Što se točno smatra pod usage? Koliko ti je od toga bio upaljen ekran, ima li možda taj podatak?Ljubomoran sam moram priznat
![]()
Usage se smatra sve ono što ti čačkaš po mobitelu ili pričaš ili slušaš muziku, najviše usage timea možeš nabit slušanjem mp3 na slušalice (jer troši cca 3% baterije na 1h) ali danas nisam to koristio i to onda nije fer mjerenje. Ja sam inače uvijek na jedno punjenje znao imat od 3.5-4.5h usage time, dok evo jučer navečer sam imao 7.5h, izgleda da kombinacija nove baterije i novog OS-a čini čuda
Evo što sam radio i na koliuko čega.
Upaljeno: osvjetljenje na 80% (fixno, uvijek je na 80%), Edge (3G je off jer mi u stanu slabo hvata 3G, točno jedina rupa u ZG je tu), wifi upaljen non stop.
Radio: Prčkao po porukama, app store, i još prčkanja po datotekama, pričao 1min poziv.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo report baterije. iPhone 4 (16GB) star 5 dana.
Stanje: 9%
Usage: 6h 0min
Standby: 1 day, 12hours
Osvjetljenje na 80% (fixno), koristio se i edge i 3G (pola pola), wifi upanjen non stop, igranje igrica (1.5h), slanje poruka, IM, slikanje i druge gluposti, email (15min refresh), FB (push).
Ja zadovoljan![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
iOS5.0.2 coming in the next few weeks. iOS5.1 coming early next year.
Informacija iz sluzbene Grupe na facebook iOS5
ha nista cudno s obzirom da ekipa jos uvijek ima probleme s baterijom
pa kad nemres zgasit 3G na 4S!!!!!! nije ni cudo...idijts...
Second place is the first loser!!
Nije to previse bitno. U prostoru dobre pokrivenosti mozes imati 3g stalno ukljuceno i baterija ce bit ok. 4s muce druge stvari, softverske, a ni moj 4 se ne ponasa pristojno s ios5 (ne baterija, opcenito).
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Odlucio sam da necu stavljat iOS5,jer cuo sam da ne radi bas najbolje,mada notification system mi vrhunski izgleda
Trenutno sam na 4.3.3,dobar je ali vec ga imam pol godine i poceo je
pravit probleme,da li nekako mogu stavit "friski" 4.3.3. pa ga opet JB-at,imam spremljen SSH(4.3.3)na cydia-i?
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Mozes. Samo u iTunesu SHIFT + restore, skines firmware file (imas link u sticky-u) i pustis da odradi svoje. Za backup nadam se da znas sve. Ako mozes spremi sve i napravi clean restore, da ti ne vraca stari backup
EDIT: Ajde drzite se teme, Apple vijesti..., za ostalo postoje odgovarajuce teme
iPhone 5s 16 GB
Prvo,ispricavam se sto sam fulao temu,puca me temperatura pa ne znam bas sta radim
@imaticx hvala,probam sutra
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Evo nesto za sve one koji su kupili ili kupuju Iphone4S
http://www.jutarnji.hr/iphone-5-stiz...ekran-/990740/
Da,da..naravno da će doći u ožujku..kao i do sad,lako je predvidjeti da će to biti ljeto..
Ma da dode i dogodine u ovo vrijeme, jesen-zima, opet dobro. Ne treba štancati previše uređaja, i sa ovim, ajmo rec ne velikim napretkom Apple jos uvijek tuce konkurenciju. Imao sam priliku koristiti SGS2 i moj iPhone 4 je x puta bolji uređaj od njega, mada je stariji.
OK..a kako prebacujes glazbu na mob?daj mi reci gdje da ukljucim delivery sms?
Raul jailbraekas ga i pazis da se ne ugasi ako si negdje daleko od svog kompa doma![]()
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Drzite se teme
iPhone 5s 16 GB
da ne spamamo vise
uglavnom prije ios5 imas normalan jailbreajk koji nije nikakav problem spojis mob i treba ti 2min da ga JB
za ios 5 je izasao samo taj da moras bit uz komp al taj uvijek prvi izade...doci ce i normalan zato ne zuris.
ja prebacujem preko itunesa jer mi je tak najlakse ali ako te to bas tolko smeta imas par aplikacija mp3 playera neznam napamet kak se zovu i mozes preko wifa prebacivat bez problema....za delivery skines delivery report iz cydie i radi report normalno
uglavnom sve se moze samo treba potraziti zato i imamo forume![]()
Bookmarks