Koja mu je cijena,
vjerovatno paprena,
al uredjaj je jak, samo opet ta kamera, 1,3Mpx. Sry.
evo nesto novo iz RIM-ove radionice.Bas sam ga prije neka dan gledao u izlogu..samo pohvale http://www.gsmarena.com/blackberry_pearl_8100-1701.php
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Koja mu je cijena,
vjerovatno paprena,
al uredjaj je jak, samo opet ta kamera, 1,3Mpx. Sry.
Ne kupujem ništa više.
Bio je besplatan za korisnike jedne mreze u Velikoj Britaniji
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Research in motionIzvorno postao RAUL
radio sam tamo...
Tipkovnica mi izgleda kao da je u banani, pitam se kako bi bilo tipkati mail na to...
A i pitanje je koliko ima još extra software za njega ako si netko poželi staviti još koješta na njega.
Zapravo ne vidim neku njegovu prednost pred nekim PPC-em sa tipkovnicom i da podržava takav Instant Messaging
Zadnji uredio Wisher : 23-11-2006 u 10:00
vip ga ima u svojoj ponudi. samo na netu još ne piše nikakva cijena...baš me zanima koliko košta!
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Neće bit jeftin, to je ziher
Ali da aparat dobro zvuči, to stoji. Predobro![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ali mi se ova tipkovnica čini malo nepraktičnom.
evo ga po cijeni 2.591 kn
dobar grah daleko se čuje
Ma da!? 2591kn je ništa... A koji su to uvjeti? Koaj tarifa/koji ugovor?
@observer: Tipke zahtjevaju malo navikavanja, kao na SE m600i. Ali sa normalnim korištenjem telefona, dakle 10-20 min razgovora i oko 5-10 SMSova dnevno, unutar tjedan dana više ni ne primjećuješ ikakav problem s tipkama
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Slazem se sa Devilom, meni su npr sve cudne tipkovnice bile super nakon nekog vremena...
A i ja snimam ovu kantu odkako su ju najavili na netu. Konacno izgleda kao mobitel.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
sinoc isprobao malo telefon i tipkovnica nije bas prakticna... ja bas i nemam debele prste i stiskao sam nekoliko brojeva istovremeno probajuci napisat sms... sto se tice telefona izgleda coolIzvorno postao Drug Mile
![]()
Da, eto...baš ono što sam i rekao.Izvorno postao Player 4 ever
Baš ono za što je prvotno namjenjen mu je slabija strana...pa hebemu i tipkovnicu
Mislim, to mi zaista nema smisla. Napraviti ga da nečemu služi i onda tu napraviti propust![]()
drzao sam taj fon neki dan u ruci i bio sam odusevljen! fantastican dizajn, kamera je ok s obzirom na to za sta je mob namijenjen, iako bi od recimo 2mpx bila idealna, jos da ima wlan, dobro sad pretjerujem..ali vjerovatno ce jedan od iducih modela u takvom kucistu podrzavati i to, ali sve u svemu mob koji doista privlaci paznju svojim izgledom. i da, tipkovnica i nije tako losa, da se naviknuti na nju, meni recimo odlicno lezi i pisem poruke normalno kao i na obicnoj tipkovnici, doista je ostavio jak dojam na mene, pogotovo dizajn koji je kazem fenomenalan
Onda zna li netko koja je trenutna cijena tog mobitela, i po kojoj se cijeni moze nabaviti? Nudi mi se jedan polovan za 2000kn,ali neznam jel to puno?
u oglasniku ga nema, u vipu je samo aparat 3600kn (znaci bez ugovora i tih sranja), na ugovor ima na 2991kn i 2591kn
A kakav je mobitel mislim na funkcije? Internet jel ima? Kav je? Jel ko na kompu ili? Kako se naplacuje internet?
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=21245389
http://www.blackberrypearl.com/
tu imas sve o njemu
Pregledao sam sve ali nemogu nigdje naci odgovore na pitanja koja me zanimaju. Zanima me da li na njemu mogu surfat internetom kao i na PC-u ili je to opet onaj wap? Ako mogu surfat kao na PC,kako se to naplacuje ako sam na Vipu jer sad imam VMC karticu za PC i sa njom idem na internet, da li cu moci koristiti isti account i spajat se preko njega na internet te ce mi se naplacivati potroseni promet na taj account sto imam na VMC ili sto? Zanimaju me te stvari, i ako koristim email i messinger da li sam onda stalno spojen na internet i kako se to sve naplačuje??
koliko znam blackberry nema wlan, i mislim da ne mozes sufrati. taj mob je namijenjen slanju e-mail poruka a tu uslugu placas(naravno, ako je aktiviras), sve tu pise: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8747986&idnews=373196
Znaci nemogu koristiti EDGE za surfanje?
ne bih znao, stvarno ne znam kakve mogogucnosti ima sta se interneta tice, ali wlan nema
A neke druge mogucnosti koje bi opravdale njegovu cijenu,jer gledajuci sve ove specifikacije,nerazlikuje se bas nesto od drugih mobitela,sto sadasnjih a sto i starijih!!
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Moze se surfati.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks