Frka sa registracijom na Android Market preko aplikacije na Sensationu. Znam da treba imati Google račun, imam ga i buraz čiji je telefon i ja. Ne prolazi autorizacija ni njegovog ni moje gmail računa na Android marketu, nemože se logirati preko gmail aplikacije, nemože se logirati na Talk aplikaciju preko google računa. U čemu je fora?
Dakle uzeo sam ovu animaciju s marketa...
https://market.android.com/details?i...2hyaXN0bWFzIl0.
Nije mi jasno zasto kad prelazim s ekrana na ekran nemjenja mi se pozadina nego je uvijek ista. Taj lik je testirao taj zivi wallpaper na samsungu i njemu se ista mjenja. Na htc toga nema ili ? Jedino kad ukljucim auto pan onda ta se ta pozadina cijela prikazuje tj. mjenja se sama ali kad iskljucim imam fiksni jedan dio wallpapera preko svih ekrana na sensationu, znaci skrolanjem dobijam uvijek isti ekran ( u ovom slucaju onaj kamin s carapama na sredini).
Naisao sam na jedan bug i neznam kako ga rijesiti. Naime zaslon drzim na automatskom osvjetljenju i cesto puta mi se desi kad upalim kameru i okinem sliku s blicem, mob mi pojaca osvijetljenje displeya do krajaMoze li se to rijesit?
Jel ti nakon slikanja, odnosno isključivanja kamere, smanji pozadinsko osvjetljenje ili ostane na 100%?
Dovoljno je samo da upalim kameru i kad je ugasim pozadinsko osvjetljenje ostane na maksimumu. Znaci nemoram ni okinut sliku dovoljno je i samo upalit kameru.
Ista stvar se meni događala na DHDu. Sad sam na CM7 i više se ne događa tako da pretpostavljam da je do HTCovog Sensea.
Možeš probati još i lock-unlock telefona. Afaik, to resetira status light senzora, možda je ista stvar i Sensationa.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kako to rijesavam?
Ne kužim...
Stisneš power tipku = zaključaš/otključaš telefon.Kad izađeš iz kamere, ako ti je osvjetljenje na max, zaključaj ga na sekundu (samo da se ugasi ekran) i onda otključaj.
Probao i dalje mi ostane osvjetljenje na max
Mozda da probam s nekim romom?
Nisi sebe ali si mene....danas na danjem svijetlu i s ljeve i s desne vidljiva opet prasina. Oblik maglice. NIje tako strasno, ali se vidi. E sad trebam vas savjet. Kako je telefon rootan sto biste vi ucinili? Vratiti opet uredja (ovo je vec treci telefon i ocito je da je taj problem nerijesiv) i traziti novi ili se pomiriti s time da je prasina s vremenom neizbjezan problem na ovom uredjaju. Naravno ako vracam moram riskirati i raditi S-on. Savjeti??
Pomirit se s tim.
![]()
Ja bih ga vraćao koliko god puta trebaSvaki put kad dobiješ novi garancija ti se produžava, zar ne? Nisam naišao na taj problem još ni na jednom mobu koji sam imao, ali mislim da je sramota da flagship mobitel ima takve probleme. Ako nastaviš tako imat ćeš beskonačno dugu garanciju
![]()
Ja bi ga prodao u trenu kad mi daju novog s garancijom i čistim ekranom i kupio bilo šta drugo![]()
Ja isto imam prašine ispod ekrana. Prvo zrnce pojavilo se nakon tjedan dana korištenja. Onda me to užasno živciralo. U međuvremenu se pojavila maglica i još jedno zrnce. Međutim to se primjeti samo na dnevnom svjetlu dok je ekran ugašen tako da me to sad uopće ne smeta. I neću ga nosit na servis sve dok ekran neće biti u potpunosti prašnjav, a to vrlo vjerojatno niti neće. Tako da jednostavno to ignoriraj, izgubit ćeš najmanje živaca. A ako te već to toliko smeta, kao što su te već savjetovali, prodaj to i kupi neki drugi uređaj.
Kod mene na desireu se prašina pojavila isti dan kad sam ga otpakovao, nisam odmah primjetio no nisam išao na zamjenu, ne da mi se čekati novi. Danas to s vremena na vrijeme vidim ali se trudim da me ne živcira. Baš planiram uzeti sensation i sad vidim da i on pati od istog sran..a jbg. Sad sam baš razočaran.
Ima li kakvih novosti kad ce izaci ICS za sensation?
Mislim da je već izašao, ali su ga povukli jer je užasno trošio bateriju. A kad će ga ponovno pustit, nemam pojma. Na XDA su bile glasine da do kraja prvog mjeseca bi trebao biti dostupan.
Evo novosti od HTC-a i problema sa prasinom na njihovom telefonu HTC Sensation. Naime reklamirajuci telefon po 4.put dobit cu opet novi s time da me je ovaj put servise iz Agrammservisa nazvao i ljubazno objasnio sve o tom problemu. Navodono su to rijesili...ZAMJENA ZA SENSATION ZADNJE GENERACIJE SA UGRADJENIM SVIM ZASTITAMA OD PRASINE. TESTIRANJE RADA UREDAJA.
Pohvala servisu na trudu i svemu ucinjenom za mene. Znaci poceli su izlaziti modeli s tim nekim novim zastitama na uredjaju.
Zadnji uredio Zrmi : 01-02-2012 u 20:34
Lijep pozdrav
Htio bih kupiti Anker bateriju za HTC Sensation ali nemogu nikako naručiti sa neta jer mi stalno izbacuje grešku da dostava nije moguća..
Ima li netko rješenje za narudžbu(zna nekog da prodaje itd.)
hvala
Vjerojatno ne dostavljaju u Hrvatsku. Ako je u tome kvaka, tu da se na glavu postavis ne mozes nista.
Morat ces ili naci neki drugi ducan (koji dostavlja u HR) ili se snalazit sa eventualnom rodbinom i prijateljima po inozemstvu.
BTW otvaranje nove teme nije bilo potrebno.
1. Vidim da je dosta čest (i izgleda neizbježan) taj problem sa prašinom, pa me zanima vaše mišljenje koji je najbolji način da se to maksimalno spriječi? Futrola ovakva, onakva? Možda silikonska maska, gumena? Sa zaštitnom folijom? Ili možda kombinacijom svega? :-)
2. Znate li možda kuda točno ta prašina uopće prođe?
3. Gorilla glass ima ili nema?
4. Jel itko nedavno uzimao Sensation u VIP-a i jel bio zaključan?
5. Žele li napraviti otključavanje u VIP-a ako se mob uzima na pretplatu? I koliko košta otključavanje kod njih?
Bookmarks