Jako je jednostavno, jednim klikom na widget se šalje automatski poruka i dobijem povratnu informaciju o stanju paketa, minuta, stanje na računu, što god... Sada ima i grafički prikaz u obliku widgeta, ali aplikacija čita taj povratni sms i pohranjuje ga u tablicu u aplikaciji...pokretanje aplikacije je instantno (nije to symbian ili neznam što). Štošta bi toga bilo lijepo i mi to vidimo da bi bilo zgodno i sasvim jednostavno za uvesti - ali operateri ne uvode! I ovu aplikaijcu probonbon nije izdao bonbon!!!
Zato, zasad je tako da je preko poruke a ne koda - prije probonbon aplikacije sam imao spremljenu poruku i samo sam je gotovu slao, da nemoram uvijek tipkati Stanje... Meni je osobno taj kod zafrkancija! Predug i prekompliciran za zapamtiti...ovaj za provjeru stanja na računu sam uvijek snimao u imenik i onda stavio na brzo biranje! Aplikacija probonbon mi je sada kao brzo biranje, čak i bolje i brže! E sad nek netko s iphonom ili dumy telefonom isprogramira također aplikaciju koja će biti za te korisnike. Ili kontaktirati kreatora aplikacije na probonbon.net
Bilo da je kod, bilo da se šalje poruka - uvjek je zafrkancija, a aplikacijama se to automatizira i zapravo ja ne vidim razliku jel se šalje poruka ili kod - ja dobijem povratnu informaciju na samo jedan "tap" na ekranu!
Naravno, može se i kupiti android! Zato treba gledati što se kupuje - da to nije neki manjinski zastupljen mobitel kao iphone ili bada os ili symbian koji izumire...
Drago mi je što se počinju mijenjati stvari na korist androida - prije su aplikacije uvijek bile prvo (i jedino) za iphone a ostali nek se slikaju. Sada nešto ima za android a nema za iphone, to mora da je šok za vlasnike iphona!
A za dummy telefone koje još puno korisnika ima - a njima puno toga nedostaje u odnosu na smartfon...tako da njima to baš ni nije bitno...
Kod bi bio jednostavniji, a nije teško poslati ni poruku - smartfon ionako ima aplikaciju pa im nije bitno! - valjda tako misle operateri!

Odgovori uz citat
Bookmarks