moj glas za K750i. možda je 610ka malo ljepša, al je po meni 750ka još uvijek vodeći u klasi. videotelefoniranje? jel to netko koristi? fotić je isto 2mpx, al je razlika velika.
Ja se u mobitele apsolutno ne kužim ali kaj nije 750>610? a ta videotelefonija, pa to funkcionira samo ako mob staviš na stol i nagneš se nad njega, pa ne vjerujete valjda da se može zbilja i na ulici koristiti? slika mutna, trza, cujete nista. veci display? kolko milimetara?
moj glas za K750i. možda je 610ka malo ljepša, al je po meni 750ka još uvijek vodeći u klasi. videotelefoniranje? jel to netko koristi? fotić je isto 2mpx, al je razlika velika.
ja imam k610i i ja sam se dvoumio izmedu tih mobitela ali k750i ima samo bolju kameru i nista vise k610i ima ljepse sucelje ljepsi je veci ekran novi programcici ja sam za k610i ako ti je bitna kamera a nemas digitalni fotoaparat i nemisis ga uzimat a onda uzmi k750i zbog slikanja ali mislim da se zbog toga nebi trebao previse zivcirat jer su digatlne kamere prvenstveno za slikanje a ne mobiteli.ja s mobitelom tek slikam neku cool sliku kad na nesto naidem.
ovo je jako zanimljiva dvojba........
a šteta šta nema objektivnosti.....
po meni: k610i je lijep mobitel, još onaj u crvenoj verziji...ali nije sad da je jadan, ima zanimljive opcije, a stvar je u tome što je po opcijama k750i bolji, ali ružan je, još i joystick pa i to što je "ofucan"-svako ga ima
također negdje su u istom cjenovnom rangu, bar meni, razlika nekih 100 kn ja ne znam šta uzeti, možda čak izdvojit malo više uzeti neki SE iz serije W.....
amo neka netko objektivno usporedi k610 i k750i..........
objektivno je k750 bolji od k610 ali bolje izdvojit jos malo za w810
Kad se sve zbroji i oduzme, najbolje da se napravi anketa za kraj![]()
Moj glas dajem K750iJeftinije kartice, malo bolja kamera, ima blic (sad tek vidim kolko mi je korisan bio na w800...). S druge strane ovaj ima 2 kamere...
![]()
Ali opet je pitanje koliko to drugu kameru misliš koristiti...Izvorno postao mbusic
Tako da je onda bolje da ima blic i radio i AF nego drugu kameru...
BTW: zamolio bih nekog od moderatora da ako je ikako moguće da postave anketu u vezi ova 2 moba... Hvala
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pozdrav
uzeo prije dva dana u t-mobilu SE k750i na preplatu za 98 kn. Za sada sam zadovoljan. Imam uz ovaj mob Samsung d600 pa primjecujem dosta razlike.
Neznam kako je kod vas ali kuciste kod SE malo je klimavo i onda tipka desno gore.
i jednom mi se softver zamrznuo i pocelo je nesto pistati iz moba i morao sam ga ugasiti.
I ekran ima neke crte kad se po noci fotografira.
Neznam jel to sve normalno naviknuo sam se na samsung.
Imam jos do utorka da vidim kako radi pa ga mogu vratiti i dobiti novi.
Hvala
ja isto u dvoumici...ne treba mi 3g ni videofonija dok ne pojeftini,ali definitivno k610 je vrlo lijep jedan od najljepsih koji sam vidio,dok mi je k750 malo odvratan,deblji onaj poklopac strsi,opcenito mi je ruzan i svi ga imaju!,zbog tog bi bez razmisljanja uzeo k610 srebrni definitivno,ali ako bi to kupovao najvaznija mi je kamera,naravno da ne mislim bacat pare na k800,ali za ove pare su ova 2 dobar izbor,i sad koj ku*** nisu stavili na k610 af i blic,pa ne vjerujem, kod k750 mi je jedina prednost jojstick s kojim nikad nisam imo problema na k700 vise komada,i super mi je ulazit u meni s jojsticom,bez njega to nije to,al uglavnom vratimo se na kameru..svi pricaju da se ne moze ni uspoređivat k750 i k610 sa slikama?? zasto,oba su 2mpx,i po danu,kolko je to na k750 (zbog autofokusa,sta bez njega mutno ispada??)dobra a kolko losa slika?kakva je to velika razlika,vidio sam slike s mobova od d750/k750 slike fakat dobro ispadaju,a nigdje slike od k610,moze li netko slikat i stavit slike u tu rubriku slike s mobova,il negdje bio bi zahvalan,jer ako je fakat losija uzo bi k750 ko i "svi" ostali...hvala
bio nekad oglas...
Što se tiče slika slikanih po danu, na K750 su malo "oštrije" nego na K610, zbog AF_a, ali ako nisi "opsjednut" slikama, i ove na K610 će jako dobre biti i ispadati... Velika razlika u slikama je po noći, gdje je K750 puno bolji od K610 upravo zbog blica i AF_a...
Ako ti stvarno treba mob koji radi dobr slike, onda definitivno uzmi K750...
Kažem, po danu, po dobrim uvjetima, razlika u slikama i nije nešto prevelika (znam jer sam imo D750 a ima i K610)...![]()
evo u qoute sam stavila review koji je napravio el ninjo sa forum.hr a on je imao oba mobitela pa ako kome pomogne..........
po čemu je to za klasu bolji? ja sam imao k750i dok se nije pokvario i sad imam k610i i puno sam zadovoljniji... jedino po čemu je k750i je bolja kamera s AF-om i blicom, te infrared (koji tako i tako nikad ne koristiš) i radio (ovisno od korisnika, ja ga nisam koristio) koje k610i nema! a k610i nema joystick što je puno bolja solucija jer se joystick na k750i redovito kvario, tj. štekao je kod 80% korisnika (i kod mene) što je jako iritantno, k610i ima jači zvuk (i po meni bolji), bolji je za muziku (što se tiče playera), po meni ljepši dizajn, lakši je i brži softver. i još jedna značajna prednost k610i je da podržava 3G (ima kameru i s prednje strane koja služi za videopozive), ali upitno je koliko je to bitno...
meni su fora mobovi s kojekakvim poklopčićima i čudnim tipkama okolo, tak da uvijek imaš kaj prčkat u dosadi. zato mi je bolji K750i. nisam veliki fan fotić-mobova, al 750ka je prva liga.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
sa k610 se ne moze pogrijesiti.daje isto dobre fotke(ali ne kao k750).
Dakle gledam ponudu svog operatera, produzujem si ugovor i ono sto mi se svidja
l750 za 700kn vs k610 za 1100kn
osim autofokusa, da li ima jos ikakve razlike medju njima da bi k610 opravdao svoju razliku u cijeni
P.S. da procitao sma xxx tema o njima ukljucujuci i ovu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=29821&page=1
samo me zanima glediste s obzirom na cijenu...hvala
Zadnji uredio TomiTraktor : 26-12-2006 u 05:31
sve ti pise u ovoj temi sto si dao, tako da si mogao i u njoj nastaviti ili je barem procitati
iPhone 5s 16 GB
Na ta pitanja, u vezi cijene, i razlike između njih, i da li opravdava K610 višu cijenu, na sve to ti je odgovoreno u ovoj temi... samo treba pročitati sve stranice...
Al ajd, po neznam ni ja koji put: glavana razlika između K610 i k750 je u tome što je K610 noviji model, ima fizički veći ekran, ima 3G (za video-pozive), nema joystick... razlog što je skuplji upravo leži u tome što je on 3G mob...
Prednosti K750 su: AF,blic, baterija i FM radio... E sad, šta ti želiš od mobitela to je glavno pitanje... ako ti AF i blic nisu nužni, onda ćeš biti zadovoljan i sa K610...
Zadnji uredio Ico : 26-12-2006 u 11:08 Razlog: Prebačena tema, pa treba promjeniti post... :)
netko kaze k750 cvrsci bolji,a drugi kazu da je kuciste klimavo skripavo,koj ima kvalitetnije kuciste i bolju tipkovnicu?
bio nekad oglas...
Po meni, K610 ima puno bolje kućište... Na K750 koji sam držao u rukama, imao sam neki loš feeling za poklopac baterije a i poklopac kamere nije me previše oduševio...
Što se tiče tipki, tu su negdje i nema baš prevelike razlike...
kvaliteta izrade na strani k610, kamera na k750.
k750 je bolji izbor,a k610 je noviji.
da tek sam sad vidio kolko znaci autofocus a moj v630 ga nema...iako mob nije los
eto dvoumio sam se između ta 2...i odmah se bio odlucio za k610, zbog izgleda, i pricaju kvaliteta kucista je bolja,izgleda mi lijepo srebrna varijanta, no na kraju sam ipak uzeo k750,i zadovoljan sam,kuciste mi je cist ok.. onaj d-pad mi se ni ne sviđa kad se naviknuo bio na jojstick-valjda ce me dobro sluzit...a glavni razlog zbog ceg sam uzeo k750 je AF i svjetlo... velika greska sto na k610 nisu bar svjetlo stavili, i AF i mob bi bio predobar... tako da moj glas ide starijem
bio nekad oglas...
Ja imam k750 i jako sam zadovoljan,đojstik radi kao prvi dan anije baš da ga mazim.Bio sam sumnjičav prema poklopcu kamere ali nakon bezbroj otvaranja on je još uvijek čvrst i nije se rasklimao,kučište je malo škripavo ali ništa strašno.Sve u svemu ja sam prezadovoljan.K610i sam imao u rukama i nije mi ostavio neki poseban dojam ja za njega ne bi dao svoj k750.Ima 3g,ali nema svjetlo ni AF.Moj izbor definitivno k750.![]()
Dali u paketu s k610 dolaze slušalice?
ne dolaze... uzmi v630 uz njega ih dobijesIzvorno postao jay
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks