Sad sam skuzio da imam ogranicenje brzine samo na autocestama gdje je beskorisno.
Zna li netko razlog tome?
Pozdrav svima!
Imam pitanja u vezi garmina sa adriaroute 3.30,
Je li moguce imat na ekranu ogranicenje brzine kao kod drugih navigacija?
O cemu to ovisi, o karti ili softweru?
I je li postoji gdje skinuti POI u gpi formatu osim garminove stranice, koja je jako siromasna po tom pitanju?
Ja sam bio na poiplaza ali tamo je samo gpx format, je li to isto?
Unaprijed hvala.
Zadnji uredio F.M : 17-10-2011 u 15:42
Sad sam skuzio da imam ogranicenje brzine samo na autocestama gdje je beskorisno.
Zna li netko razlog tome?
Pozdrav svima, instalirao sam garmin i skoro je sve ok, ali nigde mi nema Zagreb i BG, ostala manja mesta imaju. Sta da radim?
Nije mi jasno?Kako nema?Pa jel postoji na karti?
Pozdrav!
Mozda jos jedno pitanje on x vec postavljenih, ali nisam nikako nigde mogao da nadjem razlog i objasnjenje sta je u pitanju, A problem je taj da kad prebacim karte EU i Adria neke od drzave od adrijine karte nije u stanju da prikaze, to jest prikaze samo pojedine gradove, a kad pogledam kartu neke od tih drzava mesto postoji na karti a prilikom pokusaja navodjenja pise da nije pronasao nista. inace ostalo radi dobro navigacija ostala radi bez problema, jedino taj problem sto ne pronalazi sve gradove, evo pri zadnjem prebacivanju u Hrvatskoj pronalazi samo 3 mesta, a kad zumiram kartu svi ostali gradovi postoje. :-(
Da ti se slučajno države ne preklapaju s dvoje karata? Pročitaj ako nisi: [Obavezno pročitati] Garmin Mobile - često postavljana pitanja i odgovori
HC4L
Pozdrav,imam problem...Na Nokiu C7 instalirao sam Garmin XT 50040 prateci tutorijal. Stavio sam Adria route 2.2 i sve je napravljeno i otkljucano kako je i objasnjeno. Kada pokrenem navigaciju na mobitelu program radi ali nema karte. Trazi satelit i to traje i traje bez obzira koliko dugo je upaljen. Sitnim slovima pise "No maps". Karte sam prebacio kako je objasnjeno u tutorijalu pa mi nije jasno. Deinstalirao sam sve i ponovio tutorijal do kraja. Ista stvar. Zna li netko u cemu je problem?
kad nađeš satelit pojavit će se i karte!
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Da se ne ponavljam, da li mi netko moze pomoci u vezi pitanja koja sam postavio na pocetku stranice?
Imam jos jedan problemcic, kad hocu da navigiram do lokacije koja je u favoritima, garmin se srusi,tj, pogasi se i opet ge moram pokrenut, nije uvijek ali neki put ide na zivce, jel netko zna zasto, mobitel je nokia E52.
Ne poklapaju se, u Europi bivsu jugoslaviju izbacim, ali ju ubacim u Adriji, svaki put kad ubacim karte bude neki problem, u Srbiji nekad prikaze samo pirot, ubacim ponovo karte prikaze ju celu, ali u Hrvatskoj prikaze samo 4 grada, onda ponekad ni Bosnu celu ne moze da prikaze, ne znam u cemu je problem. nikako ne uspeva da bude i Europa i Adrija cele, Adrija jedino radi savrseno ako se samo ona ubaci.
Probaj bez Italije...
