Kada su 21.3. Uveli plan tarife pitao sam ih putem meila to sto me ti sada pitas. Odgovorili su mi da svaki član ima 2gb po max brzini. Kada sam ugovorio plan tarifu (obitelj XL) i kada je član potrošio 2gb svim ostalim brojevima u tarifi su smanjili brzinu. Žalio se i prvostupanjskom i u drugostupanjskom postupku te Hakomu (još samo njihovo očitovanje nisam dobio). HT se ispričao za krivu info koju sam dobio putem meila i tvrde da članovi dijele taj promet (npr 2gb u XL), a da to nije slučaj u plan za tim tarifama gdje svaki član ima 2gb po max brzini.
U cjeniku je pisalo i na webu takoder 2gb po clanu kada sam potpisivo.
Nisam jos primjetio smanjenje.
Prosli mjesec po brojevim:
1. 1300mb
2. 1600mb
3. 1700mb
I bas sam pred kraj mj.nesto usporedivo brzine 4g vs h+ i stalno mi je brzina bila 12-18 mbps na mobu.
Znaci skoro 5gb ukupno potroseno...
ja to pratim i nisam primjetiio da je ikad pisalo kao što ne piše ni sada
znači da HT primjenjuje dvostruka mjerila za iste stvari - meni jedno, tebi drugo
brzina veća od 7,5 Mbps je omogućena samo u XXL tarifi gdje je po punoj brzini dodjeljeno 5 GB. da nisi ti ugovorio XXL tarifu?
jer kako je onda moguće da u XL imaš 5 GB po punoj brzini (u XL je 2 gb)?
i kako je moguće da postižeš 12-18 Mbps ako ti je dozvoljeno 7,5 Mbps (u XL)?
Nemam pojma za brzinu!
XL imam, da.
---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:24 ----------
Evo par mjerenja od ove god...
Vidi se dva mjerenja preko 11, jedno 17,9...
I stalno mi tako, ovisno o lokaciji, ovisno jel 3g, h+ ili 4g.
I ja se jutros igrao s 3G i 4G u Plan XXL i XL. U slučaju XL postizao vise od 10 Mbps bez obzira bio u 3G ili 4G. Zašto onda HT oglašava da je 7,5 Mbps max brzina XL ni meni nije jasno.
Nije jasno ni meni to za brzinu ali se nebunim. Rjetko kad sam ispod 10 mbps i brzina za mob je stvarno odlicna!
i gledam na stranici kako sad pise samo 2gb pri punoj brzini, a dao bi se kladit da je prije (u 10.mj.) pisalo 2gb po broju.
nije mi jasno s tim paketima ... sta je s tim na kraju,ko kolko gb ima?
ja imam obiteljsku XL i nositelj i oba člana imaju svaki po 2gb od početka ugovora
---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
i jos jedno pitanje, nevezano uz ovo ... da li se moze sta napraviti ako su oni meni krivo iskomunicirali informaciju preko fejsa... imam sliku razgovora, oni su mi se na zalbu samo javili da su me krivo informirali na fejsu i da to nije tako... ja se dalje nisam žalio..niti se želim žaliti jer je bilo nesto skroz nebitno,ali me zanima kakav je postupak u takvim slučajevima?
Ovisi kakva je kriva informacija, ako ti je zbog te krive informacije pričinjena šteta imaš osnova za žalbu.
Za primjer, mene su preko Facea sa krivim informacijama prošetali do T-centra (koji mi baš nije ni blizu), pa nakon što sam se pobunio odmah su mi u komunikaciji na Faceu (bez pisanja prigovora) "oprostili" 50% pretplate za idući mjesec.
delete
Zadnji uredio Leone : 07-02-2014 u 00:40
Dal netko zna za max tv to go iz multimedijskog paketa jel se moze gledati sa user/lozinkom od mojtelekom portala ?
Ili se samo moze gledati na internet vezi nositelja ?
Hvala
Ja koristim od portala
Moze i na drugom broju s lozinkom. Provjereno!![]()
Mislis da skinem max tv vodic, upisem podatke sa portala i mogu na drugom uredaju gledati ?![]()
Bas tako!
Imam na nositelju free max tv kao i svi, a nositelj mi u fiskalnoj blagajni i sluzi samo za data promet, na clanovima bez problema gledam tv sadrzaj preko lozinke nositelja.
Jedino me ponekad zafrkava pa moram 2, 3 puta unositi lozinku da se spoji, nekad neucita programe iz prve, ali ista stvar i kad stavim "nositelja" u mob., tako da to pripisujem losoj aplikaciji.
Deezer takoder radi! Nekoristim ali probao i ostao aktiviran.
Molim Vas za malu pomoć, imam tarifu plan za obitelj L potpisanu prošle godine u 5 mjesecu. I kupljen je bio mobitel. E sad ja bi promijenila nositelja te tarife pa mi kažu da mora proći još jedan mjesec. Ok ali sad moje pitanje ovaj drugi broj koji je član ima još 2 mjeseca do isteka ugovorne obveze i da li ja mogu sad otplatiti ta 2 mjeseca do kraja i uzeti novi broj i da taj novi broj bude nositelj ili ne mogu? Ili imam još jedan broj koji bi pridružila toj obitelji i onda bi to bila xl tarifa i taj novi broj bi onda bio nositelj da li je to moguće???? I kako. Trebam hitno novi mobitel
Broj bez otpo = napraviti otpo na nositelja nove plan za obitelj XL tarife i pridružiti kao člana onaj broj koji je član L tarife
Potom po placenom 12. računu učlaniti u XL nositelja L tarife
Znači s novim brojem i članom dosadašnje L tarife napravim novu XL, a što će onda sadašnji nositelj biti tj koju će on imati tarifu? I sadašnji član može izaći iz te tarife ?Hvala na pomoći
Zadnji uredio avam : 08-04-2014 u 10:44
Pozdrav,molim majstora ispravljacha za pomoc (ili nekog drugog). Trenutno sam u VIPu, ugovor mi istice za 3 mjeseca i htio bi se prebacit u T-com. Zeni mi sad istice ugovor u Tcomu i kroz 2-3 mjeseca bi htjeli iskombinirati neku obiteljsku tarifu naravno uz kupnju mobitela (po mogucnosti i meni i njoj) pa me zanima koja je najbolja kombinacija. Unaprijed hvala
Zadnji uredio ispravljach : 08-04-2014 u 22:59
Situacija:
Zhvaljujući Ispravljaču u lipnju 2012. sam uzeo Extra obitelj L+ sa tri broja, Flat opcija na svima za 315 kn mjesečno plus SGS3. U igri je bila kombinacija prelaska na mrežu, uređaj na single tarifi, pa popust preko 2. broja, pa silazak za stepenicu niže.
Još jednom koristim priliku za zahvalu.
Sad imam za platiti još 2 računa na nositelja, 4 na člana i jedan broj je bez ugovora.
Preporučujete li čekati istek ili sada nešto napraviti? Kupio bi novi uređaj.
Ja sam u lipnju 2012. ugovorio nekoliko Extra total+ XXL i kupio nekoliko sgs3, svaki za 8 kn.
U srpnju 2012. sam total+ XXL postavio za nositelje obitelji+ XXL te putem retentiona osigurao 50% popusta na tarife (600kn-50%=300kn).
U studenome 2012. sam ugovorio nekoliko Extra total+ XXL i kupio nekoliko sgn2, svaki za 298 kn.
U prosincu 2012. sam total+ XXL postavio za nositelje obitelji+ XXL te putem retentiona osigurao 50% popusta na tarife (600kn-50%=300kn), a kao članove obacio brojeve po kojima sam kupio sgs3 u lipnju.
Na proljeće 2013. ugasio sam gotovo sve brojeve po kojima sam kupio sgs3 jer su penali bili sicusnih 298 kn po broju (oko 20 kn/mj do kraja ugovora za brojeve po kojima su ugovorene tarife od 600 kn). pretplate po kojima sam kupio sgn2 u tarifi od 600 kn uspio postaviti na tarifu od 25kn/mj. tako da mi one predstavljaju minimalan trošak u odnosu na dobitak koji su mi omogućile.
Čemu sve ovo?
Da easysurfer.zg shvati koliko je prilika izgubio to sto nije rasfirmirao postojece i sklapao nove obiteljske tarife.
I sto sada takvom forumasu savjetovati koji se nije pokrenuo gotovo 2 godine od sklapanja inicijalne pretplate?
Mislim da je tebi isplativije da budeš na bonovima.
Zadnji uredio ispravljach : 17-04-2014 u 08:30
nisu svi ista segmentacija i ne mogu svi ostvariti isti popust, kao ni penale od 20kn
tako je.
stoga, najbolje je njima odabrati neku prepaid tarifu/opciju do 50kn/mj i mobitel putem njuškala.
Bookmarks