NEmam ti pojma, to još nigdje nisam vidio... A zašto jednostavno ne stisneš strelicu u desno koja ti pomakne kursor pa možeš odmah pikat po istoj tipki? To je stvarno brzo!
Pozdrav svima, za početak !
A sad i pitanje:
Zna li tko moze li se smanjiti vremenski interval izmedju dva slova? Mislim ono, ak hoces napisati BABA da se ne ceka skoro 10 sekundi po defaultu dok on ceka na slijedeci znak. Htio bih to cekanje malo skratiti. Recimo da opet nije brzo kao na Nokiji, ali da je brže nego li do sada. Kao MPx 200 ili Siemensi. Pretpostavljam da je to zapisano u jednom od SEEM-ova, ali u kojem ?
Pozdrav!!!![]()
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
NEmam ti pojma, to još nigdje nisam vidio... A zašto jednostavno ne stisneš strelicu u desno koja ti pomakne kursor pa možeš odmah pikat po istoj tipki? To je stvarno brzo!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Kolko ja znam, ne da se skratiti vrijeme čekanja na v600 ni na v550. Navodno je omogućena ta opcija na e398
K'o što Vrag reče, strelica u desno...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Ma to i radim ali me zanimalo postoji li trajno rijesenje ovog nedostatka. Hvala svima na trudu.Izvorno postao BlueDevil
![]()
ja još dok sam imao Nokiu navikao sam razmak i C recimo(brisanje!)pišem sa obje ruke ne samo sa jednom....i pišem jako brzo!
mama ti sestra!
Da, to sam i ja na Nokiji pokupio - štrikat s dvije ruke. A i na Motoroli imam stalno jednu ruku na strelici desno. To je fakat najbrži način.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
treba čekat da se svi proizvođači udruže, pa da naprave pravi mobitel....dotad na svakom ponešto dobro i loše...Izvorno postao BlueDevil
Bookmarks