Da
Ne
Je,a ako potpišeš na 50 mjeseci,dobiješ novog clia.
Meni nikad ova logika nije bila jasna... zašto bi brže trošio paket ako imaš veću brzinu? Pa ne troši se paket sam od sebe. Uostalom,super ako dignu brzine...uzmeš jedan mjesec fleta i možeš skinut npr duplo više gb već prije.
Kako ne kužite? Kad imaš veću brzinu, brže skidaš i izgubiš pojam o tome koliko e skinuto, jedino ako imaš neki limiter, pa ispucaš svoju kvotu prije polovice mjeseca, pa onda ostatak kvocaš.
Puno je onih koji se zaborave kontrolirati. Upravo na takvima se zarađuje.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma ja se kontroliram ali svejedno predem (dok sam bio na T-comu). i oko 20-og sprasim 5 GB i sta cu, ostalih 10 dana biti bez neta? Ne, kupim jos jedan ili dva paketaAli sad mi je OK sa optimom. Dnevnog prometa imam 1,2 GB, a ostaje mi jos potrositi 3,8 GB
![]()
iPhone 5s 16 GB
Da kul.Ja sam u prvih 8 dana ovog mjeseca skinuo 6,9 gb..A na pocetnom sam paketu.Sada sam uzeo flat za sljedeci mjesec
Brže skidaš i izgubiš pojam kolko je skinuto??? Šta,imaš 10 godina i neznaš otić na user.t-com.hr ? Opet mi nije jasna logika.Skini neki limiter i ograniči brzinu tako da maksimalno možeš skinuti 5gb u mjesec dana. Ograničiš na 2kB/s i nećeš morati brinuti da prekoračiš paket.
Ja se nadam da će t-com dić brzine,jer bi možda onda i amis digao brzine. Barem da ovaj upload malo dignu,512 bi već bila ok brzina.
Govorite za sebe, ali 90% usera će s većom brzinom i više skidati. Mogu se kladiti u to.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ajd onda jel tko zna sta ce tocno biti i kakvo ce tocno biti to njihovo pojeftinjenje? Hoce li ici paketi gore ili brzine ili ce svi dobiti flat, sta ce biti???
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Nitko tocno nezna kad ce biti i sta ce biti.Saznat cemo 2 ili 3 dana prije nego se nesto desi kao sto je bilo i prosli put sa dizanjem brzina,do tada mozemo o tome pricati do besvjesti..
Ja iam ideju, tj prijedlog cak!
Ajd vi svi iz Zg-a predjite ljepo na Amis, na njihov flat + telefon = 150 kn mjesecno, pa da firma zaradi love, da moze investirat u infrastrukturu, da mi ostali izvan Zg-a mozemo prec na Amis, da odhebemo t-com.![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Sta je bilo s onom forom da t-com treba vratiti sve pare gradjanima koje su ulozene u izgradnju infrastrukture i sl... Znam da je to trebalo biti ili je bilo na sudu, al neznam sta je na kraju doneseno samo znam da nikakve pare jos nismo dobili... To je napravljeno zato sto oni naplacuju nama poprilicno veliku pretplatu, a ne daju drugima da imaju svoju pretplatu, mogu ici samo preko t-com...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Neki kao da jos nisu shvatili da ove informacije pustaju oni sami sa vremena na vrijeme da bi zadrzali sto vise korisnika koji se premisljaju da odu kod nekoga drugoga.,
To su ljudi kojima je primarna zadaca da sto vise zarade na nama,a kako nas nema tko zastiti to i rade.,
Procitao sam u novinama da je hrvatska vlada nedavno potpisala novi tajni ugovor sa T-HT-om kojim mu daje potpuni monopol na hrvatskom trzistu telekomunikacija.,
Inace se procijenjuje da su gubici Deutsche Telekoma u Njemackoj oko 900 milijuna kuna tako da se to negdje mora nadoknaditi.,
Ne nadam se nicemu dobrome od njih jer dok se ne pojavi konkurencija na nacionalnoj razini nista od vecih pomaka nece niti biti.,
Na kraju krajeva, prvi april i je dan za zezenciju i prijevaru.
Stavio sam anketu pa ako hocete glasajte pa da vidimo vase misljenje
ja sam s adsl-om zadovoljan skroz..i nije bas nesto preskup
Ovisi kako gledas, u mojim ocima su jos pre skupi i da ne kazem da su jos od kada nam mogli dati bolji i brzi ADSL. Sto vise radim manje skidam ali kad stavim nesta skidat onda nema kraja i to da bi pakete smanjili nema smisla jer onda bih vise placao i onda bi ispadalo da vise trosim.
Mislim da ce cijene ostati kao i paketi ali bi mogli dignut brzine...![]()
Bookmarks