odlicno... super izgleda a to mi je najbitnije
http://www.gsmarena.com/a_silver_shi...g-news-227.php
uffff,ovo je mrak..jedva čekam,napokon i solidna kamera i memorija i nenad+++iv dizajn![]()
bravo lg![]()
odlicno... super izgleda a to mi je najbitnije
pa, da je crn...
cokolada mi je puno ljepsa
al, da, svaka cast lg-u, poceo je raditi dobre stvari!![]()
paklen dizajn nema sta.
valjda neće ostati zacementiran na korejanskom tržištu
Čini se da LG polako ide ka tome da postane malo jači igrač na mobilnom tržištu...
Samo neka nam daju što više ovakvih ljepotana, pa nek se šire kolko god ih volja![]()
ovaj lg iznenađuje sve više i više... sve mi se čini da ću ubrzo ubost neki od njihivih modela.....![]()
Ako takav proizvod ostave samo za azijsko tržište, onda im je odjel marketinga u onoj stvari... Takav proizvod se treba ponuditi na svjetskom tržištu... Univerzalan je, a dobar...Izvorno postao Inovator
Lijep je. Ali mi dizajn previše baca na onaj BenQ-Siemens..
http://www.gsmarena.com/lg_ku800-1744.php
ocito niste upoznati s ovim mobom. cokolada s prosirivom memroijom i 2mpx foticem.
Uh, to će mi bit sljedeći mob, čim dođe, jeben je.![]()
lijepi je skroz. se zna kad bi trebao doci?![]()
Izvorno postao SrKi
ovaj cokoladni mi je lijep i fora je,ali mislim da se nikad nebi naviknula tipkat na tome,slucajno prodes s prstom vec ti se sve moguce ukljuci![]()
mob i u Eu dolazi....za Božić....
![]()
sad znam sta cu djedu bozicnjaku napisat u pismo sto zelim ispod bora![]()
dizajnerski je pun pogodak,samo da jos i softverski bude pravi i da se pojavi u evropi.
Jeej!Izvorno postao smogovac
![]()
![]()
![]()
Meni i nije baš toliko dizajnerski impresivan... sviđa mi se upotreba metala, no dizajn mi je niš posebno...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma baš je cool, još samo da izbace i u crnoj boji bilo bi super.![]()
Slažem se s WB-om, dizajn nije ništa posebno, dapače čak mi je i malo ružan...al ajde, funkcionalnost mu je na razini (barem kaj se tiče za standarde LG-a)...
Bom Chicka WahWah
Meni je dizajn OK, nije onako super kao kod KG800, ali je OK...
Sviđa mi se to što je čini mi se od aluminija, skro cijeli...
Jedini nedostatk koliko vidim je to da su tipke za javljanje i poklapanje "ispod" ekrana, tj mora se otvoriti mob da se dođe do njih... valjda će postojati nekakva mogućnost da se javiš na mob bez da ga moraš otovriti...![]()
Još samo da je crne boje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
fora je sto je od metala, ali dizajn sam po sebi mi nije nista posebno, mozda je cak malo i prekonzervativan![]()
To je valjda LG-ju neka fora da se ne možeš javljati na pozive dok je mobitel zatvoren. Samo da ne bude ista stvar kao i kod Čokolade, odnosno da moraš otvoriti slide kako bi se javio na poziv...
Bom Chicka WahWah
To mi nebi smetalo jer sam navikla otvoriti slide i automatski tako prihvatiti poziv jer mi je ovako kad je zaklopljen malo nezgodno pričati, stvar navike...Izvorno postao PhytoSculpt
Ja uglavnom pričam sa zatvorenim slide-om (stvar navike), tako da mi je ovo malo bezveze. Razumijem da se kod preklopnih mobova ne možeš javiti na poziv ako je preklop zatvoren, ali zato slide mobiteli imaju vanjske tipke, tako da ga ne moraš otvarati. Zapravo, slide bi se trebao otvoriti samo kada hoćeš napisati SMS, dok sve ostalo možeš raditi dok je mob zatvoren...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks