Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 20 PrvaPrva ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 226 do 250 od 495
    Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    151.800
    Nivo
    93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde dobro da nisi pogodio fake... Jesu mjerio brzine čitanja/zapisivanja?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.177, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 99,6%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim da ovdje svi ignoriraju problem u mom uredjaju. Mislio sam da cu s androidom imati manje zezancije ali to je isto kao i kod Nokie kad ti prestane radit ovi store i slicno.

Uz sve one moje probleme, napravio sam hard reset, te izbrisao sve sa kartice. Prije toga sam sve fajlove sa kartice spremio na svoje racunalo. Od kad sam to napravio aplikacija locations mi uopce vise nedozvoljava skidanja karata. Kaze mi nesto tipa:some content was not fully downloaded to your device last time you closed this aplication. Would you like to continue the download? I kad kazem OK opet ista poruka gore u notifikacijama. Nista nepomaze. Ni opet factory reset, ni vracanje svih original fajlova na karticu. Usput prilikom skidanja wallpapera na karticu i nakon reseta, opet su se izgubili i u trenutku kad se isti nemogu otvoriti, napise mi da je memorija telefona puna te se prilikom sljedeceg otvaranja tih wallpapera, vide samo oni originalni??? Kakav je to uber telefon??? Pa ovo nisam ocekivao od HTC-a. Neznam sto ga zeza ali ocito treba fleshanje, jer davanje krivih lokacija negedje u babalulu zemlji, pa gubljenje i divljanje memorije uredjaja, te sad nemogucnost skidanja karti necini ga nimalo boljim uredjajem od ostalih. Naravno da neznam prefleshati uredjaj doma za razliku gdje sam to mogao kod Nokie. Sto mi je ciniti??

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zrmi Pregledaj post
    Vidim da ovdje svi ignoriraju problem u mom uredjaju. Mislio sam da cu s androidom imati manje zezancije ali to je isto kao i kod Nokie kad ti prestane radit ovi store i slicno.

Uz sve one moje probleme, napravio sam hard reset, te izbrisao sve sa kartice. Prije toga sam sve fajlove sa kartice spremio na svoje racunalo. Od kad sam to napravio aplikacija locations mi uopce vise nedozvoljava skidanja karata. Kaze mi nesto tipa:some content was not fully downloaded to your device last time you closed this aplication. Would you like to continue the download? I kad kazem OK opet ista poruka gore u notifikacijama. Nista nepomaze. Ni opet factory reset, ni vracanje svih original fajlova na karticu. Usput prilikom skidanja wallpapera na karticu i nakon reseta, opet su se izgubili i u trenutku kad se isti nemogu otvoriti, napise mi da je memorija telefona puna te se prilikom sljedeceg otvaranja tih wallpapera, vide samo oni originalni??? Kakav je to uber telefon??? Pa ovo nisam ocekivao od HTC-a. Neznam sto ga zeza ali ocito treba fleshanje, jer davanje krivih lokacija negedje u babalulu zemlji, pa gubljenje i divljanje memorije uredjaja, te sad nemogucnost skidanja karti necini ga nimalo boljim uredjajem od ostalih. Naravno da neznam prefleshati uredjaj doma za razliku gdje sam to mogao kod Nokie. Sto mi je ciniti??
    Izgubio sam se u tvojim silnim problemima, pa ne kuzim sta te toliko smeta kod telefona......sta ti tocno ne radi ?
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad sam opet napravio tvornicki reset sa brisanjem kartice i sad sam uspio skinuti mape. Pa radio mi je problem jer nisam mape za kartu mogao skinuti. I kad skinem wallpapere na karticu sa htc huba, oni mi nestanu nakon nekog vremena.I nema ih na kartici. Zato sam mislio da me kartica zeza. I u tom trenutku mi javi kao problem s memorijom telefona. Sad sam sve nanovo instalirao na cisto pa cu vidjeti...

Ajd ako nekome nije problem da mi provjeri sljedece:kad ode na onaj htc watch jer ima dolje na alatnoj traci opcije za kupnju filmova i ostalo, ili ima samo natpis WATCH? Evo slike:

http://imageshack.us/f/508/unledfc.jpg/

A tu je i video. J uopce nemam opcije za kupnju filmova samo da gledam neke koje su u njemu:

http://www.youtube.com/watch?v=UPYY13-RFhI

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stigla mi je danas i Anker baterija. Nisam cekao ni tjedan dana. Vrlo brzo i vrlo pohvalno

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zrmi Pregledaj post
    Stigla mi je danas i Anker baterija. Nisam cekao ni tjedan dana. Vrlo brzo i vrlo pohvalno
    Nako nekoliko punjenja javi rezultat, naravno naspram sadasnje baterije i istih postavki !

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno. Jesi mozda pogledao sto imas od opcija u onom htc watchu? Moj post 230 Hvala

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ne mozes kupovati filmove na Watch-u kod nas, samo pogledati trail.....

