Ne treba vise pomoc... Rjesio sam problem...
Imam ovu igru i ne mogu ju nikako proci... Par mostova nikako ne mogu sagraditi... Ako je netko prosao neka mi objasni...
Igra se opcenito radi o gradnji mostova preko odredjenih podrucja, sa odredjenim budzetom i odredjenim materijalima...
Vise o igri na LINK...
Evo LINK sa par screenshot-ova iz igre...
Na pocetku vrlo lagana, a kasnije jako teska... Dosao sam do Medium 3. level i ne znam napraviti sa hidraulikom... (rijesio sam par mostova iz hard i extra, a complex ne mogu ni pokrenuti - nece mi nista spojiti)
...HELP...![]()
(igra naravno ima za skinuti sa www.phazeddl.com)
Zadnji uredio _Maniac_ : 11-01-2007 u 22:40
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ne treba vise pomoc... Rjesio sam problem...
Ej, nisam vidio temu prije. Ja sam je prosao zamalo cjelu, vise mi se nije dalo igrat.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
I ja sam vec sad prosao skoro sve, jako malo mi je ostalo i neda mi se vise... Problem je bio u tome sto nisam prije skontao gradjenje spojeva za hidraulike...
Hehe, ma meni je igra ono bas cool.
Imas na internetu za nac jos misija. Ja sm ih prosao jos 20tak sto sam ih skinuo.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Ma skinio sam i nove mostove i novi patch... Tak da sve je super, samo ona granja sa complex je malo zahtjevnija, cijelo vrijeme treba povlaciti naprijed nazad i tako...
Da to mi je complex dokurcilo jer je malo glupo napravljeno kretanje kamere i to.
Bookmarks