usput jucer mi je frendu ispao njegov mob.(v550)i sto neradi mu svjetlo na eranu niti ono vanjsko mob. se da upalit izgasti no slike nema ima cak i zvuka.zamoli me da pitam sto bi moglo biti?hvala
Morao bih skinuti kuciste od svoje v525 tj. zamjenio bih ga s novim jer mi je ovo napuklo?pa molim za pomoc ako neko moze neka po mogucnosti sto detaljnije napise kako!!sto sve treba itd.reko mi je blueneon koji mi sarfciger treba i di ga mogu nabaviti (npr.pevec) no bojim se da to nije dovoljno!!!hvala
Zadnji uredio darioilic : 24-03-2005 u 21:54
usput jucer mi je frendu ispao njegov mob.(v550)i sto neradi mu svjetlo na eranu niti ono vanjsko mob. se da upalit izgasti no slike nema ima cak i zvuka.zamoli me da pitam sto bi moglo biti?hvala
evo ovako...potreban ti je samo šrafciger i mala igla ili bumbačica![]()
skini poklopac sa baterije i tamo imaš 2 šarafa...onda na otprilike pola moba vidiš dvije male plastikice, sa svake strane...njih otpustiš sa malim običnim šrafcigerom....
skineš antenu i one dvije gumice...ispod njih su ti još 2 šarafa...
i na kraju skineš sa displaya one 4 gumice i izvadiš 4 šarafa...i sa noktom otvoriš plastiku odozgo...tamo iznad zvučnika
a ovo što se tiče ove motorole što ti je ispala....kontam da je nešto unutri dobrano puklo...probaj ju rastaviti pa provjeri one flat kablove, da slućajno nije koji ispao...
definitivno se slažem sa njim... ili ti je pukao flet kabel ili se odvojio.... no prije će ti biti da se odvojio, jer je flet dosta zaštićen kad je mobitel sastavljen...
aj ako neko moze pa da stavi slike da vidim kako to izgleda kad se skine kuciste!!hvala
Bookmarks