CityNavigator Europe NT 2012.30 Mapsource
MapID: 2492
Pozz
Ne vredi nikako, svaki put mi nesto nedostaje, jedino kad ubacim par zemalja onda je sve ok, i adrija radi dobro, ali inace ako ubacim recimo pola Europe uvek nesto fali iz Adrijan mape, ne moze da prikaze sve sto ubacim iz Adrijan mape, nekad prikaze samo po neki grad ili po neku regiju ali retko da prikaze celu zemlju, isto to sve ubacim u Garminov navigator 1390T i prikazuje ih nornalno, ali u C7 nesto fali, u cemu moze da bude problem?
Negdje se nesto poklapa. Dobro pogledaj granice i jedne i druge karte. Znam da je morska granica Italije najcesce radila probleme. Sad vise ne koristim Garmin pa ne znam kakva je situacija s novim kartama.
Nemogu da se snađem da skinem instalaciju za x6 NOKIU sa mapama ex YU Evrope
ljudi pomozite ,imam garmin 3790T instalirao sam evropa city NT 2012.30 i sve sam instalirao u mapesource otvorio karte i prebacim u garmin i kad ukljucim pise :ne mogu indefikovati kartu ,probao sam sve bas sve ali ne ide ,dok sa adria i SCG ide sve kako treba ,ako neko zna neka mi pomogne ja vise nemam ideje .hvalla ivan
da li ti uređaj podržava NT karte?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
da otkljucam karete sa garminovim ID ,znaci adria i SCG ubacim bez problema ali ovi europa 21012.30 i 2012.10---2012.20 nece nikako ,e sad pre dve nedelje sam ubacio 2012.10 u garmin asus telegon bez problema iz prve a u garmin 3790T nece nikako ,sta moze da bude ako imas ideju pisi ,hvala ti unapred
podrzava sigurno vec imam u njemu NT 2011.10, e sad ovo nece nikako, adria i Scg radi ubacio sam nove .hvala unapred ako nesto znas pisi.pozz
Zadnji uredio domy_os : 13-12-2011 u 21:45 Razlog: spajanje postova
A jel Europa nece da radi sa Adriom ili nece ni kad ubacis samo Europu, aku su zajedno pokusaj samo Europu 2012 bez Adrije.
Adria i SCG rade zajedno ,a Evropa 2012 nece nikako ni sa ni bez adriom komicno,evo sad sam pre par minuta ubacio adriu i scg i rade super odma bez problema a kad ubacim 2012 nece ali sto je interesantno kad sam instalirao evropu 2012.10 i ubacio u garmin asus to je telefon ,ubacila se iz prve bez problema a u garmin nece nikako .cudno zar ne , pozdrav zoranovic hvala ti unapred
Pozdrav svima!
molio bih pomoć. Naime imam nokia E5 sa ugrađenim GPS-om i instaliranom kartom adriaroute 3.30 i sve radi Ok. Ovih dana sam uzeo novog citroena C5 sa ugrađenom navigacijom i unesenom kartom evrope. Sad me zanima dali mogu navigaciju koja mi je instalirana na mobitelu prebaciti u auto navigaciju (nalazi se na micro SD kartici), odnosno mogu li adriaroute instalirati na neku drugu micro sd karticu a da mi radi u automobilu???
To bi trebao provjeriti u uputama automobila, koju kartu koristi, kako nadograditi iste itd. Pitaj i na nekom auto forumu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislio sam ako kupim novu micro SD karticu, dali ona ima svoj ID i dali na nju mogu instalirati Garmin sa adriaroote 3.30 te kao takvu je samu umetnem u slot koji se nalazi u automobilu??
Možeš ti uredno instalirati AdriaRoute na novu karticu, ona ima svoj ID itd...
Ako ta navigacija u autu prepoznaje AdriaRoute karte onda će raditi, ali tu je dosta nepoznanica i sve se tiču auta. Nema ovo veze s AdriaRouteom, već Citroenovom podrškom za karte... Gotovo sam siguran da Garmin nećeš moći pokrenuti u autu, ali karte mooožda možeš. Raspitaj se u autocentru, vidi u manualu auta/navigacije, pitaj auto-gurue.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks