ko voli nek izvoli,...mobitel za šminku osakačenih mogučnosti.
izašla je nova nokia iz serije 8xxx!!!!!!!!!!!!!!
izgleda ko stara nokia 8850!
Više o njoj na NOKIA!!!!!!!
KAKO VAM SE SVIĐA???
Nokia 6630-1,3 MegaPixela
ko voli nek izvoli,...mobitel za šminku osakačenih mogučnosti.
Uuuu ta 8850 nezaboravna sminka bio sam u posjedu jedno vrijeme, al ova me vise podsjeca na 8810 zbog ovog niklovanog kucista sto mi se definitivno nesvida ma packe od prstiju pa ogrebes a ono ispod izade ona crna maska. A i ovaj donji zaobljeni dio mi bas nepase.
Sve u svemu -3 i to zbog donjeg dijela![]()
"has no radio or mp3 player integrated"
Totalno glup mob, bar meni! Jedino nekim nostalgicarima, novi mob u starom ruhu!
Baš mi i nije neka šminka
meni je ljepša bila nokia 8850...
ni meni se ne svida bas....
Ma to je neki fency i nije mi baš nešto?
Tapir rules!
Ma definitivno nema nasljednika 8850ice.
8850 je zakon, ovo je sranje
Danas je službeno najavnjena. Ima 64MB memorije i mp3 player:
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593...=5772699&page=
nije nešto
izgleda ko da ju je Eldar sam radio, a možda mu je neko i malo pomogo.
dobar grah daleko se čuje
da ne vidim da ima ekran u boji rekao bih stara raga...nije bi bas nest starno nokia bi trebala malo poradit na dizajnu...Izvorno postao KaKaV NeReD
totalka! zbilja im je dizajn katastrofa. teško mi je naći noviju Nokiu a da mi se sviđa. svaka čast njihovoj kvaliteti i reputaciji, ali ako hoću nešto ružno u džepu mogu nosit kombinirke! no, mislim da će uskoro promjenit politiku, masa drugih proizvođača radi mobitele koji se prodaju dobro samo zbog dizajna, stila. a oni guraju neku staru školu. mene ne bi pridobili, uglavnomIzvorno postao jdabic1
ukusi se razlikuju,nekome je nesto ljepo dok drugi to nemoze smislit....
meni su nokije opcenito ljepo dizajnirane dok su mi samsungovi mobiteli nekako prezenstvenog (izuzev nekima npr. e700 je uniseks) izgleda....prvenstveno volim osjecaj da drzim nesto mocno u ruci a ne nesto sto spada u zensku torbicu.
ma svejedno će oni za mjesec-dva izdat još 10 modela tak daIzvorno postao jdabic1
![]()
Bookmarks