Evo, trgovao sa S. Silvom i napokon dobio slusalice.
Malih problema sa isporukom preko HP expressa, ali inace sve 5. Sluske rade, racun unutra, podijelili poštarinu!
Evo, trgovao sa S. Silvom i napokon dobio slusalice.
Malih problema sa isporukom preko HP expressa, ali inace sve 5. Sluske rade, racun unutra, podijelili poštarinu!
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
ma morao sam ovo citirat...sve same svađe su postale u ovoj temi pa da se svi jos jednom nasmijemo..![]()
![]()
![]()
da sam barem mogao gledat to...haha...
ko kaze da nema para? pa covjek je izvadio 40kn iz novcanika,vjerojatno je jos imao..al ono...da i nema para rekao bi to preko foruma,il bi objasnio da mu treba neki mobitel pa poklonio bio mu ga sigurno....al ovako smijeh![]()
al covjek je na licu mjesta skinuo 25% cijene sta bi bilo da je kupovao mob za 2000,dao bi 2 po 1000 i trazio 500 nazad
![]()
ajd darkovsky bar se javi i reci jel te dobro sluzi mob,ipak si ga masno platio![]()
![]()
bio nekad oglas...
ja bi ga sterao za tih 30kn u pm .
Pa covjeku bar ostalo 10kn za Bandita natocit![]()
LOL,koji lik. Ja bih mu ga ponudio na rate,svaki tjedan po cenera,valjda toliko može skrpat![]()
Morao sam sam sebe citirati.
Slijedeće riječi :''serem govna'' i ''kurčim'' su citati iz el nino-vog posta koji je predhodio ovome gore mome.On je lukavo post editirao i izbacio te riječi(koje sam citirao).
Žao mi je što sam ih opet navodio..znam da im nije mjesto na forumu ali samo da se ogradim od toga i da ne ispadne da sam ih izmislio ili ne daj bože napisao.
receno je sve...molim el nina i ostatak da se suzdrze od daljnih komentara na iste teme....svi su rekli sta su imali, vidjeli su svi, svako je ostavio nekakav dojam, na kraju sve se zavrsilo i to je to...pa da ne bude vise prepucavaja...mozemo nastavit s zadovoljstvo trgovinom...da ne bude ovo skroz OT ...jos uvijek pregovaram s cavtatom,nadam se da ce sto prije ozdravit i poslat mobitel il nek to ucini neki prijatelj il netko kog zna..
bio nekad oglas...
@Vex > kaj se tebe tiče nisam nikaj zeznuo, dapače, htio sam da se dogovorimo u obostranu korist, ali mislim da ti nisi bio u redu jer si mi govorio kako Mobisova garancija vrijedi bez računa, a na njoj lijepo piše da je račun OBAVEZAN kaj ti nisi htio priznati...zato sam te zezao radi moba jer nisi bio iskren i pokušao si mi prodat nekaj kaj nije istina samo da dobiješ mob koji želiš, a to je bila Motorola K1, eto...
OK, ova rasprava je riješena...ako netko ima kaj za prigovoriti, nek mi se javi na PM, a ovaj dio foruma nek ostane za ono za kaj je namijenjen!
P.S. stigli novci od člana S.Silva tako da je sve prošlo za 5! Preporučam!![]()
Bom Chicka WahWah
već je i meni ova rasprava poćela bit blesava![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Poslovao sa članom HOC... Vrlo korektna trgovina, a mobitel je zapakirao toliko dobro da bi preživio direktan pogodak protutenkovske rakete...![]()
Trebalo mi je deset minuta da dođem do mobitela... Mobitel je u super stanju i vrlo sam zadovoljan...
Toplo preporučam... 10/10![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Poslovo sam s Tito Puentes,s moje strane konkretno preporuka 10/10
Poslovo s Balkancem (tj.bio je veza) sve 10/10
Također,Hocu sve pohvale od Cana i mene![]()
Poslovao s članom Tito Puentes, sve 5, apsolutno niti jedna zamjerka![]()
Isto i s moje strane... Dogovorili se, držali se dogovora u dlaku i sad smo sretni...![]()
5/5![]()
Svi smo mi u krastavcu...
-Poslovao sam sa clanom Biker boy nasli se na Gl.kolodvoru i sve 5!![]()
-preporucujem trgovinu s njim!![]()
Evo upravo trgovao sa Mr_m sve se dogovorili i nasli u roku pola sata, sve 5....
Never fear I is here!!!
Trgovao S Trapavim Sve 5
Važno je da se trguje
sa reno666 proslo sve u najboljem redu... ocjena 5/5
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
trgovao sa gaginjom po 2. put...sve 5.....
Never fear I is here!!!
mjenjao se sa bubAmeZhivot
Mali džojstik šteka ali sve ok
Važno je da se trguje
Bookmarks