Koje su to razlike da toliko odvajaju ta dva mobitela po karakteristikama, ovako kad ih gledan na gsm areni cine mi se poprilicno slicni i po funkcijama i po izgledu...
kupi EF81, imao sam ga, a sada imam i EL71 koji je isto tako lijep mobač, ali daleko ispod klase EF81.
kUpI Ef81...KuPi eF81...
Koje su to razlike da toliko odvajaju ta dva mobitela po karakteristikama, ovako kad ih gledan na gsm areni cine mi se poprilicno slicni i po funkcijama i po izgledu...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
EF81 definitivno..Frend mi ga ima i zadovoljan sam...
meni je el71 ostavio bolji utisak od ef81,puno je brži,kamera nije puno bolja na ef81,tipkovnica se pomiče,šugavo otvaranje u dva stupnja,koma za pisanje poruka..jedino je ekran na razini+ni zvuk nije loš...
a el71 je skroz simpa i ok mob za tu cifru,tj. za tu lovu skoro pa nema bolje..
Hoce li netko tko je imao ta dva moba vise navesti te tolike prednosti ef81 nad el71?
Ja se slazem sa smogovcem u potpunosti za el71...
Ja sam imao oba i meni je el71 bolji! Neusporedivo je brzi, ok da se flashat ef81 al to zahtjeva znanje i neku opremu... Kamera na ef81 me jako razocarala, to nema veze s 2 mpix na k750 ili d600!
ma uopce nema neke razlike.meni je el71 cak i ljepsi,a i cijena ide u prilog el71.
Ja želim nešto drgačije od EL71.Ajde,ako vam nije problem,napišite mi vaše preporuke za svaki od mobitela u cijenovnom nangu do 1300 kn.
npr. Samsung-E900
BS-EF81 itd ,da se mogu nekako orijentirati i izabrati između tih 5-6 modela.Bio bih vam jako zahvalan.
Pa napisao sam ti ja na prosloj strani... Nek se jos netko potrudi covjeku pomoci oko izbora...
Evo, uzmi E900 i nećeš pogriješiti, bolje drži cijenu, ne trebaš ga flashat da brzo radi, lijep je ful, ima bolju kameru od EF81...
Ono što ne valja (jer ti baš to tražiš) : nije preklopni, nije od metala, nema vanjski ekran![]()
Rekao je da zeli mob koji ima dosta mogucnosti... Ja imam e900 i nije bas da mogu nesto previse mijenjati...
ako hoće mob da može petljati po firmware-u onda Siemens na prvom mjestu, onda Motorola, pa hajde de i Sony Ericsson, Samsung, a Nokia nikako
Još jedna prdnost za Siemens![]()
Potvrdjujem to sto si napisao... Siemens i SE su meni najbolji za cackanje po firmwareu, dok nokia i Samsung bas i nisu, samo sto oni poprilicno dugo drze cijenu...
nisu za čačkanje,ali nokijin s40 nudi mogućnosti najveće personalizacije i ostali se mogu lagano sakriti...
6280 i e900 su odlićan izbor,stvarno za tu lovu,nemreš naći bolje...
Po meni tu samsung e900 ima prednost veliku.Ipak to je SMINKA![]()
Imao sam i 6280 i E900 i 6280 mi je ostavila dosta bolji dojam, jedino je malo veca od e900, ostalo sve na strani nokie, barem meni, od ekrana do menija, trajanja baterije, itd.
Kupi si nokiu N70,E900,W810 to su ti dobri mobovi a siemens ti nije bas nešto po meni W810 best buy jos ti ostane od 1300
6280 je bolji izbor od e900.samsung ima odredjena ogranicenja u softveru koja nikako da isprave.
ako ocete stvarno cackat po frimwareu odna je po meni prvi motorola jer simens je zaborav,a novi s40 me je stvarno iznenadio nema potrebe cackat po softu.....
Siemens je imao svojevremeno dobrih modela poput sx1, S65, Sl45...
Ovo danas je sačuvaj Bože...
Konkurencija ih je pregazila, ali doslovno!
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Uzmi samsung e900..imaš ga za te pare...ili možda w810.
Opet svađa,ako imate nešto za riješiti,onda to činite preko pp-a a ne preko mog threada.
Šta se tiče BS-a,nije me briga šta oni pričaju o njima.EF81 mi je i dalje na 1. mjsetu. Još se dvoumim između nje,E900 i 6280,a već sam rekao da ne bih SE cigle. Dakle,između ta 3 modela,ako netko ima drugačiji prijedlog,neka se slobodno izjasni.
6280 od navedenih bi po meni bio najbolji izbor.ima velike mogucnosti personalizacije,mocan softver i daleko je najopremljeniji sto se funkcija tice.
Bookmarks