hm dva posta, a već bi vrijeđao. pa i nije ti baš thread o nečem pametnom. eto što ja mislim![]()
napišite sve što mislite o tome
hm dva posta, a već bi vrijeđao. pa i nije ti baš thread o nečem pametnom. eto što ja mislim![]()
dobar grah daleko se čuje
ne mislim da ja vrijeđam njega nego pitam šta vi mislite o tome
nije rekao da bi vrijeđao nego je valjda mislio šta mi mislimo o tome
meni se osobno zgadio niko i za mene je prekrižen,i bio sam na zapadu na obje tekme
ali nebi se nikad derao i vrijeđao ga dok igra,mada sam umro od smijeha na onu
pjesmicu "s.... debela,s..... debela".......
bilo je glupo dok ga se vrijeđalo kada je igral repka
ajde da su igrali DINAMO i hajduk
nije on jadan kriv sto ima mozak ko grasak koji je rodio u susnoj godini...Izvorno postao goce
![]()
![]()
![]()
slažem se da su trebali izostaviti vrijeđanje barem dok je igrala reprezentacija...mogli su to sačuvati za utakmicu Dinamo-Hajduk...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
a kad će to biti....?....Izvorno postao Crash~Override
ma to prema kranjčaru nije ništa, kak su izvrijeđali drpića sad protiv međimurja....
a zašto bi uopće vrijeđali lika? to se po vama,vidim podrazumijeva
Meni je to glupo...daj nek ga sude kak igra nogomet (a prema tome bi svima trebali fuckati i vrijedjati ih) a ne zato kaj je preso u Hajduk...i cak kad nesto dobro odigra oni mu fuckaju,ma primitivci
whatever
njegovo ponašanje (kada je asistirao za gol ) je neshvatljivo
udaranje po reklami i slanje navijača u materinu
ovaj trid ničem ne vodi .
znam iz iskustva![]()
nisam ja rekao da su ga trebali vrijeđati,nego sam rekao da ako su to već htjeli učiniti,mogli su to sačuvati za neku drugu tekmu unutra hrvatske lige,a ne da Islanđani i Maltežani slušaju povike i zvižduke koje ne zaslužuju slušati...
inače je jadno da ga se vrijeđa jer je on iz Dinama otišao zbog toga što ga neki određeni ljudi tamo nisu podnosili,a na kraju krajeva,Hajduk mu je ponudio sasvim pristojne novce za taj transfer...
nije mi jasno čemu vrijeđanje? u čem je problem?
a da mi rađe temu otvorimo za vrijeđanje primitivnih navijača?
ma bolje da se ne uključujem u ovo, ne bu dobro...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja mrzim nogomet.
Ja volim igrati nogas, gledati tu i tamo kada je neka poštena tekma, ali rijetko.. Evo baš sam došao s nogasa![]()
i ja tarem nogomet a u vezi s niklom meni je drago što je priša a stricu (teškom dinamovcu) je još draže reka je "neka je kreten priša sad će hajduk imat nekog da mu smeta"![]()
ha ha ha...bistar ti je stric...![]()
VIRUJ MI DA si snjim nebi ti bilo dosadno
Bookmarks