To je i mene patilo u prvim danima korištenja!Izvorno postao blueled
Izvuci "gain_table" s p2k tools-om pa uzmi motorola-tool učitaj gain table i tam si pojačaj šta te volja (pazi da ne pretjeraš)!
I naravno vrati na mob!
Danas sam morao telefonirati sa v360v u gradu i ustanovio da je zvučnik u slušalici pretih. I nije bila neka osobita buka, brujanje automobila samo. A stavio sam na najjače.
Može li se kako zvuk pojačat? Mislim ako ima neka skrivena opcija. Da se digne glasnoća bez petljanja po software-u. Zbog garancije.
To je i mene patilo u prvim danima korištenja!Izvorno postao blueled
Izvuci "gain_table" s p2k tools-om pa uzmi motorola-tool učitaj gain table i tam si pojačaj šta te volja (pazi da ne pretjeraš)!
I naravno vrati na mob!
Preporucio bi ti da to odradis sa Gaintable Editor-om,tj. mnogo bolji zvuk ces dobiti...
Tako je meni bilo.. al sam ja slao na sevis...
budala sam...![]()
Da li se gubi garancija nakon toga? Budući da nemam pojma o editiranju opcija i softwareskim preinakama na motorolama, sorry ako je pitanje blesavo. Tj. da li se modificira software tim alatom ili se samo pristupa skrivenim opcijama?Izvorno postao JA_SAM
Ako se gubi garancija pričekat ću neko vrijeme da vidim jel s telefonom sve OK budući da ga imam tek par dana. Vidim da program ima neki backup - da li se nakon vraćanja postavki vidi da se petljalo po softu ili ne.
I za kraj ako može parametre,tko si je već složio, da ne pretjeram pa ostanem gluh(ili ode mic kvragu).
Hvala za link!
Zadnji uredio blueled : 22-08-2006 u 17:16
Hvala JA_SAM. Kad ulovim malo vremena pozabavit ću se time. Sad mi je lakše, već sam mislio da ću morat dok sam u buci uvijek handsfree slušalicu imat u uhu.
Još 2 pitanjca:
1)kod backupa piše create backup GT i crate backup PT. Da li treba napravit i jedan i drugi ili je to samo format datoteke pa treba izabrat jedan od ta dva?
2)da spojim preko usb kabela ili se može i dok je spojen preko bluetootha(vjerojatno ne ali tko pita ne skita)?
Zadnji uredio blueled : 22-08-2006 u 19:05
GT= gain_table.binIzvorno postao blueled
PT= param_table.bin
Gain table ti je za jačinu zvuka, a param je systemski file koji tebe neće zanimat...
Bez kabla nećeš moći ništa... BT je samo za multimediju![]()
Edit param table-a ima samo smisla ako imas e398 ili ROKR,posto su to jacine basa(tj. neke vrsta vibracije koja se oseti kad pustis muziku) a imaju ga samo te dve motorole.
da pitam jel ima tu mogućnost i E1000? ona mislim da nema taj file, ali dali bi se dao editirati audio_cfg.db na E1000. zanima me također bass i vibracijaIzvorno postao JA_SAM
Neverujem da ces moci da editujes audio_cfg.db sa tim programom,a sa kojim bi mogao to cu morati malo da potrazim...Sto se tice basa cak i ako moze to da se ukljuci veruj mi to ce ti biti zanimljivo na kratko vreme tj. sve dok nepustis muziku i stavis telefon na neki sto ili slicno i vidis kako guli po njemu.Srce me zaboli kad to vidim![]()
ma ne, samo me interesiralo jel bi se to moglo kako editirat! znam da to ne ide preko ovog programa!Izvorno postao JA_SAM
Ovo je jedino sto sam za sad uspeo da nadjemIzvorno postao GoGs
http://rapidshare.de/files/30379389/...hanger.7z.html
zanimljiv programčić, ali toga nažalost nema... nema vezeIzvorno postao JA_SAM
![]()
Hvala na informacijama.Ako što zapne(nadam se da neće) opet ću bit dosadan.
Pokušao sam ali nisam uspio. U gain table editoru kliknem na connect, spoji se - zelenim slovima piše connected, i kad podesim parametre odaberem save/phone tada napiše phone not connected.Ako izaberem opciju save file tada je poruka no data to save or file corrupt.
Instalirao sam p2kdrv i u device manageru kad je telefon spojen su tri ikonice kvadratičnog oblika samo okrenute vrhom prema dolje(zaboravio sam prtscn napravit). Prema tome izgleda da je telefon prepoznat, i gain table editor piše connected. POMAGAJTE!
@kyky_miky: Kažeš da si slao u servis - da li su ti podigli glasnoću, jesi morao što platit i koliko si čekao da to srede. Ne da mi se s tim zafrkavat, ako u servisu to rješavaju badava odijet ću ga tamo. Jer to nije normalna glasnoća, a najviše me buni što od frenda stari kaže da u njegovom se dobro čuje.
A fino sam napiso!!!Izvorno postao blueled
Prikopčaj mobitel i pokreni P2k Toos, ako si dobro instaliro drivere automatski će ti se spojiti s mobitelom, napravi refresh nađi gain table.bin te ga snimi na komp. Nakon toga pokreni bilo koji program koji može tak šta narediti (ja to radim s motorola-tool) i poštelaj šta te volja te na kraju kad snimiš vrati gain table na mobitel preko postojećeg!
Nemoj to raditi iz telefona,zato sam ti i rekao da napravis dva backup-a na disk-u i odatle editujes jedan.Kasnije ga samo vratis sa npr P2k Tools u /a/mobile/system.Ako i dalje budes imao problema sa drajverima procitaj malo Motorola Super thread.
Ja sam s tim kinom prčkao po svojoj E550@v620, i mrcina mi izbrisama gain table iz mobitela, skros. Srečom imam backup kompletnog moba pa sam ga mogao vratit. Luda stvar, mobitel više ni zvuka. Sve radi, sve pokazuje da normalno al ne radi ni jedan zvučnik.Izvorno postao JA_SAM
Ukratko pazit s tim programom jerbo nije baš stabilan.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
ja koristim program "motorola tool"
i editiram si sa njim gain_table... i stabilan je...
Vizalno se editira, nema nikakvih codova... i tih sr*nja
Zato i kazem da netreba raditi iz telefona nego sa disk-a.Sto se tice samog programa ja sam veoma zadovoljan sa njim iz razloga jer sam najbolji zvuk za snjim dobio.Izvorno postao darius
Sad sam s..bao totalno. prvi put napravio backup file,ali kad sam pokušavao s tim programom spremit postavke u mob - što sam već rekao izgleda da sam izmijenio taj backup file. Ponovno sam spojio sa telefonom samo da napravim novi bakcup file i nakon toga ne rade zvučnici. A nisam izabrao da mi spremi postavke.
E sad pomagajte. U servisu će mi reć sigurno da mi ne vrijedi garancija. Više bolje neću ništa petljat da ne smrdam do kraja.
MOLIO BIH ako mi netko od vas tko je u zagrebu može stavit taj gaintable file u mob, koji se kužite u to. Nisam trebao uopće petljat po tome ali kad su mi u RAM3 rekli neka donesem ali će mi telefon morati ostat 3 dana kod njih mislio sam bolje da sam dignem glasnoću, možda bi i rekli da je sve u redu i ništa ne bi napravili.
Dakle, PLEASE tko može vratit taj file u mob, ako treba platit ću, samo me nemojte opelješit,nisam baš pri novcima trenutno
Neće mi se P2k Tools spojit na mob pa da ubacim backup file. U device manageru imam motorola usb device,a kad to otvorim accessories interface,data logging mcu interface i test command interface. Više mi ništa nije jasno.
Zadnji uredio blueled : 23-08-2006 u 16:11
REFRESH!
Otvorio sa p2ktoolsom i našao gaintable.bin file, ubacio ovaj modani s podešenjima JA_SAM ali nakon toga opet nemam zvuk. ugasio sam mob i upalio ali opet isto. osim ako ne treb resetirati,ali ne znam koji je kod koji me traži prije reseta.
Ako netko može izvuć iz svoje v360 gaintable file(needitirani ako je moguće) i poslati mi ga na kresimir.opic@gmail.com pa da ga ubacim u telefon, i ako ni onda ne bude zvuka nosim ga u servis pa nek oni flashaju i rade što hoće, s garancijom ne bi trebalo bit problema vjerujem ako je origigi file unutra.
Ma ako je bilo koji file u nutra nebi trebalo bit problema s garancijom. Ko da če oni ič provjeravat sve bitove i ofsete u fileu da vide jel šta mjenjano.
Inače ja sam morao resetirat mob kad sam vratrio gain table nakon što mi ga taj editor zbrisao.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Resetirao sam ali nema efekta. I ja mislim da ne bi trebalo bit problema sa servisom jer je file unutra. Neka sređuju, ionako nešto nije štimalo sa zvukom, tako tih zvuk iz slušalice nema ni jedan mobitel koji sam do sada probao. Inače na vip izborniku probije mi bubnjić koliko se glasno čuje, a kod ove v360 na najjače mi se slabo čulo. I rekli su mi da i mene slabo čuju, tj. i mikrofon je preslabo lovio.Izvorno postao darius
Nosim vjerojatno u ponedjeljak u servis. Budem usput pitao jel rade debranding i otkodiranje,ako nije preskupo, da mogu bilo koju karticu stavit unutra. Ako ne,otrpit ću vodafone, samo neka se čuje u slušalici. Napominjem da mi je sluh u redu![]()
Bookmarks