Da
Ne!
Jel sluša neko Harisa Džinovića, Šabana Šaulića, Šabana Bajramovića, Miroslava ilića, Cune Gojkovića, Tozovca??? Koji reper i pravi pjevač postoji na sceni da zamjeni ovaj glas. Ono što su oni zaradili jedan 50 cent neće u 500 godina. Šteta pa je ovaj reper u Americi i za njega svi znaju. Pogledajte si priću na youtubeu o Šabanu, koliko je u jednoj noći znao zaraditi i ostaviti na ciganskim svadbama. Plaćali su ga u zlatu. Čovjek 2 kile zlata za jednu svadbu dobije i do doma sve prokocka :-) Znao je da ce sutra još vise zaraditi. Zbog ovakvih su kamatari kuće gradili, Šaban jedini imao kamatu po satu i to 20 posto. Nađite mi zanimljivije priće ako ima. Ovi danas bez miksete ne znaju glasa pustit, a dotle poslušajte što je glas. Samo obratite pažnju di se koncert održava, sve će vam biti jasno kakva gospoda dolazi i plaća masno da bi slušala.
http://www.youtube.com/watch?v=5Vcqz...034B68BC212F37
Budem ja preimenovao temu u "Moja osobna playlista"![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
tip plete po basu k'o po goblenu
_________________DISCO THE BEST
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Google All Access
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Jedno od ljepših otkrića prošle godine,
@xlr
"Jedno od ljepših otkrića prošle godine"
Uhhh ...![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Upravo tako. Divan band i žanr, jedino mi je žao što ih nisam otkrio prije![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Oh jaaaaaaaaaaaaaaa
Zadnji uredio Mario92 : 12-01-2014 u 19:47
kakav rep kakac rock Pedja Medenica je zakon vrh vrhova
Baseline je tako catchy...
Nema do narodne i Halida Bešlića!![]()
![]()
Bookmarks