Pošto je prva verzija razmjene dosta popunjena
Razmjena melodija - ovdje zatražite melodiju koju želite imati...
a ima starih linkova na rapidshare.de, ista ta je zatvorena te otvaram novu temu s, naravno, istom tematikom.
------------------------------------------------------------------------------------------
OBAVIJEST:
#1# Molim forumaše da pjesme (nadam se da razlikujete melodije za mobove i cijele pjesme) ubuduće zatraže ovdje -> Trazim muziku/video... jer će je vjerojatno dobiti puno brže, a ondje je možda čak već i postana.
#2# Molim da poruke/postove tipa "imam tu i tu melodiju" ovdje ne ostavljate jer će se tretirati kao spam i brisati. Ako netko treba neku melodiju - zatražit će ju.
Hvala
------------------------------------------------------------------------------------------
Kako napravit upload na rapidshare:
1. Idite na www.rapidshare.com
2. Zatim na browse pa odaberite što želite i zatim upload
3. Onda čekajte da dobijete link za download koji ćete zatim ovdje kopirati.------------------------------------------------------------------------------------------
Pazite što pišete jer će se offtopici brisati, a njihovi autori biti opomenuti.
Ukoliko se prekršaj ponovi - biti će neko vrijeme udaljeni s foruma.
HINT:
- Znači ovdje zatražite melodiju.
- Onaj forumaš koji ima melodiju koju netko traži, neka ju uploada na rapidshare i ostavi ovdje link na način da QUOTA post onoga kome je ta melodija namjenjena.
- Svako "razglabanje" o nekakvim glupostima ću brisati.
- Naravno, možete zahvaliti dotičnom forumašu koji vam je nabavio melodiju, ali to je sve što smijete napisati od tzv. offtopica.
EDIT: Molio bih vas da ovdje ostavljate samo linkove na određene tzv. zatražene melodije.
LINKOVE S VIŠE MELODIJA i tzv. pakete melodija koje ste uploadali na rapidshare ostavite na ovom dolje linku http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8339
MODERATOR
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 17-04-2008 u 17:27
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 08-03-2007 u 23:00
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pozdrav!
Meni treba ona Samsungova s pticama. Tj.Bird, bila je na Samsungu E300.
Uglavnom ptičice...
Ako ju netko može ikako iskopati...
Ima li tko melodiju iz reklame za Fresssshhhhhhhhhh
"Raširi ruke"
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Eto ga,mp3 4022kb:
http://rapidshare.com/files/20201014...ebass.mp3.html
To ti je cijela pjesma...
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Hvala na Svadbas!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
jel tko ima pjesmu iz crtica loleka i boleka ili ajeto-a,ako ih ima neka stave cijelu pjesmu u mp3 formatu,hvala
ima možda netko onu melodiju i coca-cola reklame. kad sjede cura i dečko na klupi i ide ona melodija(ti di ri... tak nešto), on otvori bocu i kaže za tebe.?
dali ima netko melodiju sa n73 3D_Effect_02.aac helić
jeliima netko melodiju "Drill" koja je bila u internoj memoriji do 6630, ali mi na N70 niej dosla.. a melodija je za dojavu poruke strasna![]()
e ta.. puno hvala ;-)
jel ima neku onu melodiju sta je na pocetku pjesme pump it(black eyed peas)(mislim da je to iz nekog crtica al se ne mogu sjetit iz kojeg)![]()
moze i samo naziv melodije ako ju znate
pozz![]()
Jucer ja u nsbu i svi uce i nekom liku stigne poruka i zacuje se ozbiljni glas: Excuse me boss,you have a text message.Jel ima ko to mozda pa da stavi link.zahvaljujem
Zadnji uredio $DjUbRe$ : 22-03-2007 u 14:09
Imate li melodiju iz onog crtanog mi smo ga zvali linija. Ruka crta bijelom olovkom lik i on ide samo po bijeloj liniji na crnoj pozadini i naravno uvijek neka frka i čudi se nešto ...
Excuse me boss...- http://www.speedyshare.com/944875962.html
E puno hvala za
jeli ko ima onu melodiju od nokije samo smišnu kad se pri kraju razvuče i zvuči ko mačka inače je ta melodija ona šta je piva onaj lik na reklami za coca colu kad sidi sa ženskon na klupici pa joj kaže "za tebe je",na PM please
Ima li neko mozda melodiju HBO serije OZ, onaj pocetak??
ima možda netko onu pjesmu koju pjeva Irena u Bitangama i pricenzama.
"daj mi, daj, medeni..."
i onu uvodnu pjesmu iz Bitanga
Jel ima netko melodiju Notify.mp3
moze li netko nabaviti saljive melodije (osim onih vec objavljenih na ovom forumu) koje se mogu nac na npr. vipovim stranicama? nesto tipa "lega, zvoni ti telefon" ili "boli me glava koliko ti vec zvoni..."
hvala
![]()
meni bi trebala melodija za poruku:
Blow Off Valve (zvuk koji stvara Blow Off ventil na autu)
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
ljudi jer ima netko melodiju sex i grad a da nije u mp3 formatu zvona
(amr ili tako nešto za nokiu a da nije mp3)
, nikako da nađem a cura me udavi. pozdrav
Bookmarks