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo problem sa nestajanjem skinutih wallpapera sa htc huba mi se ponovio. Imao sam 104 skinuta wallpapera na karticu. Jutros su svi bili prisutni. Jedino sto se sjecam danas jest da sam izvadio bateriju i stavio ju nazad. Sad pogledam i opet imam samo 20-tak skinutih wallpapera. Jednostavno ih nema vise na kartici. Problem se ponavlja konstantno. Jel problem do memorijske kartice ili do telefona?
    Znaci na kartici postoji folder koji se zove downloads i tu ih on sprema. Bile su sve i sad i kad tamo odem nema ih. Kao da ih telefon ili kartica obrise????

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi se sjetio da stavis karticu u neki reader, spojis na komp i provrtis neki scandisk, chkdsk ili nesto slicno?

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rado ali nemam nista od toga...((

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eh, onda zla sreca, ne znam sto bi ti preporucio onda. Posudi od nekoga.
    Filesystemi na memorijskim karticama, pogotovo slabo pouzdani i vec lagano zastarjeli (ali nazalost najpopularniji) FAT32, se kvare, to je normalna stvar, i zahtijevaju odrzavanje kao i na diskovima i svugdje drugdje.

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Riskirao sam i za 100kn uzeo novu karticu. Sad cu vidjeti. Ako se to opet bude desavalo nosim ga na servis. Ovako cu barem znati na cemu sam...

EDIT:
    Problem nisam rijesio ni s novom karticom, ali sam saznao kada se pojavi i zbog cega. Naime problem se javlja samo i iskljucivo kod skinutih wallpapera. Sva sreca da sam spremio cijelu karticu na pc pa mogu uvijek copy/paste napravit. Skinute scene i maske se prilikom ove radnje nikad ne obrisu i one nepredstavljaju problem. Pozadine ili wallpaperi su problem. Isti se skidaju u folder downloads na memorijskoj kartici. Prilikom vadjenja baterije iz telefona i drzanjem iste par sekundi van telefona, te njenim ponovnim umetanjem i ukljucivanjem telefona iste se izgube i to na ovaj nacin: kad odem u folder wallpaper ili pozadine ja ih virtualno vidim (pokazu se, ali nema njihovih slika, samo obican kvadratic ispod koje pise njeno ime prikazano na slici 1.) Ako bi takvu pozadinu bez slike htio primjeniti napisao bi mi poruku memorija telefona popunjena (slika 2.) Na kraju moram restartat telefon, i kad to napravim, pozadine bez pripadajucih slika nestanu.

Moze li itko napraviti ovaj test na svom telefonu, jer zaista neznam jel bi to bilo normalno ili ne? Smatram da se bilo kakvi folderi na kartici nebi smjeli obrisat ili pomutit memoriju telefona uklanjanjem baterije. Hvala

1.http://imageshack.us/f/4/sdc11581.jpg/
    2.http://imageshack.us/f/213/sdc11582e.jpg/
    Zadnji uredio ravilov : 07-10-2011 u 02:15 Razlog: koristi gumb Uredi Post

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    HTC Sensation
    Operater
    Bonbon
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve zivo sam narucio za Sensation, da bi sazno jucer da ga je carina poslala nazad i da ce mi ga osobno morat neko donest sljedeci tjedan. Dode mi da poludim

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kratak osvrt na bateriju Anker. Sama baterija me je kostala 170,00kn i to sa dostavom. Nebiste vjerovali ali zaista brzo je i dosla. U roku 5 dana, na kucnu adresu stigao je mali paket u zutoj koverti u kojoj se bijelim najlonom s pucketajucim mjehuricima nalazila baterija. Sama baterija nije dosla kao na slici gdje je bila upakirana u klasican kartonski omot i prozirnim prozorom za bateriju. Dosla je u vakumiranom plasticnoj vrecici sa malim uputstvom za koristenje. Krenimo na ono bitnije.

Tesko mi je napraviti nekakav konkretan test, ali mobitel sam znao puniti u pocetku i do dva puta na dan. Zadnjih para dana original htc baterija je dosla sebi tako da mi je do kraja dana cca 20H navecer znalo ostati i do 35% baterije. Naravno uptreba mobitela mi je sluzila izmedju ostalog i za razgovore, poruke citanje mailova, pogledao sam i par filmica. No svatko zna za sebe tako da mi je usporedba i koristenje, te nekakav test moze posluziti samo meni za primjer. Kod vas mozda bude drugacije. Sve ovisi sto radite i koliko se njime sluzite.

Prvo punjenje baterije se svelo na gotovo identicno trajanje sa originalnom baterijom. Koristeci bateryminder primjetio sam jedino teze padanje u postotcima no kad je vec bilo pri nekih 40% mislim da sam malo vise cackao na njemu i zelio u potpunosti isprazniti bateriju zbog formiranja, sto cu i ciniti narednih 3-4 puta. S originalnom baterijom i njenim koristenjem nakon skidanja s punjaca( cca 8h ujutro) , do nekih 20h uvecer bio sam zadovoljan. Ostatak od 35% bio je dovoljan da jos potraje do novog punjenja.

No nakon sto sam po drugi put napunio Anker bateriju i skinuo ju s punjaca oko 5h ujutro, pokazala se u punom svijetlu. Em sto sam je skinuo ranije s punjaca, em sto sam je koristio kao i originalnu pokazala je zaista zavidne performanse. Sada je 23h i baterija je nebiste vjerovali na 59%. Ovdje svaki postotak vidno teze opada. Baterija se negrije i temperatura joj zna biti i do 10-15 stupnjeva hladnija. U idlu je na nekih 25 stupnjeva, nakon 10 runova quadrant standard nije si zagrijala ni stupanj a postotak od 59% ostao je isti. S originalnom bi to vec nakon par testova bilo manje.

Vidljivo deblja, ali ne pretjerano sjeda savrseno u mjesto predvidjeno za bateriju. Cak i bolje jer je zericu deblja i nemoze se bas lagano izvuci. No opet ne pretesko. Poklopac sjeda bez imalo muke ali je sad telefon straga cvrsci i nema dihtanja poklopca i cvrcaka istoga ako ste ih imali. Dojam je da je telefon ipak mali tezi no jako malo. Uglavnom topla preporuka i nesto za must have pored ovakvog telefona...

16. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    9.032
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.032, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .. ja sam imao i jos uvijek imam zahebancije sa anker, ljetos narucio za 25$ s postarinom iz USA, nikad nije stigla, otvorio dispute, prodavac se javio, slat ce drugu kaze, ali kad zatvorim dispute, ja zatvorio, on poslao .. baterija stigla za nekih 10-tak dana, neispravna .. ne puni se, ne daje znakove zivota .. odnio sam je u lokalni servis da je isproba, 0 bodova sto se tice volti, ampera .. opet se javim prodavacu, daje mi beskorisne savjete, ali ajd posalji bateriju natrag prije toga uslikaj kuvertu ili potvrdu, cim dobijem sliku, saljem drugu .. poslao sam je prije cetiri dana, postarina hvala bogu samo 12 kn, avionom, obicno ..

.. sad sam na stand by

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...:X:RTQ:US:1123

Od njega naruci i nemas problema!!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    9.032
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .. oh yes, kako da ne - to je bas taj, wolf9honor .. to mu "honor" valjda znaci nesto .. vidjet cemo

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    43
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Od wolfa si narucivao kazes i imas problem sa baterijom?

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    9.032
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .. nemam problem, jer jos nemam niti bateriju, po drugi put .. ali to je taj tip, Rosemead-California, necu mu pisati ime ..

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozzz svima imam doticni mobitel i gubi mi signal od mreze,nedostupan sam 3 dana dostupan 2 dana....ako je netko imao problem ovaj i kako ga je rijesio,jel sam ga nosio gdje sam ga kupio i kazu nije mu nista sve radi i ja ga uzmen i odem kuci ono opet isto jednostavno nema signala na mobi...bio bih zahvalan ako netko zna problem.... hvala unaprijed

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    HTC Sensation
    Operater
    Bonbon
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije par minuta dosla mi torbica i el maska. Mogu rec' da nisam ocekivo da ce bit ovak kvalitetno Zbilja za 25kn kolko sam dao za oba dvoje fenomenalne su. E sad jos mobitel samo fali

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    htc sensation
    Operater
    tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    9.341
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.341, Nivo: 23
    Bodovi: 9.341, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nakon skoro 10 godina koristenja symbian mobitela vrijeme je da ostavim tu staru kramu i idem na nesto novo. odlucio sam se za sensation no u spec sam vidio mozda potencijalni problem. mob ima samo 1gb interne memorije. da li se sve aplikacije mogu spremit na karticu ili moraju bit u internoj memoriji? kod nokije nekad pita di zelim instalirat ali puno stvari moze ic samo u internu memoriju. ako aplikacije mogu samo u internu memoriju 1gb mi se cini jako malo. hvalana odgovorima.
    8210,8850,7210,t630,d500,6600,e61i,5800xm,htc sensation

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm, savjetujem ti da prvo malo proucis kako radi Android, i nemoj ga ni slucajno usporedjivati s nikakvim Nokijama i Symbianima.
    Android 2.2+ podrzava spremanje na SDcard ali to ne radi bas najbolje. Zatim su tu custom ROM-ovi koji imaju bolju podrsku za to. No neovisno o ROM-u i varijanti OS-a, uz manje ili vise trikova moze se sloziti da aplikacije idu na SD karticu. Meni se osobno cini da je 1GB memorije i previse, ali dobro, to sam ja.

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tih 1gb za aplikacije ti je dovoljno za minimalno stotinjak aplikacija. Ako ti je to malo onda si neki opasan power user

+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 20 PrvaPrva ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [HTC HD2] rasprava, komentari, pitanja...
    By yager in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1157
    Posljednji post: 16-02-2013, 12:50
  2. Odgovora: 211
    Posljednji post: 21-04-2012, 13:52
  3. Odgovora: 94
    Posljednji post: 21-04-2012, 13:50
  4. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  5. PRISON BREAK (zakon braće) - komentari, rasprava...
    By wildbabe in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 28-01-2007, 22:25

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove