Srećko... to ime stvarno rijetko čujem (a nije neko lijevo ime, ko Petoljetka ili slično). Mislim da znam samo još jednog Srećka.
Sad i dva![]()
Srećko... to ime stvarno rijetko čujem (a nije neko lijevo ime, ko Petoljetka ili slično). Mislim da znam samo još jednog Srećka.
Sad i dva![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ajd evo,i moje ime (Erika me nagovorila) iako ga vec mnogi forumasi znaju... moje ime je jedno od poznatijih i trazenijih u svetu - VOJISLAV!!!!!![]()
eto...nisam znala da si VOJO))))
pa,posto nisi znala
nisi mi mogla ni reci,kako ti se svidja!? Da cujem sad?
heheheh jesi siguran da zelis znati))))))))))lolllll
![]()
...Srećko - Felix...
...e moj Vojislave - prezime je bitno...![]()
Felix. Puntarić. Cyberphere. Hehehehehe
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Đon Elvis! čisto naše ime! hahah!Izvorno postao Chessmaster
mama ti sestra!
hehehe pravo zagorskoIzvorno postao FaberOSK
))))
e ti puntarići su ludi!!!!!!Izvorno postao BlueDevil
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
simon francusko ime
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Simon>< Simeon>hebr. >"uslišanje"Izvorno postao sipe
e sad me zanima dal se negdje moze pronaci znacenje imena....zanima me sto npr. znaci erika![]()
Erik>germ."samovladar"-Žen.Erika
Erika(lat.Erica)biljka crnjuša iz porodice vresova.![]()
Mene tvoje ime asocira na ono: "kada Erik pojede bananu,dogadja se neverovatno cudo..."Izvorno postao erika
![]()
eric je bio neki prvi viking koji je nešto napravio...nemam pojma šta...
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
mario . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Danijel...imam osjećaj da sam jedini ovdje s tim imenom...![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
lolllll biljka crnjusa hahhahhahaIzvorno postao lili
![]()
prevod sa arapskog jezikaIzvorno postao KaKaV NeReD
Ja sam Spiridon, po pradjedu, da sam kojim slucajem ispao zensko, ili hermafrodit koji vuce na zensko, zvao bi se Kunigunda!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Nisi jedini...ja sam isto DanijelIzvorno postao Crash~Override
![]()
Bom Chicka WahWah
Damir.....
...to već znamoIzvorno postao damgol
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks