Koji program treba da se gleda video u obliku 3gp?Za ostalo znam,a za 3gp ne
I di ga ima za skinuti?
Ja evo imam strašno dosadnu susjedu... Svakih je*enih 5 minuta dolazi i traži nešto, jednom joj je trebao lak za kosu, nakon 5 minuta ribež, onda dođe opet pa traži pljuge, pa plače kak nema novaca (KO IMA?) ma strašno, prikrpala se sad nama jer nema više nikoga drugog za zaje... Susjeda (normalna) mi pričala da dođe do nje pa joj jede iz tanjura, traži njene goste novce... Međutim mi joj nismo dali ništa od navedenog, jednostavno se zaključamo i radimo OVO DOWNLOAD (3gp, 600KB).To je 3 put zvonila do sada (danas) ja sam samo snimio taj 3, pošto sam se sad probudio. Ta baba je luda bila je u popovači, ali je isto tako bila tolko' dosadna da su je pustili, aj zamislite
Kad sam je pustio u stan![]()
D O W N L O A D
Zadnji uredio Compov : 11-03-2006 u 00:10
Seriously?
Koji program treba da se gleda video u obliku 3gp?Za ostalo znam,a za 3gp ne
I di ga ima za skinuti?
A ja imam susjedu koja kad netko ispod nje stavi robu za susit kako zivi u zgradi ona ju poljeva vodom. tako i meni. a jednom je jednoj koja zivi ispod nje namazala robu sa kremom za cipele.
lol. a jadna zna. ebga, ima puno poremecenih ljudi, sta se cudis..
al takvima treba pomoc a ne odjebavat ih
btw ja sam clip preimenovao u 'vrapce.3gp' hehe
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
U mene se desi da ove babo okolne navrate pa pitaju jel u mene njihov štap!!!! A ja živim na katu u kući, pa imaju stepenice, ono osrednje velike, pa se babe žale cijel dan kako ne mogu hodat i sve to, a onda štapove kod nas traže.....
A još su žešći neki momci iza moje kuće koji navijaju narodnjake na onome radiju od auta, prvo ne volim tu muziku i ne mogu je trpit, a drugo imaju starudiju od auta pa kad pojačaju malo to se ništa ne čuje samo šušti. Onda u ljetnim mjesecima ja vadi svoje "arsenale" (MARSHALL i kompanija) pa im s prozora puštam Sabbatha![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
@irena_zgb> 3gp gledaš sa quick time-om
Izgleda da će moja snimka babe kružiti po mobitelimaToj babi floorkilla se ne može pomoći velim ti što joj više udovoljavaš to je dosadnija, vele moje susjede da kasnije uđe u stan bez kucanja uzme telefon i zove, otvori frižider izvadi i jede pa čekaj malo si blesava? E da i na 3 sam katu i ima puno za hodat, baba jedva hoda kao što ste vidili na snimci, ali kad treba nekom dosađivat onda trči uz stepenice
![]()
Zadnji uredio Compov : 04-05-2006 u 01:19
Seriously?
Thanks ja to nisam imala instalirano,pa je sada ok.Hvala Compov i floorkilla
ma ja imam"komšije" lude u pičku lepe matere...ali od kada je stari "dejstvovo" ne prolaze više ispod našeg prozora i našim stepenicama niti nam više izaziva majku kad nas nema....ubili smo Boga u njemu i nakraju što smo dobili??? proglašeni smo mi luđacima....(a prvi je skočio na starog!)
ama nema ničeg boljeg nego kada se posvadiš sa susjedama...onda je došo njegov ispaljeni sin malo stariji od mene pa u 4 ujutro počeo se derat da će nas pobit onda smo jedva ja i ujak starog zaustavili da neizbode idjota......
Čak se ni moje mačke ne slažu sa njihovim mačkama! lol!
odkada više nisam doma sve je navodno OK to mi je i drago za čut!
to je tako kad se odseliš na fuckin' balkan!
mama ti sestra!
Evo sad sam je pustio u stan i pogledajte na što to liči![]()
![]()
![]()
D O W N L O A D
Veli moja mama da bi ona nju u noćnu moru hahaahahah
Seriously?
Ovi clipovi su stravno LOOOOOOOOL![]()
![]()
Reci joj, gospođo možda vam je u guzici zapeoIzvorno postao blazzer
![]()
Seriously?
dečki znate onu pjesmu od Prljavaca - Sve je lako kad si mlad
šta ono pita kad ti kažeš: Da mama neda, nešto u tom smislu..
ali stvarno LOL, nema se para..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Počni ti tak dolazit njoj svaki dan pa da vidimo koliko će izdržat![]()
Ova bar ode kad joj ne otvoris... a moja susjeda stojidok god neko ne otvori
![]()
panasonic x700>nokia 6600>samsnug d500> SE K800i
Najpovoljniji Hosting I Domene Kod za 10 % popusta: FRmm6
Traži lak za kosuIzvorno postao Bronth
![]()
Seriously?
hahahhahaha..
ovako se još nisam nasmijao..
imao sam i ja jednu susjedu, ali prekoputa mene..
ona bi nadzirala moju kuću 24 sata dnevno i svaki put kad bi netko dolazio do mene, htjela bi ga potjerat, uživao sam zajebavajući je, i onda je otišla, koliko ja znam, po mojim izvorima, najvjerojatnije je na RABU..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
![]()
![]()
ovo je za crknut od smjeha... kako je baba spaljenaaaaa... ko šiba
![]()
![]()
Compov ... ti si ZAKON!!!![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
@Irena_zgb
Treba ti Quick time Player
(joj tek sam sada vidio post gdje ti je Compov reko)
Inače baba je strašna.....joj da je ovakva baba meni na vratima "zavrnuo bih joj vratom"
lol u mojoj zgradi ima 11 stanova pozdravljam samo ljude iz 3 stana
Izvorno postao fly_nan
HvalaBaba je luda zato više neće u moj stan, ali sam je pustio samo da je mogu snimiti i da mogu postat ovdje
![]()
Seriously?
E, zato ja imam neurotičnog psa. Nek skuži da mi neko ide na živce popizdi. Riješio bi on tu tvoju babu (mene riješio ludare iz susjedstva).
![]()
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Ko ono na kraju clipa psuje? lol
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Ich....Izvorno postao John Frusciante
![]()
Seriously?
Bookmarks