Isplati!
Pioneer je stvarno zakon snimač... ja imam DVR-108 (predhodnik) i sve 5.
Zanima me vaše mišljenje koji bi mi DVD snimač preporučili. Naravno, da se radi o dual layeru, 16x i da može pržiti i na "+" i "-". Vidio sam u Linksu model Pioneer dvr-109, 16x, dual layer za 538 kuna, pa me zanima da li se taj isplati uzeti za te novce.
Fala!
Isplati!
Pioneer je stvarno zakon snimač... ja imam DVR-108 (predhodnik) i sve 5.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hm, ovdje će biti svakakvih preporuka, ja sam uzeo prije 2 mjeseca NEC 3500A , nadam se da sam točno napisao model jer pišem sa lapotopa, znači + - ,dual layer,16x ali brzina je nebitna... nisam imao nikakvih problema s njim i mogu se pohvaliti da svaki tjedan cca 30 dvd-ova spržim... Cijena prije 2 mj, 580 KN
Definitiwno se slažem s WB-om !! Pioneer pržilice su jedne od najboljih DVD pržilica za kompjuter !!
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Hvala! Pioneera onda i uzimam.
Da bi rijec vise rekel!Izvorno postao whiteboy
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Imam NEC-3500A, sto se tice broja DVD odlican je, stvarno je neunistiv. U zadnja tri mjeseca "sredio" je preko 500 DVD-a. Jedini problem mu je sporo ripanje audia i nemogucnost snimanja nekih vrsta zastita CD/DVD-a.
Ako ti je vazno kopiranje s zastitom, pogotovo novih nacina zastite kao Starforce 7, Liteon je prvi u toj kategoriji.
Ma ASUS pržač je zakon.Ima san i Pioneer-a i LG-a ali ovi je stvarno zakon!![]()
Bookmarks