tri dana do objave
Uglavnom, slušam radio i čujem svako malo pjesmu iz naslova
Vidio u ZG-u reklamu i stranicu janko.hr pa me zanima kaj to je?
Po tipografiji i dizajnu vidljivo je da Tele2 stoji iza toga. IP adresa stranice vodi na hosting koji koristi Tele2, sapienti sat
![]()
tri dana do objave
STOPOSTO novi lik u tele2 reklamama,nakon one mafie i gregora,mozda je ovo Tonyev sin haha,i usput neka nova tarifa...
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Mozda bude kcer tvrtka kao sto su tomato i bonbon drugoj dvojici velikih operatera
nece biti nova tvrtka, tele2 nema problem sa tim da ga dozivljavaju kao "jeftinog" operatera. no o novoj tarifi bi se moglo raditi...jer tesko da novu kapanju pokrecu za stare tarife
Da, bit ce zanimljivo sto ce novo ponuditi.
Zadnji uredio Inovator : 27-02-2013 u 00:59 Razlog: držite se teme
Nema druge nego strpiti se dva dana pa vidjeti sta nudi Janko.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:56
Pogledajte tele2.se. Janko je očito Gregorov sin tj. mala bijela ovca. Dakle, novi lik uz Gregora i moguće neke nove tarife, po mojoj prepostavci.
Aha, da, sad mi je sve jasno:
![]()
Janko je albino crna ovca![]()
A ovaj Vucin trofej je prase...
Evo na janko.hr klikni za novu generaciju ponude na bonove, kliknem i vodi me na stranice tele 2, i tamo više o ponudi-zaliha je potrošena.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Probaj preko ovog linka:
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...eneracija/p30/
Smart- 35kn 1000 min. / 1Gb
Smiley-35kn 1000 sms / 1Gb
Revolucija- sve po starom
NOVO!!! Od sada možeš aktivirati i DODATNE OPCIJE uz svaku tarifu na bonove i time ju potpuno prilagoditi svojim potrebama. razgovaraj, šalji SMS i surfaj povoljnije no ikad!
Uključi se u Klub nOvčić i svojim nadoplatama ostvari pravo na bonus kune - 5%, 10% i 15% bonus kuna na nadoplate svaka tri mjeseca.
Svakom kupnjom bona u Tele2 webshopu ostvaruješ pravo na dodatne bonus kune do čak 25%"!
Nova generacija
Pozdravite moga sinka Janka!
Tele2 ponuda na bonove bolja je no ikad:
Smart, Smiley i Revolucija - najbolje tarife postaju još bolje
Klub nOvčić, novi program lojalnosti, donosi do 15% više kuna
Bonusi za online nadoplate
__________________________________________________ ____________
Smart, Smiley i Revolucija
- najbolje tarife postaju još bolje!
Već dobro poznate tarife, koje najbolje odgovaraju tvojim potrebama, od sada postaju još bolje! Uz naknadu od samo 35 kuna tarifa Smart sada uključuje 1000 besplatnih minuta prema svim mrežama, uz 1 GB podatkovnog prometa. Tarifa Smiley s naknadom od 35 kuna uključuje čak 1000 SMS-ova i 1 GB besplatnog podatkovnog prometa, dok su u tarifi Revolucija pozivi za jednu lipu po sekundi, bez naknade za uspostavu poziva :-)
1. Tko može aktivirati novu tarifu Smart na bonove?
Tarifu Smart mogu aktivirati svi Tele2 korisnici bonova, osim korisnika tarifa Pričalica (stara) i Mobilni nternet.
2. Kako mogu aktivirati tarifu?
Tarifu možeš aktivirati slanjem SMS poruke sadržaja SMART na kratki broj 888. Poruka na kratki broj 888 naplaćuje se po cijeni poruke u tarifi koju trenutno koristiš.
2a. Mogu li još uvijek aktivirati staru tarifu Smart?
Ukoliko želiš aktivirati staru Smart tarifu, za 30 kuna s uključenih 300 minuta i 1 GB podatkovnog prometa, tokom ožujka pošalji ključnu riječ SMART30 i svoju staru tarifu možeš nastaviti koristiti zauvijek. Za više detalja pogledaj uvjete korištenja stare tarife Smart.
3. Koje pogodnosti sadrži tarifa Smart?
U tarifi Smart za naknadu od 35 kuna uključeno je 1000 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj i 1 GB podatkovnog prometa. Paketi minuta i podatkovnog prometa traju 30 dana od dana aktivacije. Nakon 30 dana dodjeljuju se novi paketi i naplaćuje nova naknada od 35 kuna.
4. U kojem razdoblju se može aktivirati tarifa?
Tarifa se može aktivirati u promotivnom razdoblju od 01.03.2013. do 30.04.2013.
5. Kako mogu provjeriti stanje paketa minuta i podatkovnog paketa?
Stanje minuta i podatkovnog paketa možeš provjeriti biranjem kombinacije *150#. Nakon toga odaberi 2 za Bonuse/Pakete. Minute možeš provjeriti i biranjem direktne kombinacije *150*6#, a podatkovni paket biranjem kombinacije *150*8#.
6. Koje se cijene primjenjuju ako prije isteka 30 dana potrošim minute ili podatkovni paket?
Nakon što potrošiš paket minuta, primjenjuje se cijena od 0,95 kuna po minuti uz uspostavu poziva od 0,29 kn po pozivu. Nakon što potrošiš paket od 1 GB, primjenjuje se cijena od 0,25 kn/100 kB. Nepotrošene minute i podatkovni promet se nakon 30 dana resetiraju, te se dodjeljuje novi paket minuta i podatkovnog prometa.
7. Naplaćuje li se naknada za uspostavu poziva?
Da, naknada za uspostavu poziva naplaćuje se 0,29 kuna po pozivu za pozive unutar i van paketa. Naknada se naplaćuje s osnovnog računa.
8. Jesu li pozivi prema brojevima s dodanom vrijednošću, prema kratkim servisnim brojevima te prema inozemstvu uključeni u paket minuta?
Ne, nisu uključeni.
9. Mogu li na tarifi kupovati dodatne podatkovne pakete?
Da, na tarifi možeš kupiti dodatni podatkovni paketi 100 MB, 250 MB, 500 MB, 1 GB i 3 GB. Ti se podatkovni paketi ne zbrajaju s paketom iz tarife Smart. Pri korištenju podatkovnog prometa prvo se troši podatkovni promet iz tarife Smart.
9. Mogu li na tarifi kupovati dodatne pakete minuta i SMS poruka?
Da, možeš aktivirati dodatne pakete minuta i SMS poruka. Za više informacija o paketima, pogledaj ovdje. Paketi minuta se ne zbrajaju s paketom minuta iz tarife Smart. Pri pozivanju minute iz tarife Smart troše se prve.
10. Trenutno se nalazim na staroj tarifi Smart (30 kuna za 300 minuta i 1 GB). Mogu li prijeći na novu tarifu?
Možeš. Prelaskom na novu tarifu Smart ne gubiš minute ni podatkovni promet iz stare tarife Smart. Međutim, minute i podatkovni promet iz nove tarife Smart se ne zbrajaju s paketima iz stare tarife Smart. Također, prelaskom na novu tarifu Smart prvo će se trošiti paketi iz nove tarife.
11. Aktivirao sam novu tarifu Smart. Gubim li pakete prelaskom na novu tarifu Smiley, Revolucija ili Pričalica?
Prelaskom s nove tarife Smart na novu tarifu Smiley briše se podatkovni paket iz tarife Smart. Prelaskom na tarifu Revolucija i Pričalica gubi se paket minuta iz tarife Smart.
12. Imam aktivnu promociju Zauvijek. Prenosi li se promocija na novu tarifu Smart?
Ne, promociju Zauvijek nije moguće prenijeti na novu tarifu Smart. Međutim, možeš aktivirati novi program lojalnosti – Klub nOvčić
ocekivano...mada sam se nadao novoj tarifi, koja bi ujedinila usluge,kao kod konkurencije, da za 50 kn dobijemo po 1000 minuta,sms i MB. nadao sam sr necemu slicnom tome, recimo svega po 500 za 50 kn a bez naknade za uspostavu poziva.
ali kao sto rekoh, od tele2 je ovako nesto ocekivano...tresla se brda, rodio se mis.
meni bi recimo revolucija bila odlicna kada bi se uz nju povoljnije moglo zakupiti interneta (GB recimo za max 30kn).
meni osobno je na smartu nepotrebo ovih dodatnih 700 minuta.
draze bi mi bilo da mogu ostati na onom starom smart-u od 30 kn.
ovako bez veze moram dati 5 kn vise,a i onako ne potrosim minute. (nije da se radi o 5 kn, nego o tome da placam vise za ono sto mi i onako ne treba).
smiley mi je sada skroz ok, pogotovo za surfanje
dok vezano za revoluciju uopce ne kontam zasto ju spominju u kontekstu "jos bolje"!?
odakle ti ova informacija?
prvi mi je glas, pa reko' mozda sam nesto propustio!?
inace, svedjani, norvezani...isto je. samo mislim da je tele2 globalno jaci igrac. bar ja zivim u takvom uvjerenju, iako je i taj telenor kupovao okolo, recimo u srbiji
možeš i dalje aktivirati staru smart tarifu
2. Kako mogu aktivirati tarifu?
Tarifu možeš aktivirati slanjem SMS poruke sadržaja SMART na kratki broj 888. Poruka na kratki broj 888 naplaćuje se po cijeni poruke u tarifi koju trenutno koristiš.
2a. Mogu li još uvijek aktivirati staru tarifu Smart?
Ukoliko želiš aktivirati staru Smart tarifu, za 30 kuna s uključenih 300 minuta i 1 GB podatkovnog prometa, tokom ožujka pošalji ključnu riječ SMART30 i svoju staru tarifu možeš nastaviti koristiti zauvijek. Za više detalja pogledaj uvjete korištenja stare tarife Smart.
ojpi, bolje je i meni... ali mnogima SMS treba.
isto tako, meni vise od onih 300 minuta NE treba.
zato bi savrsenom ponudom smatrao navedeni trio paket gdije svega ima po 500,a bez uspostave poziva.
pa recimo tomatova ponuda od 99 kn za trio paket od 1000 mi je super,samo men osobno prevelik. ne mislim sad da je skupo, da nemam paranego meni preveliko, i ne bi iskoristio mozda ni 1/3 onoga sto placam.
zbilja nemam pojma...ja valjda zbog tele2 na nasem trzistu onako na prvu njih smatram nesto jacima, jer se kao "probijaju" na nova trzista. a sad se sjecam da je bilo negdje dokument o najvecim operaterima i da si u pravu...
nego, odakle ta prica o kupovini telaca od strane telenora?
jel to vezano za nase trziste ili globalno?
ili je neka glupost!?
e te ja pitam
jbg...nisam citao uvijete, samo VELIKA SLOVA
hvala
Zadnji uredio raky_b : 01-03-2013 u 15:52
E ko šalje sms aktivira SMART s dodatnim opcijama, za 40 kuna dobije 100 sms-a,45kn 500 sms-a ,za 50 kuna 1000 sms-a.Dakle sve isto kao kod simpe za 50 kuna dobiješ 1000 minuta,1000 sms-a i 1 gb prometa,s tim što je kod simpe ograničeno na 200 minuta prema vipu i tomatu,dok ovde ograničenja nema.Istina u novoj smart tarifi je sms ako ne želiš aktivirat dodatne opcije 35 lipa i uspostava 29 lipa.
"12. Imam aktivnu promociju Zauvijek. Prenosi li se promocija na novu tarifu Smart?
Ne, promociju Zauvijek nije moguće prenijeti na novu tarifu Smart. Međutim, možeš aktivirati novi program lojalnosti – Klub nOvčić. "
!!!!! Promocija se zove "zauvijek" a gasi mi se ako prjeđem na taj novi Smart35, glupost, ostajem na Smart30 i lijepo svaka dva mjeseca kad nadoplatim 100kn dobim još 50.
Bookmarks