upravo tako !
al, nije on vise toliko mlad da moze sve to izvodit...tj. mozda i moze, ali nema volje bitce![]()
Nakon punih 6 godina u Torontu, Vince Carter je presao u New Jersey Netse za neka tri stara majmuna... Ja jos uvijek nemogu da vjerujem da je otisoon je razlog sto sam navijo za Raptorse...
Sta vi kazete hoce li sad on preokrenuti svoju karijeru sa Jason kiddom i vratit se svojim poznatim zakucavanjima ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
upravo tako !
al, nije on vise toliko mlad da moze sve to izvodit...tj. mozda i moze, ali nema volje bitce![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
samo nek se malo uigraju i postat će 'beni tandem! najbolji dodavač u povijesti NBA lige i VC! dićeš bolje!
i PF,više se ne navija za raptorse ili?
Ma navija se za raptorse... nego veceras carter igra prvu utakmicu za netse... puno je obeco na press konferenciji, mora da se gleda
a carter i nije bas star 27 godina.... ja bi reko da ce on opet zakucavat, mozda ne kao u prvi tri sezone u nba ligi ali mu je popularnost pala totalno...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ovisi koje će šuze imati....
LOL!!!!Izvorno postao smogovac
----
eh...normalno da mu je popularnost pala kad nije atraktivan...
sad dojde kilac od 18 godina i moze zakucat bolje/u najgorem slucaju, kao i on...eh..i jos tog klinca prozovu novim jordanom...eh...pa di ti nece popularnost past
na Jamesa mislim![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Bookmarks