Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 654

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jako je jednostavno, jednim klikom na widget se šalje automatski poruka i dobijem povratnu informaciju o stanju paketa, minuta, stanje na računu, što god... Sada ima i grafički prikaz u obliku widgeta, ali aplikacija čita taj povratni sms i pohranjuje ga u tablicu u aplikaciji...pokretanje aplikacije je instantno (nije to symbian ili neznam što). Štošta bi toga bilo lijepo i mi to vidimo da bi bilo zgodno i sasvim jednostavno za uvesti - ali operateri ne uvode! I ovu aplikaijcu probonbon nije izdao bonbon!!!
    Zato, zasad je tako da je preko poruke a ne koda - prije probonbon aplikacije sam imao spremljenu poruku i samo sam je gotovu slao, da nemoram uvijek tipkati Stanje... Meni je osobno taj kod zafrkancija! Predug i prekompliciran za zapamtiti...ovaj za provjeru stanja na računu sam uvijek snimao u imenik i onda stavio na brzo biranje! Aplikacija probonbon mi je sada kao brzo biranje, čak i bolje i brže! E sad nek netko s iphonom ili dumy telefonom isprogramira također aplikaciju koja će biti za te korisnike. Ili kontaktirati kreatora aplikacije na probonbon.net

Bilo da je kod, bilo da se šalje poruka - uvjek je zafrkancija, a aplikacijama se to automatizira i zapravo ja ne vidim razliku jel se šalje poruka ili kod - ja dobijem povratnu informaciju na samo jedan "tap" na ekranu!

Naravno, može se i kupiti android! Zato treba gledati što se kupuje - da to nije neki manjinski zastupljen mobitel kao iphone ili bada os ili symbian koji izumire...

Drago mi je što se počinju mijenjati stvari na korist androida - prije su aplikacije uvijek bile prvo (i jedino) za iphone a ostali nek se slikaju. Sada nešto ima za android a nema za iphone, to mora da je šok za vlasnike iphona!

A za dummy telefone koje još puno korisnika ima - a njima puno toga nedostaje u odnosu na smartfon...tako da njima to baš ni nije bitno...

Kod bi bio jednostavniji, a nije teško poslati ni poruku - smartfon ionako ima aplikaciju pa im nije bitno! - valjda tako misle operateri!
    Zadnji uredio mlesic : 14-11-2011 u 20:32

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. [Tomato] Prijedlozi, Želje, Molbe korisnika
    By koccolino in forum Tomato
    Odgovora: 107
    Posljednji post: 01-07-2013, 22:40
  3. preusmjerenje sa bonbon broja na bonbon broj pitanje
    By velidar-hrkac in forum Bonbon