nadogradnja firmwarea se radi u servisu....nemozes to sam napravit
Evo samo jedno malo pitanjce di bi mogao skinuti najnoviji firmware za n-gage.Svuda sam tražio po internetu ali nigdje ne mogu nać.Ili ima li tko izravni link za to.
Hvala!!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
nadogradnja firmwarea se radi u servisu....nemozes to sam napravit
Stavljanje firmwarea ti nije jednostavno kao na siemensu, za ngage bi trebao imati skupi box, a i firmware je jako teško nabavit. Zato ti nema druge nego na servis.
pa naravno da nisi mogao nac nista na netu kad to na njemu i NE MOZE DA SE NADJE. Skokni do servisa
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
kako nemoze ba alo ba slusatel se vi nekad imas na www.iphone-forum.org tamo imas tih firmwarea ali prvo moras imat box . e za to trebas imat para u bosni vamo je to oko 100 eura min ili 600kn pa do 1000kn . pravo skupo ako se neces bavit decodiranjem mobitela ne isplati ti se to kupovat. mislim mozes ali to je to. najbolji su ti grifin box n-box redbox i drugi .samo ga steknes u komp imas kabal ustekas ispod baterije za ngage (otvori i vidices 5 pinova 5 kontakata nemozes fulat)stavis kabal skines software oko 40 mb tako nesto i onda imas mob sa novim firmwareom. nema na cemu
Bookmarks