Je su li iste specke?
Ajmo da li se isplati 100 kn vise za pioneer!
Je su li iste specke?
isplati se ja sam sa svojom 109-tkom zadovoljan
a uostalom svugdje je na broju jedan...
I o kojoj se cijeni uopće radi?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
450-480 za nec a pioneerka 540-590kn! Zavisi od trgovina1
isplati se. ak nis drugo, bar se mozes frendovima hvalit kak imas pioneer a ne neki nec tamo...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Moj glas ide pioniru jer imam 108 i mogu reći da sam prezadovoljan
Mostovi okruga Peščenica
i moja 107ica ima vec podosta dvd-a iza sebe i nikakvih problema sa nijednim medijom
kako hoces ako cemo usporedivati pioneera i nec ovu dvd przilicu nema razlike. ja imam 2500a i mogo bi ju hvalit. imam ju 10mjeseci i nema problema. tak da ti je svejedno
pa kazem ja, pioneer je nekak zvucnije, to je ipak brand pa onda nek to uzme![]()
a ne mozes potvrdit ni da je nec losa marka
damn you..... pa nisam to ni rekao.![]()
Dal se isplati uzet pioneera ili LG dvd pržu iste spec sve isto osim imena i naravno garancije (to me vuče ka LGju) LG-2god, PIONEER-1god, a ipak je to prža
Ja imam dosta LGjevih stvari doma, i sve rade besprijekorno, već godinama. Jedan od prvih 100HZ flatron TV-ja, radi ko urica već skoro 10 godina. Home Theater isto traje već 2-3 godine. Frend ima neke PC komponente, ne sjećam se koje, isto nema problema.
A ako ti daju 2 godine garancije, mora da su fest sigurni u sebe i kvalitetu. To sigurno nije ovak' bez veze napravljeno, iza toga sigurno nešto stoji. Ko kad je Jeep počeo sa 7 godina/150k km garancijom, a svi ostali su (ako i toliko) na 3 god/100k km. Ima sigurno pozadine...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja imam NEC ND 3500 (koja je ustvari razlika?) i nisam imao nikakve probleme osim sa traxdatom (čak je i one bez natpisa bez problema pržio, a traxdati je zeznuo 4 od 30)
kaj se brinete koju god od tih uzmete sve je jedno. osim onih liteon-ovih ili benq
Kupio Pioneerku!
Evo sutra idem po LG nadam se da bu dobro pekla, s cdrw by lg sam zadovoljan al ipak dvd je in![]()
Bookmarks