moja "rola" mi u SMSovima daje upitnik. Kontam da je to umjesto neke slicice, moguce smajlica. SMS je oznacen sa spajalicom u popisu.
Ima li netko kakvog iskustva s tim?
moja "rola" mi u SMSovima daje upitnik. Kontam da je to umjesto neke slicice, moguce smajlica. SMS je oznacen sa spajalicom u popisu.
Ima li netko kakvog iskustva s tim?
KOd prenosa slike putem ems se ne prenosi slika vec samo kod slike ili zvuk ak je on poslan..e sad ako si ti brisao one male slike i male tj kratke zvukove na mobu dobit ces spajalicu u potpisu a vise se ne sjecam sta pise u poruci..Vjerujem da je i kod tebe taj problemcic.Izvorno postao Frost
ako su obrisane slikice iz .../mib/pcf foldera i one iz picturesa, mobitel nema slikice za prikazati pri primanju EMSa...Izvorno postao jdabic1
jdabic dobro kaze, mobitel salje kod, a kasnije se kod primaoca to adresira kao slika. ne pise nista, dobijes samo mali upitnik na tamnoj podlozi, u samom SMSu.
pogledaju si tutorial o maksimalnom brisanju s mobitela!
pogledao sam, al nisam brisao te EMS postavke uopce. i think![]()
ako nisi, onda opet postoji objašnjenje; dobio si EMS sa slikom koju Moto nema... recimo LG ima puno više slika za EMS od nas, tako da ti je netko, možda poslao nešto što nemaš.Izvorno postao Frost
pozdrav
a dobro, doslo sa nekog siemensa al mi nije bed, uopce...samo sto ne znam sto bi slicica trebala predstavljat nego imam kockicu uokvirenu bojom koja se koristi i crni upitnik unutri. eto.
Aj fala svima na pomoci![]()
da, to je to, o tome ti govorim!Izvorno postao Frost
sa Siemensa nam nisu sve slikice kompatiblne!
ništa strašno, ne brini, poruku si primio i dobro!
ako ti je taj EMS bitan, pogledaj da li imaš sve fileove u onim gore spomenutim folederima i ako nemaš stavi ih!
pozdrav
Bookmarks