Isti takav stoji i kode mene u ormarueto, blago rečeno, i ja sam nostaličar, moj stari je uredno arhiviran, u potpuno ispravnom stanju, disketna 5.25", masa disketa (obostranih), koje ne smije naglo promjenit temperaturu, kazetofon, i stvarno nebrojeno mnogo joysticka(glavni izvor - Mađarska
).... od kojih ako me sad pamčenje služi još 5 radi. u vrijeme kad smo brat i ja igrali bilo koje multiplayer igre(pogotovo jedan protiv drugog), fasade na zidovima je redovito nedostajalo..... da, definitivno nostalgija
![]()
Jalova je to nostalgija, ništa od toga neće bit, već je bilo nekoliko pokušaja da se c64 i amiga dignu iz pepela ali budimo realni; ovo je vrijeme PC-a i PS-a još pogotovo po toj cijeni...

), koje ne smije naglo promjenit temperaturu, kazetofon, i stvarno nebrojeno mnogo joysticka(glavni izvor - Mađarska
).... od kojih ako me sad pamčenje služi još 5 radi. u vrijeme kad smo brat i ja igrali bilo koje multiplayer igre(pogotovo jedan protiv drugog), fasade na zidovima je redovito nedostajalo..... da, definitivno nostalgija
Odgovori uz citat
iglično-matrično udarno gunđalo 

?

Bookmarks