nebih znao.. ja danas uzeo microsd 1GB twinMOS u Nobilisu za 270kn! zasada radi.. nadam se da ce tako i ostati..
Ovako frend je uzo karticu micro sd sebi za SE,ali mu ne pase i sad je htio mene pitati ocu li ja kupiti i ja reko ajd ocu vidim da na mome pise da mi ide kartica MICRO SD!(kartica od gigu)I sve ja lijepo stvaim,kaze mobitel kartica umetnuta,sve ok...i sad ja idem da si prebacim muziku i to na karticu i kaze mi nedopusteno![]()
Jel zna mozda netko u cem je problem,jel trebam negdje u opcijama namjestiti nesto...Please help!?!![]()
nebih znao.. ja danas uzeo microsd 1GB twinMOS u Nobilisu za 270kn! zasada radi.. nadam se da ce tako i ostati..
Probaj je formatirat trebala bi radit
neke kartice sa strane imaju onaj gumbić za zaključavanje kao diskete za komp, možda je to ako imaš taj gumbić na kartici![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
nemam samsunga pa neznam 100% točno kakva kartica ide u njega, prema slici samo adapter ima taj gumbić,a sama kartice ne, pa ako ne koristiš adapter onda stvarno neznam u čemu je problem![]()
![]()
jel u mobitel ide samo ova mala kartica ili kartica ide u ovaj adapter pa onda u mob?
ide mala kartica u mob
sta ti pise na engleskom,imao sam slican problem.
opa, kad smo vec kod kartica iman jedno pitanje jeli d900 podzava kartice od 2gb jer znam da su neki mobiteli imali ogranicenja sta se tice memoriskih kartice tj njhovog kapaciteta!
Nebi bilo dobro uzet karticu od 2gb a da neradi!!
Fala
pa d600 je podrzavao 2gb pa je logicno da i ovaj podrzava cak i vise
a di ima 2 gige za kupit? heh
Eto ljudi hvala vam puno uspio sam...![]()
![]()
'Ajde malo objasni što si napravio... I ja imam isti problem!!
Stavis je u adapter i onaj lock sto imas,samo zakljucaj i otkljucaj i stavi u mob i radit ce ti...
BTW!!!za kaj sluzi taj adapter??
2gb u Hr ne znam gde ima u Srbiji imas u Bg 100% a taj adapter ti sluzi da mozes koristit karticu kao SD npr za fotoaparat da je stavis u card reader itd
..da na samsung idu one male sd kartice i nema kod nas u Hrvatskoj od 2 gige..samo od 1 ja mislim koliko sam gledao...ako ko zna nek kaze...
jel može onda ziher od 2gige unutra?
Ukoliko ti je modul softvera prve generacije neće ti uopće funkcjonirati ta SD1gb, već samo od 512mgb
Bookmarks