Ma da... I znam da je većini muka jer ne žele/ne znaju/ne mogu odraditi sinkronizaciju svega što imaju pa ih je uvijek strah da će izgubiti podatke, gnjavaža im je prisjećat se lozinki, postavljati ponovo sve... Al s druge strane kad bi ljudi malo vremena uložili u svoj uređaj vjerojatno bi bilo puno manje pitanja kako ovo, kako ono, gdje je ovo, gdje je ono, a i ljudi bi generalno bolje znalo što uopće sa svojim uređajem mogu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ugasiti tefon. Drzati (u isto vrijeme) home+volume up+power tipku dokle god se ne pojavi plavi ekran sa androidom koji ce izbaciti poruku No command...Potom u recoveryu odabrati wipe data/factory reset i nakon njega Wipe catche partition...
Ja to radim na svakom telefonu nakon veceg updatea i nikada nisam imao ikakve probleme (vjerujem da dio zasluga ide tome sto nemam Facebook za koji odgovorno tvrdim da je najvece smece od aplikacije,ali on nije bitan u ovoj temi)
Da se izrazim zdravoseljacki: prelazak na novi android bez factory reseta je ravno ulasku s prljavim carapama u nove cipele![]()
Meni se imenik ne sviđa i postavke skoro crno bijele.
Nisam napravio FR, sve mi radi ok, čak je i baterija dosta bolja.
Nisam ni ja napravio reset na tvorničke postavke.
Baterija ista kao na MM, tu negdje. Postavke su mogle biti malčice bolje napravljene. Podsjeća me na Win mobile ovako sve skupa kada gotovo pa stanu na jedan ekran.
Zbunjuje me (vjerojatno ne znam podesiti) jer mi sada nema više natpisa pjesme koju slušam na zaključanom zaslonu s Always-on uključenim, a slušam preko PowerAmp-a. Prije je bar bio naslov pjesme, a kako sam vidio sada bi se moglo i prebacivati pjesmu bez uključivanja zaslona.
I dalje jedan od najfluidnijih Androida koje sam imao. Nisam uopće Sammy-boy, do ovoga modela sam imao Note4 jedino. Bome sa S7, ma koliko mrzio ovaj brand, evo već gotovo 4 mjeseca ga imam za glavni mob.
I, ne znam zašto ga ocjenjuju (zvuk) ispodprosječnim kada meni radi dosta jako. Ja zadovoljan, a baš sam picajzla oko zvuka.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hi @Moby ..
Isto koristim Poweramp i na AOD radi sve kako treba...tapneš dva puta po pjesmi i otvori se player i tu mjenjaš pjesme itd... isto tapkajući dva puta...
S7 Edge Powered by Echoe
Zaboravih napisati da koristim BT slušalice.
U Mobisu!
Ja jučer napravio factory reset. Sve isto osim što sam izgubio pola dana
evo i ja napravio update na android 7.0 i nisam napravio factory reset, ali sve šljaka dobro.![]()
Meni isto sve radi ok osim sto mi je prijasnji dizajn otvorenih prozora, kao postavke i sve ostalo, izgleda bez veze toliko da bi najradje se vratio na prijasnju verziju...
meni se dizajn ni najmanje ne svidja... ne znam tko im dizajnira sucelje, al trebali bi mu dat trenutacni otkaz.
sve ostalo je ok..
Hvala vam na ovim feedbackovima, ostajem ja na marshmallowu![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A ja jedva dočekala da se više riješe onih šarenih ogromnih ikona u notifikacijama i ružnog sučelja... Sad je napokon sve minimalistički, elegantno, neupadljivo i uz crnu temu stvarno dobro.
Da, ovisi što se koristilo, ja koristim istu temu ko i na Mu... Bit će valjda updateane, pošaljite poruku Developeru da se požuri...
E previdjela sam da vjerojatno više nemaš podatke o temi koju si koristio ni o Developeru... Ako znaš nekog sa S7 tko je još na Mu možeš je potražiti u themeru pa tamo i kontaktirati onog tko ju je napravio i pitati hoće li updateati za N.
dali se kako moze prebaciti cijeli mob u crno bijeli mod. znaci da su sve app u crno bijelom modu kada se uredaj upali.
Jedino...Postavke- Pristupačnost- Vid- Negativne boje i Sivi tonovi...al nisam siguran da je to što ti tražiš...
Na IPhone-u ima jednostavno da se prebaci sve na crno bijelo u postavkama pa me zanima dali i ovdje negdje u postavkama se moze.
Meni je to fora da imam. Sve crno bijelo
Što nije da se prije moglo ako bi se uključila ona ekstremna štednja baterije?
Sada, mislim (na Nougatu) nude jedino onaj "jednostavni mod". Inače, toliko su ga zakomplicirali u Postavkama da više i ne istražujem. Podsjeća me na Windows telefone od kojih sam definitivno digao ruke, dijelom i zbog tih nebuloznih Postavki. Kao "sve na jednom mjestu", a ono figa!
U Mobisu!
Ja koristim black temu i tako su postavke, notifikacijska crno bijele. Ostalo nije, ali da, ako uključiš ultimate power save onda je sve crno bijelo sivo ili inverziju boja također.
Je netko aktivirao ovo protecto jamstvo ili putni paket?
Uzeo u abrakadabri sgs7, dosao bez racuna i garantnog lista... Hilerijus!
1) Traze li danas uopce garantni list za ostvarenje one defaultne samsung garancije jer me uvjeravaju da moze samo racun?
2) Treba li za aktivaciju protecto jamstva nekakav podatak s garantnog lista?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks