Došlo se do stadija da se ne zna ko pije a ko plaća.
165 kn (125+5+5+10+10)
ili
195 kn (165+5+5+10+10)
???
Razgovor je ovak i onak snimljen.
@segregator
zapiši si vrijeme razgovora.
meni je to koristilo (ja sam imao i ime osobe i broj njezinog radnog mjesta u vrijeme razgovora) kada sam pisao žalbu jer mi nije napravljeno što je telefonom dogovoreno
Nije, koriste ga uvijek, pogotovo ako je rijec o prigovoru.
@ispravljach - kako si samo uspio doc do internog broja radnog mjesta? Bez unutarnje veze nema sanse.
Koi ste svi lolcine ljubomorne.. Neko iole normalan bi uvidio da poanta posta je bila da t mobile radi svuda u svitu sto iz prve ruke sam vidio i nebi ga minjo da mi daju djabe tele vip il sta vec ima u RH. Frendica je hrvatica iz zagreba. Radili smo sign off. Ona ostala par dana u aucklandu na godisnjem pa pici za RH. Meni let bio kasno navecer pa smo se dogovorili da cemo blejat po gradu.
.inace njena mreza je tele2 i za mene je sve znjj sto ne radi kak spada.
Using Tapatalk
Zadnji uredio ispravljach : 20-06-2014 u 15:12
To ti se inače zove roaming, evo link di je objašnjeno kako to radi
http://www.vipnet.hr/u-inozemstvu/sto-je-roaming
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Ma sve jasno ali opet stoji da meni radilo odlicno a njoj na tele 2 nije.
Using Tapatalk
Nisam ja reko da njoj nije radilo ali pazi radilo je tako da nismo mogli razgovarat u tom je poanta cijele price. Neznam u cemu je fora. Mozda ima neki QOS pa je tele pri dnu ljestvice. Al cinjenica da ne radi. Sa tim da moje poruke uopce do nje nisu mogle doci.
Using Tapatalk
Evo jedne kritike: Boravio sam nekoliko dana u Zagrebu na KBC Rebro i mogu vam reći da internet preko HT je tamo nemoguć. Nije u pitanju signal već, valjda, veliki pritisak korisnika na malom prostoru pa jer brzina interneta 0 (nula) i na EDGE, i na 3G, i na H+,a nažalost i na 4G. To bi trebali nekako riješiti.
@mateob
Mozda bi trebao reci jesi li Simpa ili pretplatnik jer izgleda (sto nikada nece sluzbeno biti potvrdjeno) da postoji prioritet koristenja mreze. :-(
Pretplatnik!
Izgleda da je jednostavno mreza u banani i tu nema pomoci, ukoliko se HT ne odluci investirati u mrezu...
ja sam bio na simpi i to je bio ocaj od mreze... salno neki prekidi, zujanje nekakvo sam znao cut, pa tisine u razgovru na 5sec, kad mi je najvise trebao internet vani u zurbi je znalo stekat.. tako da nakon 3tjedna sam reko hvala lijepa, ali ne vise
Zanimljivo, kako ljudi imaju razlicita iskustva o istoj stvari...
Ja sam godinama na Simpi, i tesko mi je sjetiti se nekih problema, prekida i sl. Uvijek sve radi, zvuk odlican, brzina spajanja na internet u redu,,,,Ukratko sve ok...
Ali dobro mozda 10ak god koliko sam na Simpi nisu dosta dugo razdoblje...haha...
Jedino objesnjenje je da koristis 2g mrezu, ako je tako onda zato nemas problema, 2g (edge) im je ok vise manje.. nema 90% takvih problema koje sam naveo, te dvoje clanova uze familije mi koristi HT mrezu na 2g signalu i ok im je nemaju problema, ali ja koji koristim 3g mrezu sam imao svr navedene problrme, al da smartphone stavim prioritetno na 2g mi ne pada na pamet, onda mi je pak 10x sporiji internet...
Tako da sandokan pretpostavljam da si na 2g signalu?
Od kad je dostupan 3G stalno ga koristim, bar 90 % vremena...
Ovisi i o mjestu (gradu/selu). Recimo u Osijeku je lošije iskustvo (veće opterećenje mreže) nego u Slavonskom Brodu.
Evo, konačno došao 1. srpnja 2014! Zašto to kažem? Pred neki dan primio sam sms od t.ht.hr. Imam simpu! Kažu gospoda da će od 1. srpnja biti jeftinije telefoniranje i slanje sms-a unutar EU. Gospoda kažu da će min. razgovora unutar EU koštati 1,81 kn/min, a slanje sms-a 0,57 kn! Danas prije podne sam poslao sms u Austriju i kaj mislite, koliko je skinulo? Točno 1,09 kn, a ne 0,57 kako su najavili! Lopov ostaje lopov!!
Ili ja nisam dobro razumio njihov sms ili su to samo priče za malu djecu, a oni nas i dalje kradu?
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
U krivu si.
Malo bolje je potrebno proučiti pa onda takve izjave davati. Pojeftinile su cijene prilikom gostovanja u zemljama, a ne prilikom slanja/zvanja na inozemne brojeve iz Hrvatske.
Bookmarks