Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Čip za PS2

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Čip za PS2

Koji je dobar, a da nije skuplji od kojih 500 kn? Reprodukcija MP3, DiviX.,,,,
    Jel istina da ugradnja šteti laseru?
    Ako kupim polovni, kako ga mogu ugraditi?
    PoZdRaV-

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    E66, Galaxy S
    Operater
    t-mobile (team)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da je krivi forum, ali dobro kad smno vec tu.

preporuka ti je Mars 4 koji cita i Dual Layer DVD tak da ces moc igrat Grand Turismo 4. on ti je oko 300-400kn. reproducira ti divx, mp3... ali kaj ce ti to sve kad ims PC, samo puno muke i natezanja. Ja osobno imam mars 3 dosad nemam problema a konzola je stara 2.5god i preslo je kroz nju vise od 500 igrica (naravno kopija) i jos radi. A sad jel steti laseru, naravno da steti, steti laseru i kod necipirane konzole sve se to trosi ali ako redovito ocistis konzolu nece bit problema ni s laserom ni s pregrijavabnjem, odneses svakih 4mj konzolu kod nekok covca koji se u to razumije i das 30kn da ti ju ocisti. Najvise stete CD igrice, najmanje DVD no to ti ionak nije bitno jer ti sve igrice koje ces kupit uzet ces na DVD-u, a a neces se zahebavat s po 3-4 cd-a nema smisla.
    ako kupujes konzolu kupi novu s ugradenim chipom, dobit ces garanciju i manje zajhebancije oko toga di ces ugraditi chip i dal ce to funkcionirat...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma imam konzolu već, kupila sam ljetos, ali fora je da svi frendovi imaju čip, pa nitko nema orginale, a preskupi su mi za kupovati, bolje se isplati kupiti čip, u svakom slučaju,
    hvala-
    PoZdRaV-

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove