zato šta ti je to šta si snimio na mobitelu u 3gp formatu
skini s neta neki video converter i konvertiraj u neki drugi format i to je to
Pozdrav,zanima me jedan stvar.Preko usb kabela prebacim na kompjuter video koji sam snimio na mobitelu.Ali taj video nemogu otvoriti.Zna li netko u kojem se programu može gledati video koji sam skinuo s mobitela???Hvala
zato šta ti je to šta si snimio na mobitelu u 3gp formatu
skini s neta neki video converter i konvertiraj u neki drugi format i to je to
Quick Time ti treba za to!Izvorno postao Boky...
A prije sljedećeg postanja, pročitaj si pravila forumu i našeg podforuma!!!
nemojmo ga odmah kritizirati pa tu je nov!! skini mpegable Player pomocu njega ga mozes gledati evo ti link http://public.globalnet.hr/~jsinkovi...e/download.htm
zato ba kaj ej nov treba procitati sve turtoriale prvo
kak bi bilo da svaki pita s cim gledat filmice
i da btw meni je prije uspjevalo sa bsplayerom gledat isto al sad ne
e da se nadovezem na temu sa upitom.... muci me wmv, vecina filmica koje imam na kompu su u wmv, i sad pregleda san cili forum sta se tice doticne teme jos pri par miseci i poskida sve zive programe, al bas svi - ili ne podrzava wmv<->3gp ili je trial pa mi zakine duljinu i tako to... uglavnom ako neko ima neki supercool program za direktno prekodiranje bio bih zahvalan za link... znaci treba mi da mogu eventualno smanjivat kvalitetu i konvertirat wmv<->3gp...
tensk
PS jedino nisan skinija nokia multimedia converter jer je prevelik za dl, pa mi se nije dalo...
Downloadaj si ImTOO MPEG Encoder.Link je http://www.imtoo.com/mpeg-encoder.html .Nadam se da ćeš biti zadovoljan.
ne bas, njega san i prvo svojevremeno instalira i svaki put kad idem, sta god da idem wmv->3g ili obrnuto dobijem :Izvorno postao Mraz
-
avc.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
-
uglavnom standardno xp send/dontsend sranje
verzija softa je 2.1.17 build-1228b crackana, ako to ista znaci...
eto, inace nije mi extra napeto da imam te videe na mobu, zato san i odusta pri 2 miseca, al sad me opet zainteresiralo, pa ako ko slucajno ima brzo rijesenje bilo bi ljubazno![]()
Ja imam verziju 2.1.41 i nemam nikakvih problema.Probaj to nabaviti.Ako radi meni,zašto ne bi i tebi.Nije valjda problem to skinuti s neta..
1:0 za tebe, radi ko bebica!
tenks
Bookmarks