Dakle ovako...odgovoreno mi je na mail!
U nastavku isjecci iz maila koji sam poslao i zatim iz maila kojim mi je odgovoreno!
Pitanja:
...Vec neko vrijeme promatram ponudu na vasoj web adresi. U zadnje vrijeme sam primjetio par doista povoljnih ponuda, a kako namjerava kupiti nesto kvalitetniji digitalni fotoaparat, zamolio bih vas da mi odgovorite na par pitanja, oko eventualne kupnje preko vasega web shopa.Odgovori:
- Nacini placanja? Molio bih vas da mi navedete mogucnosti placanja prilikom kupnje (kreditne kartice, cekovi, virman...)
- Eventualni popusti za pravne osobe (fotografski obrt)?
- Razlikuju li se garantni uvjeti od uvjeta deklariranih prilikom kupnje kod ovlastenih prodavatelja za primjerice Nikon ili Canon?
- Tko vrsi usluge servisa posredstvom garancije izdane od strane vase tvrtke za Canon i Nikon foto aparate?...
...Ajmo redom:
1. Placanje je gotovinsko kod preuzimanja, cijene su niske, ali je uvjet gotovina
2. Nazalost nema popusta na navedene cijene
3. Razlikuju se, jer uz nase aparate ide EU jamstvo
4. U slucaju kvara ovlasteni servis u EU, javljate se meni i ja ga proslijedjujem kod dobavljaca...
Eto...nadam se da je jasnije o cemu se radi!
Kako covjek i rece...jest da su cijene povoljne, ali roba je iz "uvoza"...kako i na koji nacin ne znam niti zelim znati...u ostalom nije me niti briga! Jedino me malo brinu ovi jamstveni uvjeti i servisiranje...to je ona prica sa pisanim garancijama, pa ako se sto pokvari, ja aparat njemu, on nekom trecem...pa pitanje sto ja dobijem natrag.
Iako ovi se aparati rijetko kvare i rijetko dolaze sa nekim "fatalnim" greskama. Garancija je samo godinu dana...ali kakve sam ja srece, onaj jedan od 10 000 sa greskom bi ja dobio!
Eto ljudi...uglavnom, sad znate, pa tko voli nek izvoli!
Ja sam osobno privucen cijenama i ozbiljno cu ukalkulirati ponudu navedenu na ovome web site - u pri bilo kojoj kupnju ozbiljnije foto opreme!

) jedino bih umrla na granici i ne bih bila u stanju to dovesti bez plaćanja carine, poreza i sl., sve bih uredno prijavila, pa bi sav put i trud bio uzaludan.

Bookmarks