Sve ima na forumu
http://cafe.mobil.hr/forums/304-Android
Navigon - je ime software za GPS navigaciju. Neznam dal se smiju davati linkovi na crackane stvari pa necu, al uz malo truda (mozda 3min ti uzme) nadjes aplikaciju za skinuti, nakon toga ne trebati ti rootan telefon vec sve direktno skidas gratis s njihovog servera i radi savrseno.
A ako trazis nesto originalno legalno, e tu ti nemogu pomoc s preporukom osim google mapa pa mozes skinuti mape offline (no opet ti internettreba za pretrazivanje)
Sve ima na forumu
http://cafe.mobil.hr/forums/304-Android
Ima li neka aplikacija koja na sliku stavlja datum i sat slikanja
Dolphin korisnici, jel vam se promijenio speed dial odjednom? Postao scrollable s većim ikonama?
Meni nije, sve mi je isto.
Verzija dolphina je 9.3.1
Dostupna nova verzija Whatsapp, redizajn je doživjela. Nema je na marketu još, samo na njihovim stranicama
http://www.whatsapp.com/android/
Ja instalirao sada, i prerano je reci za bugove... za sada sve radi kako treba, al izmjenjen dizajn, funkcije i te gluposti atesko seprivikavam na novo
Sve u svemu, za sada radi odlicno
Bugova nema nikakvih, koristim dva dana i sve radi odlicno, kao i prije.
Jedino je da kod duzih razgovora(recimo dva razgovora mi svaki ima preko 100 000 poruka ukupno) je mala zadrska kod otvaranja, sekundu-dvije. Ostale otvara brzo.
Evo kako izgleda(preko tapatalka sam pa ako su slike velike smanjim ih lad dodjem na komp; wallpaper je moj).
![]()
![]()
Zadnji uredio ravilov : 21-02-2013 u 15:42 Razlog: eto smanjeno ;)
Napokon! Whatsapp je dosad imao ajfonovski infantilni dizajn koji mi je isao na zivce. Ali i dalje ne razumijem zasto app sam ne konvertira natipkane smajlice u one graficke.
Jel to imamo CM grupu?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A imas pravo za smajlove, i kod Vibera su takvi, dok recimo FB messenger prepozna vecinu ovih svakodnevnih.
Banove, haha, nedaj boze da se za kakvu pivu dogovorimo![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo instalirao sam ju i ja, meni stvarno krasno sad izgleda. I svida mi se sto su koristili ovaj tanki Roboto font na prvom screenu, tj u popisu svih poruka![]()
Ako nekome treba još mjesta na Dropboxu evo moda za 48GB. Prvo obrišite Dropbox koji imate na mobu i flashajte ovaj file iz recoverya i logirajte se u Dropbox onda preko moba.
http://www.mediafire.com/?k0n8k6gm5ahm85p
Zadnji uredio yager : 22-02-2013 u 20:58
Molim vas.Hitno mi je potrebna neka aplikacija kojom mogu razgovore sa jednom osobom(poruke) prebaciti u tu aplikaciju i zakljucati ih da ostanu pod sifrom a da ovamo ih nema i da te brojeve telefona obrisem iz imenika?
I jos me zanima koja je ovo biljeznica evo slika kako izgleda
I jos kako da slikam razgovor kao sto je ovo?
![]()
Zadnji uredio besana : 24-02-2013 u 13:17
Kod mene je xperia ray koju da ja instaliram i kako da slikam ovo kao sa druge slike
Ps skinuh snote ali nije to ta
1. Classic Notes Lite iz App store
2. Slikanje:
Press these two keys one after another within a second to take the screenshot from you xperia ray or other xperia phones with ICS :
POWER BUTTON then VOLUME DOWN.
It might be difficult at first but after using it for some days it will be easy for you.
Aha, nisam znao, u biti ne koristim taj app jer nemam što sakrit(, takav je život oženjenog čovjeka, ni sakriti što nema), nego je app po defaultu sa jednim romom, pa mi se učinilo zgodnim.
Tnx anyway![]()
Zna netko za widget, shortcut ili slično kao ovaj ali da radi na Gingerbread (2.3)? (Ovaj linkani zahtijeva 3.0+.) Znači neka ikonica/widget na homescreenu koji kad kliknem otvori mi se folder s fajlovima. Po mogućnosti da podržava list view i grid view, te obavezno da podržava i podfoldere. Idealno da se otvara kao prozorčić na homescreenu a ne kao full app.
Imam Solid Explorer (kupljen čak) koji ima tu mogućnost ali otvara se kao cijela aplikacija i nekako sporo radi pa mi se ne sviđa baš. Imam i Bluetooth File Transfer koji također ima tu mogućnost i radi skoro točno onako kako trebam, ali ne podržava podfoldere.
Trebao bi preporuku za neki dobar glazbeni player?
Kako sam dugo na Senseu bio i njegov player mi bio dobar izašao iz štosa o playerima i sada na čistom androidu ne znam koji da stavim.
Ono što trebam je da ima dobar shuffle i ekvilajzer.
PowerAmp! Definitivno! Nema alternative.
Bookmarks