nemogu vjerovat da ljudi koji se potpisuju štampanim slovima rade ovo što rade. Di je dobri stari komunizam kad se znalo tko što može. Evo i kako miro spavati sutra če mi netko doć doma i reć da on u ime vlasti preuzima moju kuću i naravno plaću za koju ja radim moram dati njemu. Upropastili su AMK Siget za par mjeseci.
Za par mjeseci će mi slati da dođem k njima na tehnički i na osiguranje pa ču im vratit pismo s odgovorom.
Frajeri sad kradu lovu sjebali su ljudima plaće za pola i ništa neide u blagajnu firme nego sve tovare na račun (ko zna gdje).
BTW jel ima netko još da je član Sigeta??
ŠKARO OSVAJA HAK
Damir Škaro, uspješan zagrebački ugostitelj i bivši saborski zastupnik HDZ-a, pod svaku cijenu želi postati glavni tajnik Hrvatskog autokluba. Nakon što mu je nedavno propao plan da zajedno s Đurom Pericom preuzme kontrolu u najvećem HAK-ovom klubu Siget, preko kojeg je mislio ovladati i samim HAK-om, Škaro se priklonio drugim metodama. Unajmio je grupu bivših pripadnika antiterorističke jedinice Lučko, SIS-a i SZUP-a kako bi uz njihovu pomoć zasjeo na toliko priželjkivano mjesto glavnog tajnika HAK-a. Prema Feralovim informacijama, najamnici su prije nekoliko dana počeli prijetiti Nikoli Vukoviću, sadašnjem glavnom tajniku i njegovoj supruzi, tražeći da Vuković odstupi s mjesta šefa HAK-a. Glavni je tajnik prijetnje prijavio policiji.
U lipnju ove godine, Škaro i Perica su sa svojim pristalicama upali na Skupštinu Zbora članova AMK Siget želeći srušiti Upravu. Pritom su se pozivali na HDZ, tvrdeći da AMK Siget preuzimaju "u ime najveće i vladajuće stranke". Kako im "legalni puč" nije uspio, odlučili su se manje sofisticiranim metodama domoći HAK-a.
PREUZETO S FERALA

Odgovori uz citat
opskurne novine koje se nisu proslavile objektivnošću ni kvalitetom tekstova već fotomontažama. nuf said. za njih je sve što ima hdz u predznaku ravno sotoni. smeće

pa mi ispadne puno jeftinije.
Bookmarks