Vidim da ovdje svi ignoriraju problem u mom uredjaju. Mislio sam da cu s androidom imati manje zezancije ali to je isto kao i kod Nokie kad ti prestane radit ovi store i slicno.
Uz sve one moje probleme, napravio sam hard reset, te izbrisao sve sa kartice. Prije toga sam sve fajlove sa kartice spremio na svoje racunalo. Od kad sam to napravio aplikacija locations mi uopce vise nedozvoljava skidanja karata. Kaze mi nesto tipa:some content was not fully downloaded to your device last time you closed this aplication. Would you like to continue the download? I kad kazem OK opet ista poruka gore u notifikacijama. Nista nepomaze. Ni opet factory reset, ni vracanje svih original fajlova na karticu. Usput prilikom skidanja wallpapera na karticu i nakon reseta, opet su se izgubili i u trenutku kad se isti nemogu otvoriti, napise mi da je memorija telefona puna te se prilikom sljedeceg otvaranja tih wallpapera, vide samo oni originalni??? Kakav je to uber telefon??? Pa ovo nisam ocekivao od HTC-a. Neznam sto ga zeza ali ocito treba fleshanje, jer davanje krivih lokacija negedje u babalulu zemlji, pa gubljenje i divljanje memorije uredjaja, te sad nemogucnost skidanja karti necini ga nimalo boljim uredjajem od ostalih. Naravno da neznam prefleshati uredjaj doma za razliku gdje sam to mogao kod Nokie. Sto mi je ciniti??

Odgovori uz citat
Hvala
((

Bookmarks