Ajd napisi ovdje ako saznas sta ti je cinit. I mene zanima isto.
E da je bilo znat da mogu ispunit formular prije isteka ugovora...
A nista ispunit cu formular pa ako mi budu tili produzit. Ako ne uvik mogu odustat i rec da poniste zahtjev?
<edit>
nemogu podnit zahtjev preko interneta. kaze mi da sam jos uvijek vezam ugovorom...
Zadnji uredio frunc : 25-03-2013 u 22:24
Ajd napisi ovdje ako saznas sta ti je cinit. I mene zanima isto.
Pozdrav, može li savjet? Imam 4 broja u T-mobileu svi su na pretplatu.
A - Extra total+ S uz popust za mlade 50 % i flat opcija - 120kn mjesecno (cca), jos je ostalo 13 mjeseci OTPO
B - Extra total+ S uz popust za mlade 50% - 70kn mjesecno, jos je ostalo 20 mjeseci OTPO
C -Tarifa za Sve 60 - 70 kn mjesecno, jos 2 mjeseca OTPO
D - Extra total+ XXL uz MNP popust 50% 12 mjeseci - jos 20 mjeseci OTPO.
*ni sa jednim brojem nije kupljen iPhone.
Mislio sam napraviti BCP na broju C (TZS 60) i uzeti neki mobitel, nakon sto se tarifa promjeni taj broj stavit na nositelja neke obitelji, primjerice L.
-> Broj D (XXL) ubacit kao člana nakon 6 placenih racuna, ubacit B broj kao clana, te A broj ugasiti jer su mi penali oko 300kn.
Imate li neki bolji savjet?
Hvala unaprijed![]()
Ne radim u t-centru, radim kao studnet u HT-u, ali ne kao agent. Mislim da ti to dobro znas. MNP - prenosivost broja, BCP - produljenje prije isteka ugovorne obveze.
Bojim se da te ne razumijem. Dakle da napravim sad obitelj, a nositelj da bude broj koji je na TZS 60? Te broj xxl ubacujem kad platim 6.račun?
EDIT: Sada sam skuzio, samo moram cekat i upikirat neki mobitel dok dođe. Ovo ostalo sam dobro shvatio.
Kad napravim tu obitelj, ostaje mi 265 kn obitelj sa TZS 60 brojem, te 2 totala S kao člana, i dok platim 6.račun za XXL ubacujem i njega?
Zadnji uredio swen : 02-04-2013 u 23:55
Sada placas 210kn+50kn flat. Plan za obitelj će te koštati 280 kn (300-35+rf).
Nemoj napraviti otpo dok ne snize cijene mobitela ili čekaj tjedan popusta (jednom mjesečno, uveli u ožujku).
Nije li popust (sa 300 na 265) na plan za obitelj xl samo 6 mjeseci?
Kako ga dobiti na svih 24mj.? I u szk i u t-centru nude samo tih 6mj.!
POPUST NA TARIFU - za postojeće korisnike
U periodu od 21. ožujka 2013. godine do 30. lipnja 2013. godine HT uvodi za nove korisnike tarifnih modela Plan za zabavu XL i XXL, Plan za posao XL i XXL, Plan za obitelj XL i XXL koji kupe mobilni uređaj i potpišu pretplatnički ugovor uz obvezno trajanje ugovora u razdoblju od 12/24 mjeseci pogodnost umanjenja mjesečne naknade u periodu od 6 odnosno 24 mjeseca u iznosima od 35 i 75 kuna.
Kao postojeci korisnik bi uzeo novu tarifu i novi mob.u xl plan za obitelj tarifi mi daju samo tih spomenutih 6 mjeseci po 35kn.
Za pojedinacnu xl kazu da samo ide 24 mjeseca popusta na 190kn.
Napisa sam im prigovor i evo maloprije dobia odgovor. Uglavnom odgovorili su sve sto sam zna.
Od onog bitnijeg:
Stoga, ovim putem Vas obavještavamo kako je poslovnom odlukom Hrvatskog Telekoma d.d. definiran prestanak prodavanja EXTRA obitelj + M, L, XL, XXL tarifnih modela od dana 21. ožujka 2013. godine, te produljenje obveznog trajanja pretplatničkog odnosa na “Extra obitelj+ ” tarifnim modelima više nije moguće.Svjesni Vašeg mišljenja i viđenja situacije, iskreno žalimo zbog nezadovoljstva koje je dovelo do ovog prigovora, međutim, nakon navedenih provjera i zaključaka koji su proizašli iz istih, napominjemo kako ne postoji mogućnosti produljenja obveznog trajanja pretplatničkog odnosa u grupnoj tarifi „EXTRA obitelj +“ ili „Plan za obitelj “ uz zadržavanje popusta na mjesečnu naknadu tarife od 50% ostvarenog prijenosom broja u T-Mobile mrežu.
Nista onda. Nakon 10god preplate selim brojeve na bonove. Izlazit ce me oko 60kn jeftinije misecno. Nema mi smisla placat preplatu kada nemam nikakvu pogodnost...
Nositelj s 6 plaćenih računa > na Plan tarifu gdje mora biti dok ne dođe do 12 plaćenih računa > a tek onda postaje član obitelji, nakon što plati 12. račun.
Tako ti piše u članku 15.:
"Pretplatnici koji koriste Plan Tarifne modele imati će mogućnost ulaska u grupne tarife
kao članovi istih za vrijeme OTPO-a više ili iste vrijednosti, moći će to zatražiti nakon
12 plaćenih računa"
dakle, ne isplati se više taj plan, jer su se uveli nove tarife s nepovoljnijim uvjetima.
zato se ne isplati pitati unaprijed što učiniti - kad ionako t-mobile može promjeniti uvjete i svaka naša nagađanja učiniti bespredmentnim. najviše što vam mogu napisati su moje aktivnosti, a ove tarife koje su sada tjeraju me da ubuduće pređem na bonove.
Zadnji uredio ispravljach : 08-04-2013 u 13:24
Može prijedlog na koju tarifu da pređem. Mislim sam sa Obitelj + XL na Obitelj + L,ali sada sa ovim novim tarifama nemam pojma šta da radim. Ako promjenim tarifu gubim 50% popusta. Možda da odem u plan za obitelj +L ,izbacim člana koji nema ugovor i prebacim ga na pojedinačnu +XL pa opet uzmem neki dobar uređaj. Ili nešto drugo,neznam pa molim pomoć. Hvala.
P.S. Na jednom članu obitelji imam FLAT pa zanima me šta se događa sa time.
ako ideš s Extra Obitelj+ XL (650 min, 450 sms, 225 kn + 50 kn flat) na Plan za Obitelj L (200 min, 200 sms, 200 kn + 40 kn flat) uštedjet ćeš 35 kn.
a hoće li ti računi biti veći za 35 kn zbog manjeg obujma usluga uključenih u tarifu?
ugovor na Plan za zabavu XL (190 kn/mj)? Jesi li vidio cijene mobitela? Jesi li vidio uvjete tarife = nakon 12 plaćenih računa možeš na tarifu niže vrijednosti? A da pređeš na bonove i mobitel kupiš putem njuškala?
u svakom slučaju ja bih ti savjetovao da se javiš posljednji mjesec u kojem budeš imao -50% popusta na tarifu Extra Obitelj+XL
Htio sam platit penale pa otic na bonove posto nemam vise 50% popusta, a 300kn mi je puno za tarifu za obitelj + L.
Za jedan broj me traze 1700kn (prije 7mj.kupljen samsung advenced na nositelja za 600kn)
Za drugi 1100kn (u 12.mj.2012., prije 4mj.kupljen t-mobile move 2 za 150kn na clana obitelji.)
Za treci broj je ugovor istekao.
Nisu ostvareni neznam koliki popusti pri kupovini mobova pa mi nekako prevelik izracun?
Od zadrzavanja korisnika ni Z, plati toliko i slobodan si i to je sav razgovor agenta.
Ima li neka tatifa u koju se mogu prebaciti i platiti manje penale kao sto je nekad bila extra + xs sa 5kn/mjesecno?
Ponovno mi nisu ponudili nikakav popust na plan za obitelj xl (trajni popust, a ne 3 ili 6 mj.) kada bi uzeo novi ugovor, a ove brojeve stavio kao clanove. 300kn su mi racuni i ovako i onako, nista nebi dobio da se prebacim osim popusta tih 35kn prvih 3 ili 6 mj.sto mi nude.
na novim tarifama su penali koma.
npr.
Extra Priča XS = 25 kn/mj tarifa = 5 kn/mj penali
Plan XS = 30 kn/mj tarifa = 30 kn/mj penali
Extra Priča S = 50 kn/mj tarifa = 5 kn/mj penali
Plan S = 55 kn/mj tarifa = 55 kn/mj penali
prebaci se s Extra Obitelj+L (300 kn/mj) na Plan za Obitelj L (200 kn/mj).
i ako ti je premalo minuta ili sms-ova stavi flat na broj koji više troši.
treći broj na bonove.
Zadnji uredio ispravljach : 11-04-2013 u 14:04
Ma taj treci broj mi treba za internet za tablet i sluzi iskljucivo za to, tako da bi opet trebo mobile surf paket neki, barem M paket 75kn/mjesecno.
Znaci plan za obitelj L i mobile surf M = 275kn/mj., a ovako u extra obitelj + L je 300kn, nije mi to neka razlika.
Znaci i da se prebacim u xs bilo bi mi 600kn penala, a popust za mob.koji sam ostvario je bio 300kn (s obzirom na cijenu tog moba u simpa paketu)
Znaci bas su nas kolektivno zaje...
Bookmarks