by the way... ta nova verzija easy studija glasi: easy studio pims & file manager 1.0DH2
ovako stoje stvari prije nekih godinu dana sam na ovom forumu skupio sve informacije kaj mi treba za samsung e 700 da prebacim fotke na komp i to... i otisao u chipoteku kupio kabel (firma: profilic tako nešto) i skino s neta easy studio i prije par dana vidio na istoj stranici www.samsungmobile.com da je izašla nova verzija easy studija... i naravno ja ju skinuo, instaliro i .... neće mi učutat mobač... MOLIM VAS POMOZITE... jer stvarno ne kužim u čem je problem... :bunny:
by the way... ta nova verzija easy studija glasi: easy studio pims & file manager 1.0DH2
nemam ga sada instaliranog pa neznam napamet, pogledaj u opcijama koji ti je COM port odabran, 1 ili 2, ovisi koliko ih imaš.
Ak ti je radila sinhronizacija sa starim Easy Studiom, nema potrebe da skidaš novi s neta...novi je valjda za nove Samsungove modele...
Bom Chicka WahWah
ma novi program piše uz moj mob... neznam kolko imam tih comova, jedan mi je za printer canon ide preko usba... kak da to popravim...
sad ću instalirati easystudio pa ti jawim
A jel imaš serijski ili USB kabel?
Bom Chicka WahWah
Idi na File > Setup
I pod connection će ti ponuditi samo one portove koje imaš na kompu, promjeniš port i probaš ponovo učitati..
Ako je USB kabel, instaliraj usb modem sa cd-a ako ga imaš.
pa imam kabel koji se usteka u usb, a zakaj trebam ponovno instalirati ako mi je s prijasnjom verzijom easy studija radilo sve normalno. probo sam s portovima u file, setup, nece nista uopce ne registrira
A neznam (zašto si uopće instalirao novu verziju kada je sa starom radilo) probaj vratiti komp par dana u nazad ili sve obrisati pa instalirati stari program
Zna li netko možda zašto mi PIMS ne nudi irda-u kao opciju? Samo com1 i com2, prije reinstalacije windowsa mi je to radilo...
Gog, ne brini. Ni meni nije nudio kao opciju. Treba ti jedan programić s kojim možeš napraviti virtualni com port da ti služi kao veza sa mobitelom. Sorry, zaboravio sam sad kako se zove... Ir-nešto... Budem pogledao pa javim
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks