@fico, nažalost ne možemo svima, nego baš moramo tražitnije zgodna opcija, slažem se..
@mac, nemamo još točan datum, zato smo rekli "druga polovica"
Bit ce kad bude... Ne volim takve najave na velika vrata, jer uvjek zavrsi sa "tresla se brda rodio se mis". Isto tako su najavljivali i ove mjesecne pakete, pa ljudi na prvu loptu nisu bili zadovljni. Isto tako je i Tele2 najavljivao nesto veliiiiikoooo za prepaid korisnike nakon uvodjenja revolucije za postpaid, ali je u medjuvremenu tomato omogucio ponovno aktiviranje tarife na tudji racun, pa je Tele2 uveo redizajnirani Smiley (iako su neki govorili da je trebala doci neka sasvim deseta tarifa)... Neka jednostavno uvedu neku novost i to je to, nema mi smisla 20 dana ranije govoriti da ce doci nesto novo... Sta ce biti ako bude samo neko malo usminkavanje paketa, tj povecan promet u svim paketima za 10%, jasno korisnici nece biti zadovoljni jer imaju tarife koje nude puuno vise za puno manje novca.
@fico, nažalost ne možemo svima, nego baš moramo tražitnije zgodna opcija, slažem se..
@mac, nemamo još točan datum, zato smo rekli "druga polovica"
Meni je ovo s pushom totalnom neozbiljno. Znači ako ne tražiš neće ti radit? Pa onda nek jedan od vas manje visi na forumu i facebooku i tipka brojeve, za pola godine će te omogućit svima.
Radi se o tome da push nije radio jednom dijelu korisnika. Nekome je radio super, nekome polovično, nekome nikako. Riskantno je po cijeloj bazi "prčkat" pa ćemo za sad ovako pojedinačno. Dok ne smislimo neku bolju metodu. :/
Mislim da je bonbon htio ovom najavom sprijeciti daljni odljev korisnika na Brutalnu.
Znaci uvesti ce promjene negdje oko 25.6. i onda onaj dio korisnika koji je htio preci na Brutalnu ako i ne bude zadovoljan ponudom nece stici prebaciti broj!![]()
Ma ako je na štetu VIP-a totalno odobravam. Gamad je praktično spriječila ostale mreže da daju prave pakete (čitaj mnogo minuta ili flat) sa svojom trulom tomato tarifom na tuđi račun. Po meni, totalna pljačka i kočenje konkurencije i nadam se da će im tu tarifu skoro zabraniti..
- Opera user
--- COD2 expert
Nitko ne sprječava i T-mobile (bonbon) i Tele2 da naprave jednu tarifu koja će zarađivati na pozivima iz drugih mreža - tako da mi nije jasna tvoja ogorčenost.
Kakve veze ima flat rate internet paket sa tarifom na tuđi račun?Gamad je praktično spriječila ostale mreže da daju prave pakete (čitaj mnogo minuta ili flat)
Također.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Ja sam ovo:
skužio kao ili puno minuta razgovora ili barem "flat internet" ne samo kao beskonačne razgovore kao takve jer je naveo pakete (između ostalog koji su za razgovor, sms pa i internet).
Da, sada kada malo bolje pogledam vjerojatno je mislio na razgovore koji nisu ničime i nikako ograničeni. Moja greška.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Korisnici se ne zadržavaju obećanjima "nečega" ili "svačega" nego uslugom, cijenom i kvalitetom! Mene osobno ne zanimaju obećanja, a ako se već razbacuje obećanjima, očekujem da budu i ispunjena...pa možda i da premaše moja očekivanja! Ako se nešto najavljuje, onda to ne bi trebala biti sitnica, zar ne!? Nema potrebe tresti brda da bi se rodio miš...
Od ove ponude u drugoj polovici lipnja (ove ili sljedeće godine - neznam na koju ste godinu mislili) očekujem istu ili bolju uslugu - tj. veću količinu usluge za istu ili nižu cijenu. Kvaliteta ne bi trebala biti upitna ali pošto se ne podrazumijeva - kvaliteta razgovora, interneta, 2G, 3G, push (svima) - jednom riječju cijela mreža treba funkcionirati!
Opcije FLAT interneta, razgovora ili sms-a mi uopće ne zvuče svemirski! Ili ako ne FLAT onda bar ogromne količine koje prosječan korisnik nemože potrošiti... 1000min je eto većini praktički neograničeno...10GB je također većini previše...
Bonbon-u treba nešto stvarno, ali stvarno DRASTIČNO bolje od brutalne tarife da bih ja kao mali korisnik bio toliko oduševljen da bacim tomato brutalnu sim u smeće!
Ukoliko je ponuda li-la ista kao konkurencija, onda kvaliteta igra odlučujuću ulogu - a vip koliko znam jako rijetko ima problema s kvalitetom...![]()
Imam osjećaj da će ponuditi 2000 minuta, 2000 poruka i 2000 MB za 80 kn bez uspostave... Platiš vise nego na tomatu, ali Rnemaš uspostavu poziva, te je bolja kombinacija, ili ce davati za 40 kn neograničeno sms-anje i spustanje internet brzine nakon potrosenih MBa.
Kako sam ranije napisao, uvjeren sam da paketi kao takvi ostaju, promijenit ce se vjerojatno samo velicina i/ili cijena istih. Ovo uvjetovanje kupnje odredjenog bona ne bi donijelo pozitivne pomake.
Sigurno ce dici interent, recimo vec i Tele2 i Simpa nude 100Mb za 10kn, a kod Tele2 mozes dobiti i 1Gb za 30kn (privremena opcija/tarifa Smart 30). Znaci moglo bi biti dupliranje interneta i sms-a, a mozda i minute prate to povecanje (iako ne vjerujem u dupliranje minuta, pogotovo ako bude bez uspostave poziva).
Kao sto sam vec rekao ovo je vjerovatno u svrhu zadrzavanja korisnika pa ne moraju ponuditi isto sto i Brutalna i simpina Prejaka, jer ce vecina biti zadovoljna i manjim povecanjem u paketima.
Normalno da moraju dici i minute, dok konkurencija nudi za 50 kn sve po 1000, BonBon trazi 60 kn za 200 min.
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Ajde sačekat ću pa da vidim što će biti, ako ponudite nešto dobro prelazim u bonbon![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
svaka čast bonbonu, ali ako se ne poprave možda i ja odem.. trenutno mi paše, ne zovem puno, sms tu i tamo ali 50 mb mi je malo za 10 kn tako da trošim 30-50 kn mjesečno, ovisno koliko nemam wlan..
ali koliko vidim možda me simpica ili brutalka privuču..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
http://danas.net.hr/novac/nomadski-b...une-za-mobitel
a šta je ovonekako su mi datumi tu negdje blizu.
![]()
![]()
To ti je ovo:
http://cafe.mobil.hr/threads/74318-Optima-Tornado
Ja sam već prešao na brutalku - bonbon sam zapostavio...ili uplatim 40 kn ili ne...svejedno...stavio sim u stari mob a na smartfonu koristim brutalnu...Dosadilo mi čekati mjesecima i godinama da poprave push pa da pojeftine i povećaju pakete i sl...ovako za 50-ak kn imam što mi treba i to je sve! Baš me živo zanima što li će dati u drugoj polovici mjeseca...Jedino me može vratiti na bonbon da za svojih 50 kn dobijem više, znatno više od brutalke... U prvom redu mislim na internet...minute i sms tu bih rekao da sa par stotina minuta i par stotina sms-ova je lako zadovoljiti veliku većinu korisnika...Ja nisam mogao potrošiti ni 80min prema ostalim mrežama. Vjerujem da 200-500 min za ostale mreže će zadovoljiti 90% ljudi (+1000prema bonbonu)...Svi smo gladni interneta! Tu se škrtari i brojači rade u megabajtima a ne gigabajtima... Kako već podosta ljudi ima smartfone, zašto ne bi mogli upaliti internet radio tu i tamo, pogledati youtube u HD kvaliteti da se ne boje da će potrošit paket... Slati slike i video s mobitela na dropbox ili koji god online servis...
Za sada mi se čini kako su se svi operateri (i virtualni i pravi) počeli razbacivati tisućama minuta i sms-ova, pa i neograničenim minutama i smsovima...jedino se nitko ne razbacuje megabajtima... Onaj tko prvi ponudi GIGABAJTE za siću će privući gomilu korisnika (koji imaju smartfone).
Bonbon se reklamirao uvijek za mlade: smartfoni, online korisnička služba, fejs, urbana spika "Bok kako si, kako ti mogu pomoći!?" od strane službe za korisnike...Još fali samo interneta da to sve poprati... Zato nekako imam osjećaj da će u paketima interneta dati nešto značajno bolje i jeftinije - koliko god su se dosada sustezali (nije mi jasno zašto)...Naravno, sms i minute će također povećati/pojeftiniti - ali tu je dovoljno da poprate konkurenciju...internet paketi su prostor gdje su ostali operateri također ultra loši (500mb ili 1GB je maksimum)...Ujedno, taj internet može upravo biti razlog da netko prijeđe/ostane na bonbonu - jer nitko ne želi mijenjati operatera samo promjene radi (ako je ponuda ista)...
--> ako sada (za zakašnjenjem) ne daju nešto značajno dobro - propali su dokraja!![]()
Zadnji uredio mlesic : 11-06-2012 u 19:49
Bookmarks