo: da te ispravim to nije moj monsterpack nego samo backup s mojeg moba. To je samo moja kombinacija 2 MP-a od ekipe sa modmymoto foruma: flash je od člana kirklesata, a flex je od s-moda. Ja sam ih samo iskombinirao, stavio skinove, hrv.jezik, black and white DRM koji sam ubrzo preko motospeeda i tako.
I da maknuta je RSA zaštita
CARpeDiem*
ej teoz evo ti link za wallpaper za alpinemoto skin:
http://rapidshare.com/files/25935965/WP_AlpineMoto.jpg
CARpeDiem*
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
evo da ne otvaram novu temu!! kupio sam L7, ima onaj truli vodafone soft. koji bi maknuo pa da budem siguran prije nego sto pocnem sa flashanjem! bootloader=08.D0, FW=R4513_G_08.B7.ABR_RB, zanima me koji Monster Pack staviti?(mozda yuet 1.8)!! P.S koja je razlika izmedu flashanja i flexanja( ispricavan se ako je glupo pitanje ali sam novi u moto svijetu)! hvala
Igor99, mozda to i nije tvoj monster ali si ipak ulozio truda i vremena da modas vec postojece i napravis jedan sto radi savrseno pa zasluzuje da se nazove igor99_mp, ako to ne smeta modmymoto clanovima koji su pravili mp-ove
flashanje se odnosi na stavljanje bilo kojeg djela cjelokupnog softvarea ili ti monsterpacka ( MP ) a flex je dio MP koji ti određuje izgled znači meni,ikone,... nadam se da sam ti pojasnio ( barem malo )
|\/|0T0r0La
aha kuzim! stavio sam yuet 1.8 i sve stima!
Na mobu imam iTunes sa skinom walkman iz SE pa me zanima kako mjenjati skinove za iTunes? Našao sam skinove na modmymoto ali ih neznam staviti pa bih molio za pomoc
Bookmarks