Aj neću kvarit šprehu, mada znam![]()
Stara dobra![]()
![]()
![]()
3 čovjeka, stara prijatelja, Marko, Luka i Ivan, imaju oko 35 godina svaki, išli zajedno u školu, i u srednju. Svi zaposleni, imaju žene, i djecu... No to nije binto...
Evo, dogovore se oni da izađu van na kavu...
Naruči Marko i Ivan Sok, mislim da je bio đus, i Luka naruči kavu (prduženu sa šlagom). Konobar im donese račun od 25 kuna. Dakle moraju platiti 25 kuna...
I svatko odluči da će dati po 10 kuna. Znači ukupno daju konobaru 30. Eh, sad konobar ode do blagajne i vraća im kusur. Donosi 3 kovanice po jednu kunu i jednu kovanicu po dvije kune što je ukupno pet kuna. Sva trojica odluče da će uzeti po kunu, a da će dvije kune dati konobaru... Dakle ako je svatko dao po 10 kuna i ako je svakome vraćena po jedna kuna, ispada da je svatko platio 9 kuna.
Iz toga slijedi da su 3 čovjeka platila svatko po 9 kuna, znači ukupno 27 kuna... i konobaru su dali 2 kune, to je ukupno 29.
Di je nestala 1 kuna?
Aj neću kvarit šprehu, mada znam![]()
Stara dobra![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Kod konobara??????
a bila je inflacija,pa....![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
oni su konobaru dali 25 kn i još dvije kune i kod njih je 3 kune. znaći sve štima![]()
dobar grah daleko se čuje
Dali su 3*9=27 kuna, a toliko je konobar na kraju i dobio 30(što su mu platili)-3(koliko im je vratio)=>27 === 25(račun)+2(napojnica)=>27Izvorno postao Krompirko
Koliko sam se samo namučio dok nisam frendu objasnio kako i zašto, što znači da je fora stvarno dobro smišljena...![]()
kojem frendu ?????
dobar grah daleko se čuje
Možda čak i tebi, ne sjećam se više kome...
e zamislite, kad je meni lega to ispričao, onak malo ubrzano, pa dva tri puta... e nisam konto, a ovak već kad se napiše... ma skonta se lako, al probajte to ušiljiti stvarno nekoj osobi sa malo manje intelektualnosti...
Tak je najlakše usmeno,a pismeno se odma skuži,tak smo mi jednom što je pao razredi,mislim prije je išao sa nama u razred i tako mi smu njemu ušiljili da je Brazil ušao u EU ili možda da je osvojio Europsko prvenstvo u nogometu,dobro sad nije bitno i šta mislite šta je on na to.Rekao je da je vidio i da nemože vjerovat
suvišna inteligencijaIzvorno postao zeus
![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
e pa taj lik stvaaarno je jadan, kakse neko može prilagođavati nekome i recimo tražit popularnost ili to još možemo nazvat ulizivanjem... isuse, da je on pored mene, šprdo bi ga zato cijeli život...Izvorno postao zeus
u što nevolim take!!!!
znam jednog takvog!nemoguče je bit pored njega!ja i lega ga svaki put sprdamo kako je neko ili nešto jadno i on potvrdi i onda kasnije to sve pohvalimo i normalno i on zanama!
a da mu kažeš da si bio na mjesecu reko bi ti:i ja sam bio,bilo je fenomenalno!
to mi je nešto najodvratnije!
ma ja u školi imam isto takih likova, a imam i jednoga koji živi u svom posebnom svijetu, on ti kao kaže da ima tetka koji je šef policije, pa da on vozi tetkovu korvetu po jugu (dio osijeka)...On lik užasan, ima navodno cure u svim velikim gradovima hrvatske, nekoliko ih je trudno, a prava istina je da je dijete malo poreećeno, i baš sam negdi na netu čitao o tom nekom sindromu " sve što zamisliš je stvarnost"... tak da je to eto meni odvatno i poput onih gore...
inače ti si iz os. Ako ideš u školu, u emšu, možda znaš o kome se radi...
ja znam jednu curu koja je iskopala hitlerove kosti,pipala mišiće arnoldu švarcenegeru i još puno takvih stvari. ludo,buraz
NO,NO nemoj te se sprdati manje sretnijim ( manje pametnijim) od vas samih jer treba živjeti po načelu "ako nemogu pomoći neču ni odmoći" a tako šta nije smješno nego bolesno, zato tko ima muda pomaže.
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Čuj, mi smo sad već prešli na temu bolesnih ljudi... a šta kažete da otvorimo taj post? (ako već ne postoji...) aj tko oće, meni se neda... pa ćemo tamo nastaviti
aj odo ja otvorit!
joj daj nemoj me plašit! znaš da odgovaraš profilu onog lika gore kojega sam naveo... iz emše si (sad neznam jesi učenik ili profesor), na jugu živi, imaš t630, aliIzvorno postao Vuki
ipak ipak mislim da nisi, jer on nema tako bogat riječnik...
Sorry burez ali NAIN .Izvorno postao Krompirko
Emšu pogađao dok još faksa nisu izgradili-nadogradili,na jugu odnedavno-preselio iz retffale,istina imam T630(C55 i E550)A za riječnik neznam.Točnije u petom osnovne stara me vodila psihijatru zbog loših ocijena (kao čiko ima neke igrice(ko ja klinjo pa ništa ne kužim)) da vidi da "dijete nije zaostalo" a ono ispalo da "dijete" ispuni testove (na štopericu) tom brzinom i točnošču da citiram ˝mogli bi se postidjeti i učenici prvoga srednje˝. Dijagnoza dijete iznimno inteligentno ali lijeno za učenje.
nažalost bojim se da sa godinama recipročno nije rasla u tome omjeru i inteligencija. Pisao neke testove na netu ali ništa posebno, malo iznad !
Hebiga eto skoro moje biografije.
P.S. uvijek štitio one slabije od prezira i izruge! I nimalo nisam zadovoljan kada vidim u kojem pravcu današnja mladež ide!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
svaka čast za to tvoje držanje! inače kad sam spomenio tvoj riječnik, mislio sam na to kako je bogat i da onaj lik to nebi mogao ni prepisati a kamo da mu iziđe iz glave...
Bookmarks