Od gore navedenih u anketi mislim da najjače ima w810
w850i
k610i
w300i
k800i
w810i
k750i
@candyMAN ako oces mozes probat ovaj driver,jednako je glasan kao onaj prvi ali je kvaliteta zvuka bolja i megaBass radi
EDiT:ja sam isprobo i puno je bolji od onog prvog
Zadnji uredio Most Wanted : 07-03-2007 u 22:23
Od gore navedenih u anketi mislim da najjače ima w810
Ja imam w300 i zvucnik mi se nis ne cuje, frend kada upali na k750 meni je uzaludno i da ga stavim na samo uho kada se bas nis ne cuje!
Cini mi se da je tvoj W300 malo cudan.
Trebao bi biti glasniji od K750, ili barem tu negdje.
Ma kakvi kada je u dzepu niti ga ne cujem, ujutro kada me budi vise cujem vibro ne zvono. probao sam usporedit sa onim mob iz tele2 sto izgleda isto kao w300 samo nema radia i kartice i zvuk je manje vise isti, Inace tako mi se cuje otpocetka tako da nije da se nesto sjebalo osim ako je dosao sjeban, na slusalicama je sve ok!
Mozda je do softvera, pa je ispravljeno u novijoj verziji.
Jesi probao napraviti update SEUS-om?
sanasao sam jedan tutorijal kako ga spojit sa xs++ pa sa farmanagerom i onda ubaciti acoustic manager ali ga ne mogu ni sa xs++ spojit a kamoli sta drugo, moze kakva pomoc, kakav update sa seusom?
neznam kolko dugo ce biti kod njih mob, a nije bas da mi ne treba
Imam taj soft u njemu, ali evo jos jedno pitanje, zasto ga nemogu spojit sa xs++, sve radim kako treba
evo link na jedan tutorijal, ali je problem sto link za dawnload ne radi a top sony mi neda da skidam ni kada se3 reg
http://forum.links.hr/viewtopic.php?...09c65ce6404221
napravim sve kako pise na onom tutorijalu i kada mi prode onih 30sec samo izbaci failed to open
kad spajas kabel,on mora bit u kompu a onda stisnes connect pa drzis C i ustekas kabel u mob
ako ove ne pomaze probaj reinstalirat USBflash drivere
kabel mi je u kompu i mob mi je ugasen (sim i kartica vani), drzim c i ustekam kabel u mob, na kompu mi se onaj cuje zvuk da se je nesto ukopcalo, stisnem u programu connect i nakon 30sec javi failed
ja radim obratno i uspio sam ga spojit, skinuo sam nove flash drivere, sada sam stavio upload one loud drivere samo sto ih vece dosta dugo stavlja
stavio bi u far menager da to napravi procitao sam da napravi za cas ali kada sam napokon nasao main firmware da ga mogu skinuti on ima 50mb tako da cu to morat na tjedan sa faksa skinut ako mi ovo ne uspije
proslo je vec 4h i jos traje valjda nece preko 5h
stopirao sa nakon 6h jer mi vise nije imalo smisla a i bat bi mi se ubrzo ispraznila
meni je na w300 najduze trajalo 5h30min
EDiT:ako ti se nakon 10min ne pojavi novi red u log-u zaustavi flashanje i ponovno
ma probat cu sa farom samo da napunim mob, skinuo sam cidove za w300 pa budem vidio
Bookmarks