Čemu 64bitni proc a samo 3 gige RAMa?
U zadnje vrijeme je bilo dosta leakova famoznog "Project Zero"-a.
Iz leakanih slika benchmarkova, Galaxy S6 bi trebao imati ime modela SM-G925F.
Po dizajnu bi trebao biti slican Galaxy Alphi, sa metalnim kucistem.
Ostatak specifikacija:
Ekran: Quad HD (2560 x 1440)
Kamera: 16 MP ili 20 MP (kruze trenutno 2 modela koja su identicna po svemu osim po straznjoj kameri) sa istim IMX240 senzorom kao kod Note 4. Pretpostavlja se da ce takodjer doci i sa OIS-om. Prednja ce biti 5 MP
Procesor: Exynos 7420 octa-core 64-bit ili Snapdragon 810 (takodjer 64 bit)
RAM: 3GB
Interna memorija: 32/64/128 GB
Ostalo: Ne zna se jos za SD kartice, Samsung ce vjerojatno staviti svoj LTE modem u mob umjesto kao do sada Intelove.
Linkovi na screen shotove:
Najnoviji
Stari
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Čemu 64bitni proc a samo 3 gige RAMa?
Marketing.
Ljudi misle da je 64 bolje od 32 a ne znaju o cem se radi
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
sve više se govori o novoj perjanici u ponudi Samsunga.S5 je prilično podbacio pa sam mišljenja da sa S6 Samsung ne smije fulati....
mogući izgled sugerira vrlo tanke bezele.evo jedne slikice...
glasine navode Exynos 7430,možda i Snapdragon 810,5,5" ekran,20MP kameru....
klik
Novosti vezane za uređaj - Izvor: Phonearena
Slike
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
jel ovo konačan dizajn
![]()
Prostor ispod ekrana kao i kod S3 :^)
http://blog.gsmarena.com/samsung-con...galaxy-phones/
Ali navodno će imati i Wireless punjenje kao standard. Vjerojatno jer su im microUSB priključci za jednu stvar
Možda se budu i lakše zapalili sad kad krene još i zavojnica grijat :^)
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
jel bude vodootopran ili nebude?
nedaj bože da ponove ova glupa vratašca dolje na utoru za punjač ko na S5..
navodno vodootporan,a dizajn po meni namjerno vuče na S3...jedno je sigurno,a to je da pogriješit ne smiju jer im slijedi scenarij Nokije![]()
Ma nije to konačan dizajn. Render neki.
to je kućište za S6 koje se prodaje na Oppomartu,a renderi po obliku kućišta ukazuju na takav dizajn.naravno sve ćemo saznat 1.3,ali ovo mi se nekako čini da bi moglo biti jako blizu onog što ćemo vidjeti na predstavljanju....
Teško je Samsungu napraviti neki radikalni odmak od dosadašnjeg dizajna.
Bojim se da ce 01.03. biti hladan tus za sve one koji ocekuju cuda i radikalne promjene...isto vrijedi za M9....
Kompletne slike iPhone 6-ice...ovaj, Galaxy S6-ice..
ne izgleda loše, jedino ta glatka stražnja strana klizi iz ruke ako nemaš masku, na s5 su to odlično riješili, nebudu na s6 opet stavili glatku ko na s4..?
kartica ide bočno što prvi put vidim kod samsunga a kamera prejako strši i loše izgleda..
od naprijed izgleda kao i s5, bočno jako lijepo a odozada bezveze (moje mišljenje)
Meni ovo izgleda kao pre-production model...Dakle, vrlo vjerojatno da je 95% toga točno, možda neke sitne izmjene u finalnom...Čekam nedjelju![]()
To je testni model, a ujedno i konačna verzija dizajna.
Imao sam prije par mjeseci isto jednog Samsunga takvog s tim "crticama" po prednjem dijelu i bio je testni model ali konačna verzija dizajna.
Ne sviđa mi se dizajn. M9 ga šiša miljama po dizajnu.
neznam di vidiš nekakvo šišanje u miljama kad je izgled čisto subjektivna stvar.. osobno htc M9 izgleda gotovo 99% identično kao M8 i to mi se uopće ne sviđa, sa ta dva zvučnika meni izgleda ko kanta. još crni ajde al ovaj sivi sa zlatnim, ma ciganski..al eto svakom se nešto sviđa.. meni se osobno najviše sviđa iphone izgled, tanak i zaobljenih bokova ali ravan odozada.
uzeo bih S6 kad bih imao para, ali svake druge godine mijenjam mob pa će sve još pričekati.
Zadnji uredio ravilov : 26-02-2015 u 20:17 Razlog: Tema je o S6 a ne o M9. Slike inače mogu ljudi i sami potražiti.
Navodno, slike je postavio neki tip iz AT&T. Slike nisu toliko vidljive ali se da puno toga naslutiti.
http://androidworld.nl/nieuws/fotos-...oeken-details/
sviđa mi se taj iphone look rub, ostalo zadovoljavajuće jedino ta lamera loše strši..
yager, ako cemo pricati o nekim iskoracima, onda se za Samsung moze reci da je napravio daleko veci iskorak. O izgledu je bez veze pricati jer je to subjektivno tj svako ima razlicite ukuse ali ipak je Samsung napravio veci iskorak. HTC nije skoro nista izmjenio sem nekih sitnih detalja i izbacio jednu kameru koja je svakako bila beskorisna. Ustvari, HTC kamera je daleko ispod svih ostalih telefona pa cak i iz one nize klase telefona...
Ne znam samo gdje si vidio stepenicu vise u izradi izmedju M9 i M8 kad je potpuno ista. Sto se tice mog ukusa, M8 je bio dosta ljepsi od SGS5 ali i znatno losiji kao HW i telefon je preosjetljiv i vrlo lako dolazi do ostecenja... Ako sad pogledas SGS5 i SGS6, vidjet ces velike promjene. Telefon sad ima metalni ili aluminijumski okvir, pozadina je od stakla ili imitacija stakla, izmjene u nekim nijansama u obliku kao i kod HTC-a mada je to po meni vidljivije na Samsungu, nema vise poklopca... Sta mi se ne svidja ni kod jednog telefona a izgleda mi kao neka moda, svi noviji telefoni imaju izbacene kamere. Pogledaj SGS6, M8, iPhone 6 ... svi imaju izbacene kamere.
Ako pričamo o iskoraku onda je napravio. Ranije se nisam osvrnuo na temu iskoraka. No po meni u krivome smjeru jer je copy/paste praktički. Ovako su si zagarantirali novu tužbu Applea
Što se tiče M9, pod izradom sam mislio na materijal i osjećaj u ruci. M9 je tu puno bolji, pogotovo rubovi (bokovi) koji sada imaju grip.
To se slažem, danas većina mobova od tih proizvođača ima izbočene kamere što ne volim. Staviš na stol i nakon par puta kamera (staklo) nastrada.
Bookmarks