kolko si skupil ja mislim da kada skušiš 100$ šalju chek ja imam 50$
uf jebate pa kolko ti dobivaš po kliku?
ljudi, pa mene su zbanali..
e pa ***** im sve..
ne preporučam vam razmjenu linkova ni klikanje na vlastite..
to je to od mene, sad sam se rego, pa moram vidjeti ako su me primili..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ovako, kaže gugl čmar da su bili nedozvoljeni klikovi ili neispravni i maznuo mi ček od 135$..
e pa ***** mu ovcu..
kako stoji yahoo sa tim svojim pablišerom, jel on isto tako dobro plaća ko i gugl..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
pa zašto si klikao na vlastite oglase kada je to izričito zabranjeno? a ak ti je Adsense bio na forumu iz potpisa to im je još jedan razlog da te izbace
yahoo je u beti već godinama i primaju samo amere, štoviše izgleda da izbacuju ekipu koja ima previše prometa izvan amerike!![]()
█ Vojska.net - Besplatni modovi za PC igre, vojna povijest i druge gluposti.
█ IvanBajlo.com - web savjeti, kako se prijaviti na Google, Sitemaps, Adsense trikovi
█ Svijet fotografije - sve o fotografiji, digitalnoj, klasičnoj, foto savjeti itd.
ljudi imam vam ja jedan program za veće zarađivanje preko tog Adsensa, pa ako netko oće, pošaljem mu PM-om..
e da, ja nisam proba, ne koristim adsense..
Jer tko zaradio preko ovoga i koliko?
Ja sam prošli mjesec 181 dolara, a počeo sam raditi 20-tog, a ovaj mjesec imam 240 dolara. A frend je imal 1200$
@Crash&Burn
Dobio si novce vec na racun ili ti samo pise na googlovom sajtu da si toliko zaradio?
Btw, sad sam ti kliknuo na oglas da zaradis nekaj![]()
i na karaju krajeva kolika je tu isplativost...mislin koliko je to pouzdano s obzirom da ste rekli da kasne itd. moga bi uletit u to da iman nesto para za sljedece lito....![]()
Mene zanimaju neke stvari sada, jer planiram napravit nešto sa adsensom.
Ako ja uzmem neki program za mjenjanje IP-a i prominim ga, kliknem na svoj oglas i jeli me mogu skužiti?
Skuzit' ce vas sto god radili, imaju mnogo metoda za to.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e o tome san ti govorija....negdi san procita, davno jos, lik iz bosne i njegov frend su se isto registrirali i kako je tamo server ili sto vec u qrcu, njima se non-stop minjala ip adresa...i tako su oni sebi klikali svaki dan kad bi vrimena uvatili, pa in je neko slozija i neki program koji to radi sam i pocela in je prava lova stizat...kad odjednon, skuze ih...:bunny:
Uopće nema potrebe da sami sebi klikate, jer kad objavim site imam po 5-6k posjeta i oko 200 klika na oglase, malo me živcira kaj vrijednost tih klika varira, jednom sam imao 80 klika i 36 dolara, a prije par dana 300 klika i 11 dolara. Ako kanite to raditi samo posaljite linkove na slackernetwork ili teletet i imat cete barem 10-20 dolara dnevno. I netreba sam sebi klikati, jer samo možete ban pokupiti
a na koji servis bi ja mogao staviti svoju stranicu? vidim da ovo slacker sve video i slike
iPhone 5s 16 GB
...kad to još nekoliko vas potvrdi, da je dobio isplatu - možda i ja nešto pokrenem...ovako - ne hvala...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks