pa čekaj jel ti pitas za mail poruke ili SMS?
ak ej sms onda pogle broj onog centra az slanje poruka
za mail imas ouno vise postavki , to se bas ne kuzim , al misli mda ima negdje objasnjeno
Zanima Me Jel Se Nekom Dogodilo Kao Meni ...nesto Sam Krivo Napravio Na Mobu I Sad Mi Ne Rade Poruke Kad Hocu Poslati Poruku PiŠe " The Following Errors Occurred While Sending And Receiving While Sending And Receiving Mail.......message Undeliverable.make Sure The Sms Address Is Entered Correctly And Try Again."
Pa Ko Mi Neko Moze Pomoci Oko Toga Kako Da Vratim To Da Bude Sve Ok I Da Mogu Slati Normalno Poruke...sta Bih Trebao Promjeniti U Postavkama Da Radi Opet Sve Normalno...??
pa čekaj jel ti pitas za mail poruke ili SMS?
ak ej sms onda pogle broj onog centra az slanje poruka
za mail imas ouno vise postavki , to se bas ne kuzim , al misli mda ima negdje objasnjeno
nije to gruntovčan!on oče reč ovo(lega mi je pa znam) da je neš instaliro na mob i da nemože slat a ni čitat poruke!jer to to kako-lako?!?!?!još onaj problem?!?!!?!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
biser ,pa nek kaze KAJ je instaliro
iako se ne kuzim u taj mob, ziher ce neko znat ak kaze kaj ej instaliro
to se događa na win2002!na 03 ne!ima nešto što valjda mob nepodržava,odnosno windowsi i onda apiše can not found user interface...........
No i što je na kraju instalirao???
mama ti sestra!
neznam!pitajte njega!ja sam mu stavljo win2002 i znam da mu je 1. put zasralo kad sam stavio beta player!
Čujte,ja imam wm2002,i nemam nikakvih problema sa porukama,nikada mi se nije dogodilo da se poruke ne mogu slati.Sigurno je nesto prckao po mobu,joj!!!
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
mobitel je smeće i razbit cu ga ...koji glupan je izmislio vindovse za mob ...a zaboravio kameru.......zezam se rijesio sam problem i sad radi ko siemens a55
![]()
![]()
![]()
bitno da radi!Izvorno postao kako-lako
![]()
Bookmarks