Moz li mi itko reci kako bi mogao n-gage igre igrati na kompu?
Moz li mi itko reci kako bi mogao n-gage igre igrati na kompu?
Nikako... Ne postoji emulator ni za obicni Symbian, a kamo li za N-Gage.
To je bas bead nemogu vjerovat da jos niko nije smislio symbian emulator.
Varate se dečki! Mogu se igrati N-gage igrice na kompu ali samo sam testirao na Nokii 6630. Evo vam ime programa Digia ImageExpo. Naime taj vam program omogučuje da vidite na PC-u sve što se nalazi na ekranu vašeg mobitela i naravno upravljate s vašim mobitelom preko PC-a.![]()
To nema veze s time...
Ma znam da nema ali može igrati n-gage igre na PC-u, naravno da svi želimo emulator za n-gage igrice ali šta je tu je.Izvorno postao Cykke
![]()
......nemoze.Izvorno postao mirkocrocop
Kako misliš nemože?No dobro možda sam se krivo izrazio: Naime navest ću primjer kako sam ja igrao Splintercell na PC-u. Prvo sam instalirao program na mobitel (6630) pa zatim na PC, zatim sam spojio mobitel i PC preko USB (DKU-2) kabla, nakon što se uspostavila veza (a veza se uspostavi tako da pokreneš program na PC-u pa onda na mobitelu i stisneš Connect i podesiš postavke) sve što je na ekranu mobitela vidi se u tom programu koji je instaliran na PC, i pomoću tog programa možeš npr. pisati poruke na tipkovnici i raditi sve bez da pipneš mobitel a i uz to gledaš sve to na PC-u. Probaj pa mi reci jel može ili nemože.
![]()
Ja samo znam da postoji neki emulator za java igrice i aplikacije, kad se program pokrene na lijevoj strani je ko explorer di trazite .jad fileove a na desnoj je nokia 3650. I onda pokrenes neku .jad stvar i na ekranu ti se pojavi sve, dalje stisces misem po tipkama...
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
hvala svejedno!
@atno, game magic
A imaš i NGAGE COOL programčić s kojim pokrečeš isto java igrice, ali čovjek je pitao kako igrati ngage igrice na PC i za sada jedini točan odgovor je onaj koji sam već napisao a to je da emulator trenutno NE POSTOJI ali postoji jedan programčić pomoću kojeg kontroliraš mob. preko PC-a pa je to jedina mogučnost.![]()
takav način podrazumijeva da imaš n gage,a onda je zbog kontrola i žene (na kompu :-)) lakše igrati na n gage-u.Izvorno postao mirkocrocop
pravi emulator bi poslužio vlasnicima drugih symbiana da nemaju problem s nekim igrama pri igranju na svojim pilama,npr.6600!
zeemax
Bookmarks