Koji je dobar, a da nije skuplji od kojih 500 kn? Reprodukcija MP3, DiviX.,,,,
Jel istina da ugradnja šteti laseru?
Ako kupim polovni, kako ga mogu ugraditi?
mislim da je krivi forum, ali dobro kad smno vec tu.
preporuka ti je Mars 4 koji cita i Dual Layer DVD tak da ces moc igrat Grand Turismo 4. on ti je oko 300-400kn. reproducira ti divx, mp3... ali kaj ce ti to sve kad ims PC, samo puno muke i natezanja. Ja osobno imam mars 3 dosad nemam problema a konzola je stara 2.5god i preslo je kroz nju vise od 500 igrica (naravno kopija) i jos radi. A sad jel steti laseru, naravno da steti, steti laseru i kod necipirane konzole sve se to trosi ali ako redovito ocistis konzolu nece bit problema ni s laserom ni s pregrijavabnjem, odneses svakih 4mj konzolu kod nekok covca koji se u to razumije i das 30kn da ti ju ocisti. Najvise stete CD igrice, najmanje DVD no to ti ionak nije bitno jer ti sve igrice koje ces kupit uzet ces na DVD-u, a a neces se zahebavat s po 3-4 cd-a nema smisla.
ako kupujes konzolu kupi novu s ugradenim chipom, dobit ces garanciju i manje zajhebancije oko toga di ces ugraditi chip i dal ce to funkcionirat...
ma imam konzolu već, kupila sam ljetos, ali fora je da svi frendovi imaju čip, pa nitko nema orginale, a preskupi su mi za kupovati, bolje se isplati kupiti čip, u svakom slučaju,
hvala-
Bookmarks