http://igor.gmm-sb.com/av-428446.gif
Barem 1024x768..
Pozdrav!
http://igor.gmm-sb.com/av-428446.gif
Barem 1024x768..
Pozdrav!
imao sam ja tih slika kad sam se slikao za vrijeme pustinjske oluje na nosaču...nažalost,ostala mi je samo ova koju sad imam u avataru. jbga
ma super...ajd jel mi možeš to postat
pls
hvala!
Izvorno postao niten
a i ti si bio na nosaču?? kojem??? ja sam ti bio prije nekoliko godina na Dwight D. Eisenhower
**** te !! imam samo amblen!
![]()
mama ti sestra!
ti to zaozbiljno?Izvorno postao niten
ček, ti to zaozbiljno njega pitaš?Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
je,bio sam član trećeg ruskog eskadrona-"balalajkas from hell" su nas zvali. polijetali smo sa nosača sv. jagudin usidrenog u kaspijskom jezeru. ah,the glory daysIzvorno postao gog
![]()
lolčina!Izvorno postao niten
![]()
mama ti sestra!
E "niten" jer imaš možda taj iz svog avatara?
evo par slika koje mi je poslao moj wingman...
ja
moj wingman
njegovi roditelji
ja i dečki ukrali američke f-16 pa se điramo
slika di sam zgodan ispao![]()
ova prva mi je najbolja sa migovima 29... šteta kaj nije bolje kvalitete... eh, ruski fotići...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
je odlična je slika. trenutačno je na desktopu. i fora mi je to što je malo lošije kvalitete-baš zbog toga djeluje ruskiIzvorno postao whiteboy
![]()
USS Saratoga
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I don't bloody belive it
Fakat su mu jaja lupila u glavu![]()
zakkooonn... kak dospiješ na taj nosač
kojiIzvorno postao kinfa
.....najprije bi papire trebao imati.....ali ako hoćeš kao posjetnik..možeš i to(jebi vojsku!)ljepo je za viditi....itd....
e znaš što me najviše šokiralo....**** te na nosaču je bila jedna aklinka..ama možda ima 16 godina!! hahaha!taman bacala smeće(a vezana sa nečim oko struka...draaamaa)kad sam prolazio.Kod njih je to normlano da mladi idu na brodove...a ono! mnogimka trebaju pare za studij i tako(a jeebeena je plaća).
mama ti sestra!
ok, glup sam, mea culpano, nikad ne znaš...
![]()
moj avatar je bio nekih 200x200 ili tako nešto....našao ga na google images...pod kojim imenom -neznam....
probaj u google images upisati pilot,military pilot,army pilot,mig,f-4,9,14,15,16,22 ili bilošta vezano uz pilote i nešto češ nać![]()
A pod advanced se može odabrati i veličina fotografije koja ti treba...Izvorno postao niten
power useruIzvorno postao gog
![]()
Upiši "fly" i "bob marley" i "žiža" pa će bit pilota![]()
Bookmarks